Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, soltys48 napisał:

w kwicie oczywiście ta waga??

Że jak? 🤔 No raczej tak, jak inaczej... 

56 minut temu, soltys48 napisał:

w kwicie oczywiście ta waga??

Że jak? 🤔 No raczej tak, jak inaczej... 

Opublikowano
1 godzinę temu, Sokol2 napisał:

jutro jada hfy i mm cena za całość po 7,2 netto. 5% brud. Wczoraj pojechały jałówki mm po 7złnetto tylko 6 % bo z łańcucha

A gdzie tak płacą? Waga kupca? 

Opublikowano

U nas ludzie odchodzą od bydła wstawiają maciory nawet po 100szt.,za bydłem jeżdżą samochody puste,o cielaki też dzwonią czy nie potrzeba a cena w tym tyg .mm7.20 nie sprzedane

• Confused 1
Opublikowano
12 godzin temu, MietekW napisał:

A gdzie tak płacą? Waga kupca? 

moja waga, odjechały o 8 godzinie     

1 godzinę temu, ab23 napisał:

Dokładnie podzielam twoją wypowiedź na dodatek jeden z użytkowników ciągle podbija że w dół 

siwek mowił ze dzwoniłes wczoraj z zapytaniem "sprzedawać czy nie??" hehe ja mysle ze jak by ci dał dobrą cene to chyba lepiej sprzedać...

Opublikowano
2 godziny temu, Sokol2 napisał:

moja waga, odjechały o 8 godzinie     

siwek mowił ze dzwoniłes wczoraj z zapytaniem "sprzedawać czy nie??" hehe ja mysle ze jak by ci dał dobrą cene to chyba lepiej sprzedać...

😁Niech nie pieprzy pytałem jak płaci obecnie za było a nie czy mam sprzedać czy trzymać .Ja jestem wysprzedany mam 10 sztuk na handelak jak się poprawi cena a potem pod koniec roku mam wysyp

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

OSI POLAND oraz MCKEEN BEEF ostry zjazd z cenami od poniedziałku z 12,35/12,40 za O do 12,00 zł i groźba kolejnych obniżek.

Powód - tłumaczenie koronawirusem przez co brak możliwości sprzedaży mięsa i mrożenie.

AdamRo soltys48

Jak sytuacja w innych zakładach np. Biernacki co robi ?

Edytowane przez focusst
Powtórzenie w tekście
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v