Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

spokojnie
sam Prezydent Duda wczoraj dopuścił możliwość przesunięcia wyborów jeśli to będzie konieczne i nikt rozumny nie wierzy że gdyby szczyt epidemii przypadł na maj to cokolwiek z wyborów by wyszło.
nie wiedzą co zrobić wobec nieuniknionego tzn postępowaniu epidemii to gadają o beleczym

nawet w takiej sytuacji jak dziś tylko bezrozumna małpa by robiła wybory. zwłaszcza takie które nie wiele na scenie politycznej zmieniają bez względu na wynik.
Szczęśliwie w nieszczęściu kadencji parlamentu na kilka epidemii wystarczy.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, dsbh napisał:

@Generał To się chyba stalking nazywa ?

Nie   to  się nazywa  mem  

26166383_1960809200847601_47225814753602

Edytowane przez Generał
Opublikowano

Raczej wioskowe prostactwo

7 minut temu, dysydent napisał:

spokojnie
sam Prezydent Duda wczoraj dopuścił możliwość przesunięcia wyborów jeśli to będzie konieczne i nikt rozumny nie wierzy że gdyby szczyt epidemii przypadł na maj to cokolwiek z wyborów by wyszło.
nie wiedzą co zrobić wobec nieuniknionego tzn postępowaniu epidemii to gadają o beleczym

nawet w takiej sytuacji jak dziś tylko bezrozumna małpa by robiła wybory.

No ale Generał twierdzi że musza się odbyć i kropka. Za wszelka cenę bo towarzysz Kaczyński tak powiedział.

Opublikowano

Dlaczego termin wyborów staje się ważniejszy od wszystkiego ? I tak się nie odbędą w tym terminie .

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

Generał się uczy technik propagandowych i tyle
sam nie bardzo jeszcze wie co ma mówić choć czasem już fajny dowcip mu wyjdzie tak że postępy widać ;) 

ODMweDYwMC9jY19hNzM5Ny9wL3BpY3R1cmVzLzIw

Opublikowano

Według mnie cała ta sytuacja z wyborami to celowe paliwo dla opozycji, która właśnie połknęła przynętę. Zobaczymy co dalej.

@Generał a coś innego Hołownia, Biedroń. Kosiniak. Bo mi się nie chce memów szukać po internecie :). Bądź obiektywny :D.

A zaryzykuje, Duda ?

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał:

Według mnie cała ta sytuacja z wyborami to celowe paliwo dla opozycji, która właśnie połknęła przynętę. Zobaczymy co dalej.

@Generał a coś innego Hołownia, Biedroń. Kosiniak. Bo mi się nie chce memów szukać po internecie :). Bądź obiektywny :D.

A zaryzykuje, Duda ?

A bo  mi  się  chce    kidawy  na FB  jest  najwięcej   to  wstawiam  tu  a  skąd myślisz  że  to  biorę ??  Myślisz  że  mi chciało by  się   robić  memy  eeeeee

ODMweDYwMC9jY181Yjc2YS9wL3BpY3R1cmVzLzIw

Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał:

Generał się uczy technik propagandowych i tyle
sam nie bardzo jeszcze wie co ma mówić choć czasem już fajny dowcip mu wyjdzie tak że postępy widać ;) 

Joseph Goebbels - był dobry w swym fachu .

Opublikowano (edytowane)

Uśmiechnincie  się  @Rolnik1973 zobacz  twoja  ulubiona  Pani  Polityk

Edytowane przez Generał
Opublikowano
Przed chwilą, DTaras napisał:

Ulman. Śmiało możesz pisać o obniżaniu podatków. Patrząc na historię to w obecnym czasie jedyny sposób. Może ktoś przeczyta i przykręci drukarki...

no akurat teraz jak obniżą podatki to deficyt właśnie czym zapchają?
Ty lepiej wymyśl jak im te drukarki zabrać chociaż na czas kryzysu bo tu spalarnia by się przydała na ten puściejący pieniądz po znikających mocach produkcyjnych

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, DTaras napisał:

Generał - FB to FB a AF to AF. Nie rób z agrofoto fejsbukowej kloaki Gdyż Twoje nieporozumienie wewnętrzne jest podobne do zamiany USB na FSB.

Bo  chce  abyście  byli  uśmiechnieni    🤣

Edytowane przez Generał
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v