Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Honda napisał:

Jak teraz Getmor płaci za byki mięsne?

Dzis dzwonilem to powiedzial zeby jutro dzwonic bo maja nowa cene ustalic. Ostatnio bylo 10,4 za o. Nedza straszna. W wegrzynowie 11,3 za o cena z dzis. 

• Confused 1
Opublikowano

na.lokalnym rynku żeźnicy mówią że nie mają gdzie.byka kupić (jak by dawali dobra cena to by kupili) jak przyjeżdża ktoś po byki to mówi 5 z VAT za ponad 500kg byka i idzie do furtki a w okolicy to podobno chandlaże jeżdżą po domach i pytają czy kto byka niema oczywiście jak już masz to ci proponują po 5 ale zawsze się do czegoś przyczepiają a to że za brudny ogon za włochaty albo że czerwone oczy to mięso nie dobre🤦🏻‍♂️🙆

Opublikowano
12 godzin temu, Mateusz45288 napisał:

Dzisiejsza propozycja 6 brutto i chyba czekamy dalej :)

IMG_20200418_180550.jpg

Grzech sprzedać takie kostuchy 😏teraz to dopiero będą nabierać aby tylko papu miały

Opublikowano

Byłem wczoraj w Getmor wziołem 1kg za 28zł kiedys było chyba drozej, zjadłem tez dwa Getburgery - bardzo dobre chociaz wielkim fanem wołowiny nie jestem swiezutkie na miejscu smazone.

Opublikowano (edytowane)

8,10 zł brutto Stoczek Łukowski za simentale..

Ktoś ma jakiegoś dobrego odbiorcę bydła w lubelskim?

Edytowane przez Fugeo
Opublikowano
Ursus932 napisał:

12 godzin temu, Mateusz45288 napisał:

Dzisiejsza propozycja 6 brutto i chyba czekamy dalej :)

Grzech sprzedać takie kostuchy 😏teraz to dopiero będą nabierać aby tylko papu miały

chyba, że to "udane" sztuki i wyglądają już tak od roku. miałem kiedyś takiego. kilka razy przerzucony do młodszych i dalej kiepski. nawet odrobaczanie nic nie dawało.

Opublikowano
5 godzin temu, Soltys85 napisał:

Byłem wczoraj w Getmor wziołem 1kg za 28zł kiedys było chyba drozej, zjadłem tez dwa Getburgery - bardzo dobre chociaz wielkim fanem wołowiny nie jestem swiezutkie na miejscu smazone.

To u mnie taniej😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v