Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa . Już z ASF zrobił pożądek , i suszowe największe w historii dał . Może niech on orze bez orki lepiej ?

Opublikowano

Isis niewiem ale w Iranie nikt ciał nie wydaje tylko wywrotka spychacz i kanapka z wapnem. Ardanowski się nie zgadza, ja się nie zgadzam ale kurczak po 30 i zapłacić trzeba...

Opublikowano

A u nas nawet dzików z ASF tak nie chcą potraktować.:lol:

No dobra to ja mam propozycję. Przyzwoita cena pszenicy na ten sezon 450 PLN za tonę. I niech pan minister ją obroni.:lol:

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Isis niewiem ale w Iranie nikt ciał nie wydaje tylko wywrotka spychacz i kanapka z wapnem. Ardanowski się nie zgadza, ja się nie zgadzam ale kurczak po 30 i zapłacić trzeba...

to wirus lepszy minister dla rolników jak Ardanowski 
przynajmniej w kwestii dbania o ceny ich produktów?

Opublikowano (edytowane)

a przegapiłem
przecież to reklamowanie Konfederacji. OCR nie rozpoznał napisu z dwu dolnych linijek?
no generał popatrz na swoje te gwiazdki może po raz ostatni

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

A kto im zapłaci tyle co za zbiór szparagów ? Pierdzielę . Truskawki łatwo zaorać .

Opublikowano

Pisałem dawniej że może obniżą stopy i tak jest .

Pierwsza taka decyzja RPP od pięciu lat. To obniży raty kredytów .

Pandemia koronawirusa spowodowała, że członkowie Rady Polityki Pieniężnej po pięciu latach zdecydowali się na zmianę stóp. W stronę korzystną dla kredytobiorców. Odsetki od kredytów zmaleją wkrótce o około pół punktu procentowego.

Dzieci do szkoły dopiero od maja .

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Poco mają trzymać na kotach

Co to za koty ? :D

Opublikowano
23 minuty temu, galan99 napisał:

Dzieci do szkoły dopiero od maja .

widzisz ile masz laby 😁

na agrofoto padną serwery 😂

11 minut temu, Ulman napisał:

Łeeee, jaki gup!!!! I do tego mentalnie 100% komunista

wszystkie urzędasy się zamykają a te będą niby latać między ludzi 😂 no chyba że ktoś 2x tyle zapłaci 😄

pojebało gościa

Opublikowano

To też ale gówno go obchodzi kto jakie ceny wystawia.  Zapędy do sledzenia spekulantów i kontroli cen to typowa komuna. Ciekawe tylko że wielce prawicowym wyborcom PIS takie metody się podobają.

Opublikowano

To może jednak Orlen zawyża ceny specyfiku do odkażania? Występuje jako monopolista, główny dostawca, więc może tam pierwsze kroki coby zbadać ten ważki problem a potem dopiero w głęboki teren.:lol:

Opublikowano (edytowane)

mnie najbardziej rozbawiają obniżki cen paliw w obliczu koronawirusa tak jakby wcześniej ropa nie potaniała u arabów

ten płyn do dezynfekcji ma być po 15zł bo etanol w nim zawarty nie ma spełnionych norm. taki gorszy sort

Edytowane przez racyl
Opublikowano
8 godzin temu, Ywa napisał:

ciekawe czy jeszcze tam studiuje 

42 minuty temu, Ulman napisał:

Łeeee, jaki gup!!!! I do tego mentalnie 100% komunista

już martwiłem się o ciebie  wysłałem już misję ratunkową apollo 13 

Znalezione obrazy dla zapytania: gify rakiety

odwołuje misję 

Znalezione obrazy dla zapytania: gify rakiety

jest @Ulman jest agrofoto mogę spać spokojnie 

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

samomianowaniec - Ty regularnie wykorzystujesz sytuację podobnie jak ta "gazeta". Gienio - razem z generalicją sobie kapelusze polerujecie na widok granicznych rogatek? Nie uważam abyście sami wiedzieli co to jest przyzwoitość. Problem granic jest spory bo zamiast na terminalach przeczepiać naczepy stworzono z autostrad parkingi. Zresztą nawet jeb***cie w czerep Wam tego nie uzmysłowi bo guzik wiecie co tam się dzieje.

Za panowania Donalda to w drugą stronę te kolejki były i to Wam nie przeszkadzało , bo tyłki Szwabom nasi jechali  wycierać . Gdyby teraz miał guru Tusk wpływ na decyzje w Polsce , to by Angelę błagał aby i Lot i wszystko co polskie za darmo  przygarnęła jako swoje .  

Ten tłusty druk u Generała jest irytujący ale niestety prawdziwy . To jak wtedy Kopaczowa zachęcała do korzystania z  pięknej pogody i wspólnych  biesiad  i nikt nic jej za to złego słowa nie powiedział , to jakie brednie teraz by ogłaszała ??????????????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v