Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pani  kandydatka  na  Prezydenta  Rzeszczypospolitej  ci  to  powiedziała  ???

Opublikowano

Zapraszamy Andrzejka dudę do Niedrzwicy dużej niech wesprze miejscową ludność a nie jexdzi tam gdzie wszystko jest w porządku

Opublikowano

Ale przecież andrzejek jest inny lubi do ludzi jeździć z każdym dłoń uścisnąć 😄

Opublikowano

No   dlatego    spij   spokojnie   pracuj  spokojnie   ciesz  się  wiosną  i  czekaj  na przyjazd  Prezydenta 

Opublikowano

Jak tu spać spokojnie gdy z powodu koronawirusa nie powstanie kolejna teoria strącenia samolotu 😄

Opublikowano

Za to  masz  coraz  to  nowsze  teorie  spiskowe  prosto  z

90085037_878794595889641_145396668878028

Opublikowano

to ten donald tyle znaczy że generał i pisowcy przejmują się byle jego głupkowatym wpisem 😄

Opublikowano

mirro - jeszcze mnie tam nie zalogowali. To inne tematy ale na szczęście na dziś przynajmniej mam spokój. Tak przy okazji - oni te zrzuty robią, drukują i oorawiają w teczki.

Opublikowano (edytowane)

https://wiadomosci.wp.pl/ksiadz-skazany-za-molestowanie-dziewczynki-mial-romans-z-jej-matka-rodzina-chce-odszkodowania-6487771105969793a?utm_medium=push&utm_source=pushpushgo&utm_campaign=WPWiadomosci-push

0f101a24f895fa9abb9f4ff30962439e_big.jpg

2 minuty temu, DTaras napisał:

mirro - jeszcze mnie tam nie zalogowali. To inne tematy ale na szczęście na dziś przynajmniej mam spokój.

to Ty jesteś terytorialsem za 500 miesiecznie

Edytowane przez racyl
Opublikowano

będzie ufać jak będzie totalne załamanie gospodarki, ludzie zostaną bez pracy i środków do życia a firmy popadają

Opublikowano

Zalecam kwarantanne  wobec TVirusa, jako że obserwuję negatywne skutki tego chorobotwórczego czynnika, który prowadzi do PODZIAŁU społeczneo. Komórki jednego organizmu otrzymały błędny przekaz i zamiast współpracować, zaczynają zwalczać się nawzajem..

'„rozszczepienie umysłu”(--->społeczeństwa) nawiązuje do podziału między emocje a zaistniałą sytuację(  ) niedostosowania emocji do zachowania bądź sytuacji, w jakiej się znajduje.'

Opublikowano (edytowane)

ooo kurna a mnie wczoraj łodblokowali łobydwa  kanały polsatu news i niewiem co łoglądać tvp info i tvn 24 i tvn bis miałem a teraz kurna próbują mie przekabacić  na swoją strone któś tym praniem mózgu z tv , ogólnie sporo programów udostepnili na czas kwarantanny w kosztach pakietu .tv orange

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano

hmm . co to znaczy skrecili w strone władzy ?     w tvp po wyborach gdy wygrywa jakaś opcja polityczna jest zmiana dziennikarzy na tych którzy  delikatnie mówiąc są bardziej przychylni nowo wybranym tak było jak 8 lat temu wygrała PO i tak było jak wygrał PIS . w Polsacie chyba nie było żadnych zmian personalnych tzn. żaden z dziennikarzy nie został uprzejmie poproszony o rezygnacje z pracy a narracja pro rzadowa może wynikać  że ci dziennikarze widzą wiecej pozytywnych działań rzadu niż negatywnych .         

Opublikowano

No tak polsat skręcił w stronę władzy. Ostatnio nawet Monikę Olejnik hejtowali bo jak śmiała najmądrzejszemu marszałkowi Grodzkiemu pytania jak na przesłuchaniu zadać. Ale może się który walnie w dzban że coś u niego pod deklem nie tak z obiektywnością.

Odnośnie testów. Kolejny durny pomysł opozycji na bicie piany. Niech jutro powiedzą że wszystkim zagrożonym robimy testy to ile przyjdzie się przebadać? Połowa tu wali w klawiature 24/7 to mogą walić dalej. W realu z samej zagranicy pewnie już z milion wrócił z saxsów, do tego ich rodziny, znajomi. To co zacznijmy od 5 milionów.We wtorek niech przyjdzie następne pięć które miały z nimi kontakt.W  środe i czwartek reszta na zachod od Wisły. U mnie w okolicy ruch na drogach niewielki, większość samochodów na obcych tablicach i bynajmniej nie obcego powiatu . De, I, S, SP, Fr. Raczej w nich sami spadochroniarze z różnych stron świata.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, PawelWlkp napisał:

No tak polsat skręcił w stronę władzy. Ostatnio nawet Monikę Olejnik hejtowali bo jak śmiała najmądrzejszemu marszałkowi Grodzkiemu pytania jak na przesłuchaniu zadać. Ale może się który walnie w dzban że coś u niego pod deklem nie tak z obiektywnością.

Zmieniło się podejście. Skoro wcześniej Polsat był antyrządowy, to teraz widać zmianę. Czy odpuszcza władzy, czy stara się nie jechać jak po burej suce to nie ma znaczenia. Aby zmieniła się narracja z ideolo na informacyjną.

Opublikowano

Interesy i to wszystko co mam do powiedzenia w sprawie Polsatu. Dobrym efektem z walki z wirusem może być zwalenie z piedestału sądowych pieniaczy ale zobaczymy. Nie jestem przepisany do WOT ale zgłoszony. Jestem umówiony na osiem dni "rozbiegówki" na lipiec. Cel jest analityczny - chcę się przekonać poco to wszystko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v