Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, dysydent napisał:

z
Nie słyszałem jakoby Premier powołał jakiegoś ministra cyfryzacji? co? zlikwidowali ministerstwo? 
w sumie to i słusznie bo na cyfryzacji politycy "znają się jak politycy na cyfryzacji:D 

Pewnie Pan Andruszkiewicz już się nauczył o 5G dostatecznie dużo to pociągnie temat.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano

piekny rok-ostatni wolnosci....... w styczniu poszedlem w niewole😂.

moge sie pochwalic-nigdy z wlasnej i nieprzymuszonje woli nie glosowalem na bolka😊

oj,roman chyba nie kupi szybko nowej fury

https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/kurs-akcji-jsw-niedzwiedzia-pulapka-na-akcjach-jastrzebskiej-spolki-weglowej/04wt8e3

w jednym walesa ma racje- ci ktorzy wyjechali za granice na stale nie powinni miec prawa wypowiadac sie w sprawach kraju..

taki chichot historii - jeden z tych  totalnych krytykow walesy jest dzisiaj radnym z ramienia koalicji obywatelskiej😛😛😛, tak sie toczy kolo historii.

Opublikowano

dokladnie tak powinno byc-jesli nie placisz podatkow  na politykow to na jakiej podstawie masz prawo ich krytykowac ??? pracuja  nas i mozemy im kazac robic to na czym nam zalezy. a taki "zdrajca"-w sumie to nawet bez cydzyslowia powinno byc- niech w kraju ktory wybral z wlasnej woli decyduje o jego losie.

ciekawe jakby przyjechala do ciebie na chwile"ciotka z ameryki " i zaczela ci mowic co masz robic i  cie krytykowac -co bys jej powiedzial ??

Opublikowano
Przed chwilą, pawel885 napisał:

W SŁupsku jak w dupsku😘

Opublikowano

biorac pod uwage bylego prezydenta slupska to celna uwaga😛.

tak czasami bywa -wszyscy wszystkich znaja i sprawy trzeba przenosic do innej apelacji, to chyba w bielsku-bialej, pare lat temu po przejsciu sedziny na emeryture, za meblami znaleziono akta setek zaleglych spraw schowanych na swiete nigdy...

Opublikowano

z tym sądzeniem to prawidłowe postepowanie sędziółw , tylko powinien być wniosek prokuratury o zmiane sądu i przenieść sprawe do innego województwa  jaki by wyrok nie zapadł to budził by emocje .i tu wina prokuratury .

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

biorac pod uwage bylego prezydenta slupska to celna uwaga😛.

tak czasami bywa -wszyscy wszystkich znaja i sprawy trzeba przenosic do innej apelacji, to chyba w bielsku-bialej, pare lat temu po przejsciu sedziny na emeryture, za meblami znaleziono akta setek zaleglych spraw schowanych na swiete nigdy...

Po co przenosić . Od razu do SN i niech uniewinni . Ile się zaoszczędzi .

Co do Wałęsy to chyba nie uważnie wysłuchałeś . 

Jacus możesz jechać i coś dadzą .

Edytowane przez 12zbyszko
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

No dobra może tak się nie rozpędzajmy, bo przyjdzie Alamo i każe zamknąć temat dla frustratów,

Nie do końca wiem jak to nazwać. Ale jeśli tak było, to jak ten sukces ogłosić?

https://www.money.pl/gospodarka/wizy-do-usa-lot-poprawial-statystyki-wysylajac-swoich-pracownikow-do-stanow-6444218948462721a.html

miruś ma ochotę polecieć na dziwki do usa. boi się że trafi tylko na murzynki 😂

Opublikowano

eksport zywnosci w tym roku ma podejsc do 30 mld zl-to nawet wiecej niz mebli czy kosmetykow, choc w tej kategori znajduje sie np -sok pomaranczowy ,kawa,herbata czy czekolada- u nas jakos rosliny z ktorych sie je produkuje nie chca rosnac.😛

zbyszko-ja sam produkuje warzywa i owoce-czesc dla rodziny,czesc na handel- wiec po co mam je dostawac ??? chyba ze przeslesz mi cos na wlasny koszt-wtedy nie bede przeciw.                        co mowil walesa-nigdy mnie to nie obchodzilo, posluchalem tylko kawalek tych bzdur.....

wlasnie w taki sposob  o ktorym pisze mirro obnizano odmowy do 3 % - rozne panstwowe firmy np. nbp  naklanialy swoich pracownikow do skladania wnioskow, do tego ameryka to juz nie to.............

o znowu 10- gdzie jest antek policmajster ??? za chwile minie 10 lat od rocznicy, sa juz jakies przygotowania- wlaczylem tvn 24 bis i tam jest o tym mowa..

Opublikowano

Takie czasy sami kreujemy . Nie mam zamiaru zwyrodnień nazywać tolerancją . Nie mam nic przeciw pedałom i innym takim , ale po wuj aż tak to afiszować ?

Opublikowano

kto was tak zakrecil na tym filmiku- grodzka czy biedron ??? a moze ta "piosenkarka "😂  wczoraj wieczorem na ktorym kanale byl program o drag queen, jesli ktos to lubi to jego problem a nie moj-nawet przy wpisywaniu  nazwy w google[zeby sie zetorek ortografii nie czepial] program nie wiedzial co mi podpowiedziec-chyba to dobrze ze nigdy takich fraz nie wpisywalem....................

napoleon z zoliboza od kiedy dostal go w spadku to chyba nic tam nie robil-tylko srebrna dokupila druga czesc blizniaka zeby otworzyc tam muzeum czynow l.kaczynskiego- niestety zadnych wystaw tam nie ma a o eksponatach nic nie slychac, godzin otwarcia brak....

prezes -to wzor prawdziwego polaka,wydaje wiecej niz zarabia, dziwne ze czlowiek ktory zarabial od wielu lat cos z 10 tys nie ma kompletnie nic,zadne majatku, zadnych oszczednosci -tylko dlugi, co on robi z kasa-karma dla kota to chyba z kawiorem ??? stare brudne i zuzyte ubrania-pewnie te z kontenerow pck z wroclawia lepiej wygladaly...

Opublikowano

jedni ogladaja przebierancow drudzy komediantow i temat sie kreci, 

o prawdziwej polityce zapomnieliscie-nowy rzad a wy nic, czwarty minister finansow w tym roku,bankster z bz wbk[jakos mnie to nie dzwi] chyba cos nie tak, jesli zmieniaja sie jak w kalejdoskopie-moze prezes ma racje i bieda idzie.......

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v