Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawda rakow nie placi a patrzy jak wyrwac za pol darmo i jeszcze ze duzo bydla i im nie zalezy itd juz od dawna im nie sprzedaje za jalowke miesna tydzien temu dawali 6,2 z vatem 

Dostałem od posrednika po 6.9+vat miala wage 749kg brutto

Opublikowano

Nic śmiesznego nie powiedziałeś sprzedałeś dużą krowę HF dostałeś w miare uczciwą cenę . Chociaż teraz mówią że krowa max 5.5 ale to z mięchem na plecach :D 

Opublikowano
26 minut temu, damianos95 napisał:

To prawda rakow nie placi a patrzy jak wyrwac za pol darmo i jeszcze ze duzo bydla i im nie zalezy itd juz od dawna im nie sprzedaje za jalowke miesna tydzien temu dawali 6,2 z vatem 

Pochwal się od którego ?

Opublikowano

Sprzedane 4 Byki 3500 waga brutto czekać dalej straciło sens  szału nie ma trzeba cedzic i wyprzedaż po parę sztuk robić , atmosfera w rynku  napięta jak baranie jaja😉

Opublikowano
1 godzinę temu, nikolas29 napisał:

Raków to największe dziady

Znam twoją opinię na temat Rakowa, ostrzegałeś mnie kilka miesięcy temu, że to są cwani ludzie. 

Popytałem i wiem, że potrafią nieźle dowalić człowiekowi. 

Ja akurat współpracę ze swoim klasyfikatorem oceniam na plus. 

Zainteresowało mnie, która ubojnia płaci w łódzkim 7 zł brutto.

Odpowiesz? 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, damianos95 napisał:

Cena niska to fakt Ale waga ok i z kasą niema problemów . prawda że bydła mają opór ,w moje okolicy najwięcej kupuje właśnie Raków i cały czas samochody jeżdżą pełne bydła

Opublikowano
35 minut temu, Ursus932 napisał:

Cena niska to fakt Ale waga ok i z kasą niema problemów . prawda że bydła mają opór ,w moje okolicy najwięcej kupuje właśnie Raków i cały czas samochody jeżdżą pełne bydła

Widzisz ja do Ciebie dalemo nie mam bo rzut beretem ale u mnie rakow tylko u 2 gosci bierze tylko z uwagi ze kase wyplacaja a tak nie maja racji bytu z powodu wlasnie ceny ten lysy w okularach to cwaniak dawniej cos dorzucil a teraz nie ma mowy ale co sie dziwic jak maja premie jak kupia ladna sztuke za marna cene kazdy korzysta

Opublikowano
36 minut temu, Ursus932 napisał:

jestem w stanie zrozumieć troszkę niższa cenę koszty własne robią swoje, ale 6 złoty brutto za R to już jednak upokorzenie. 

5 minut temu, damianos95 napisał:

u mnie rakow tylko u 2 gosci bierze

Damian kto u Ciebie kupuje?

Opublikowano
Pitraszek napisał:

5 minut temu, Honda napisał:

Jak teraz Getmor płaci za byki mięsne?

Dzis dzwonilem to powiedzial zeby jutro dzwonic bo maja nowa cene ustalic. Ostatnio bylo 10,4 za o. Nedza straszna. W wegrzynowie 11,3 za o cena z dzis. 

i jak ta cena w Getmorze? mam dwie sztuki do sprzedania w U klasie.

Opublikowano
6 minut temu, hobbysta82 napisał:

jestem w stanie zrozumieć troszkę niższa cenę koszty własne robią swoje, ale 6 złoty brutto za R to już jednak upokorzenie. 

Roman kubus i kazimierz Kowalczyk inni tez sie kreca ale nie maja ruchu

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, hobbysta82 napisał:

Dla mnie też to porażka 

Opublikowano
15 godzin temu, Fugeo napisał:

8,10 zł brutto Stoczek Łukowski za simentale..

Ktoś ma jakiegoś dobrego odbiorcę bydła w lubelskim?

Które ze Stoczka 

6 godzin temu, miziun napisał:

Dzisiaj w lubelskim Agro Star limuzen ponad 700 kg tylko 7.5 zł z VAT, zajalowke ponad 600 kg 7 zł. Rozbój w biały dzien

Z luzu ten Lm 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v