Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można łączyć każdą gałąź na byki na krowy jak masz to nawet na kwiaty ozdobne ale max pomoc na jedno gospodarstwo nie może przekroczyć 7000eurasow standardowo dostanie każdy około 5000zl 

Opublikowano
59 minut temu, komizmo napisał:

Dziękuję bardzo. Jak widać kolega @krzychrol czyta, ale chyba bez zrozumienia i uprzejmie nie potrafi odpowiedzieć.

Z czytaniem ze zrozumieniem to ja problemu nie mam. Nie martw się.  Mogłeś normalnie zapytać a  jak chciałeś cwaniakować że szkoda Ci czasu to i taką odpowiedź dostałeś. 

Opublikowano

Jeżeli zakwalifikują ci jałówkę do samców to dalej powinno być z górki. Teraz w dobie wszechobecnego gender może się udać

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, Bananek napisał:

po co wam znać który byk ile skończył 1.03.2020 jak i tak nigdzie nie trzeba tego wypisywać? ten wniosek o covidowe to chyba najprostszy wniosek jaki wypełniałem.

A nie są to przypadkiem dwa różne wnioski mądralo?

Opublikowano
11 godzin temu, tajwan1986 napisał:

a wy trochę myślicie jak piszecie czy piszecie aby tylko coś napisać bez sensu?jak ktoś nie rozumie zasadniczej różnicy wniosku o dopłaty a wniosku na te bydło czy suszowego to spieszę z wyjaśnieniem.otóż we wniosku o dopłaty deklarujesz na jaką powierzchnie składasz wniosek, na jakie działki składasz wniosek i co na tych działkach rośnie,jednego roku możesz mieć więcej drugiego roku mniej działek albo odwrotnie, bo to dokupisz bądź sprzedasz, dzierżawę weźmiesz bądź zrezygnujesz z dzierżawy.w tym wniosku związanym z wirusem to co trzeba podać czego oni nie wiedzą?będziesz wpisywał ilość sztuk na dzień 1 marca to i tak polecisz do agencji żeby Ci podali ile było sztuk we wniosku który do nich złożysz.i tu nie chodzi o wypełnienie paru kratek na gotowym wniosku, tylko po co drukować te tony papieru, tak się boją wirusa że pozamykali się w tych agencjach, ale ludziom będą kazać teraz latać z wnioskami.podobna sytuacja z suszą jest, przecież wiedzą kto na co składał wniosek o dopłaty i jak było że na danym terenie jest susza to powinni wszystkim dawać a nie wymyślać bo może u jednego jest susza a u drugiego nie.a jak są ograniczone środki na to, to wtedy można te pieniądze podzielić na wszystkich, byłoby po sto zł mniej ale byłoby sprawiedliwie

Jaki mędrzec myśli się odezwał. Podstawowe pytanie: skąd agencja wie że tobie są potrzebne te pieniądze? Skoro wniosku nie złożysz to widocznie nie potrzebujesz pomocy. Skoro złożysz i ci się należą to otrzymasz, O co cię ta d... boli? Że 3 strony papieru zużyjesz? Czy że 2 minuty wypełniać będziesz? Nie chcesz do agencji jechać to idź na pocztę nadać dokumenty.

Po każdą zapomogę idzie się z wnioskiem (nie tylko do arimr). Widziałeś by gdziekolwiek było inaczej?

Ponawiam pytanie: jakie prognozy na przyszły tydzień?

Opublikowano

Że 12 będzie. Tylko skąd ubojnia wie że wogule te pieniądze są ci potrzebne. Może jakiś wniosek pisz. Idąc tym tropem to jak w kiepskich podanie o podanie podania itp zatrudnić więcej urzędasow i będzie lepiej 

Opublikowano
Bananek napisał:

pobrales wniosek ze strony arimr, mądralo?

we wniosku oświadczasz: tak, miałem co najmniej 3szt byków, i tyle. resztę sprawdzą sobie sami w rejestrach.

podeslij linka do tego wniosku bo ja chyba ślepy jestem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v