Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BIŁGORAJ: Pracownik sądu zakażony koronawirusem. Będzie kwarantanna .

Mężczyzna jest mieszkańcem powiatu janowskiego. Dojeżdżał do pracy w Biłgoraju. Jest pracownikiem obsługi w sądzie. Miał kontakt z osobą, u której potwierdzono zakażenie.

Tę informację potwierdził prezes Sądu Rejonowego w Biłgoraju Zbigniew Łupina.

Jeszcze dzisiaj zostanie wydana decyzja o kwarantannie. Działalność sądu najprawdopodobniej zostanie zawieszona od poniedziałku 16 marca br.

W sądzie w Biłgoraju pracuje ok. 70 osób. 

Opublikowano
5 godzin temu, galan99 napisał:

Jdnego z większych włoskich dzienników napisał właśnie, że od początku kryzysu związanego z koronawirusem Unia Europejska nie przysłała do Włoch ani jednego lekarza, ani jednego respiratora, ani jednej maseczki. Włosi mogą liczyć jedynie na swoje własne państwo. Unijni urzędnicy, tak zazwyczaj udzielający się w sprawach abstrakcyjnych, w tym do bólu konkretnym kryzysie nabrali wody w usta. Swoich lekarzy i sprzęt przysłali natomiast Chińczycy. Wnioski niech każdy wyciągnie sam"

Makaroniarze  są na wokandzie  amerykańskich syjionistów za przyjacielsko-gospodarcze stosunki z żółtkami. Jak wiemy to biała gwiazda podrzuciła kornowirusa w strefie przeludnienia. Brukselskie pejsate postawiły krzyżyk na kraju Romulusa i Remusa - kto następny?

3 godziny temu, racyl napisał:

a jak kot prezesa zdechnie to ? 😂

11986315_972922802750571_2442521902585285038_n.jpg

kot  kaczor1.jpg

Opublikowano

A na Bogdance ryle dalej kopią węgiel jeden od drugiego stoii 10 cm jak zjeżdża na dół później (nie ma tam nic do odkażania czego kolwiek) po pracy normalnie jadą na stację do sklepu i dalej roznoszą… . Ale tylko fizyczni bo do biura już jest zakaz wstępu. MAsakra

Opublikowano

Oddałam właśnie maseczkę sąsiadowi, taki zmartwiony był z braku. 

Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał:

chyba forum czytała      a nie przepraszam bo o błedach tej władzy jest sporo także ten no ..     

Niedobrze mi się robi jak widzę,jak ta władza robi swoją politykę na koronawirusie. Wczoraj dowiedzieliśmy się, że winna jest zagranica: UE i obcokrajowcy,którzy do nas przyjadą i nas zarażą. O zapaści polskiego systemu opieki zdrowotnej, o błędach tej władzy - zero na ten temat.

No  jakby  Ministrem zdrowia  był  jej  kolega   Bartosz  to  by  pozamykał  szpitale  i  nie było  by  problemu 

Opublikowano

Napisz  Post  a  POwski  troll  się odezwie    :D  :D  

Opublikowano

Boisz  się  że  wypłatę  ci  zmniejszą  za te  lata  trollowania  na  AF  ??

Opublikowano

Silny  z niego  człowiek  może  da  radę  :D  :D  

Opublikowano

On jest ministrem edukacji , czy rolnictwa ? Dzikami niech się lepiej zajmie .

Opublikowano

Upominać się możemy .

Ja od naszego ministra nie oczekuję nauki uprawy ziemi , a realnych działań . Spot w TV może zrobić , a nie osobiście tłumaczyć grupce rolników czym mają w polu robić .

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

Upominać się możemy .

Ja od naszego ministra nie oczekuję nauki uprawy ziemi , a realnych działań . Spot w TV może zrobić , a nie osobiście tłumaczyć grupce rolników czym mają w polu robić .

Na realne działania  w walce  z  dzikami  można  oczekiwać  od  myśliwych 

Opublikowano
Przed chwilą, Generał napisał:

Na realne działania  w walce  z  dzikami  można  oczekiwać  od  myśliwych 

czyżby za klawiaturę przesiadł ci się twój "pogramista" zleceniodawca? bo zaczynasz odpowiadać z większym sensem

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Generał napisał:

Ciekawe  czy z chłodni  na jabłka  dało by  przerobić  na kostnicę  ??

Na razie tak, jak się zrobi cieplej nie wyrobi skraplacz. To układy plusowe, ale od biedy można popracować na wyższym parametrze, Chyba że korbowody w sprężarkach wyjdą bokiem karteru.:lol:

Edytowane przez mirro
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v