Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Racyl toż tylko trzeba cofnąć się do czasu kiedy Śp Prezydent Kaczyński wywinął orła na chodniku, połamał odnóża i jak chodnik ten szybko stał się podgrzewanym.:efendi2:

A tak po prawdzie to zrób coś lepiej z tym zamarzającym wiaduktem w Niedrzwicy bo dziś rano ekipa z dostawczaka chciała się załadować z niego (oczywiście z pojazdem) na przejeżdżający dołem pociąg, Ja rozumiem że TIRy na tory, ale akurat to miejsce do załadunku nie jest najlepsze,:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

no to kogo ja teraz miałbym na te swoje schody zaprosić? :D 

Tak po prawdzie to daszek ma być nad tymi schodami ale jakieś metraże dobudówki im nie pasują w magistracie i albo mam projekt rozbudowy u profesjonalistów certyfikowanych zamówić albo metraż zmniejszyć.
znaczy te kilka metrów kwadratowych mniej budowli to już się nie zawali jeśli nieprofesjonalnie zaprojektowana a po przekroczeniu "powierzchni krytycznej" już tak? 
Trzeba będzie jaką prowizorkę daszek na zimę a do wiosny może się co wyjaśni 
tylko wiem doskonale jak trwałe okazują sie prowizorki

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

jeszcze mi prokuratora w obejściu brakowało, a nie to teraz sędzia . tak czy inaczej to już wolę ten lód.

TIRy ? Zazuniuka sobie oglądałem i oni tam rzeczywiście ten mur z Meksykiem budują.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał:

I jak zwykle dramatyczna ucieczka do Donalda jak się nje wie co odpowiedzieć i argumentów jakichkolwiek brak. 

Ty powinieneś Tuskowi dziękować że cie tyle razy wybawił przed zrobieniem z siebie absolutnego gamonia.

przecież przez wszystkich liberałów począwszy od powstania platformy i wykolegowaniu kolegów współzałożycieli PO Donald był kreowany na wielkiego człowieka i zbawiciela narodu więc jak można o nim tak po prostu zapomnieć.

Doskonale Ty jako przedsiębiorca powinieneś wiedzieć że on nie czekał aż kapitał niemiecki sam przyjdzie do nas tylko sam go przywoził w walizkach na działalność swojej partii.

Tyle medali, stanowisk zasług przede wszystkim dla niemiec  to jak można o nim nie wspomnąć

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, racyl napisał:

przecież przez wszystkich liberałów począwszy od powstania platformy i wykolegowaniu kolegów współzałożycieli PO Donald był kreowany na wielkiego człowieka i zbawiciela narodu więc jak można o nim tak po prostu zapomnieć.

Platforma liberałami? Toż to tacy sami socjaliści jak PIS

Drugiego Tupolewa Antkowi zabrali żeby nie zepsuł https://wiadomosci.wp.pl/prokuratura-zabrala-podkomisji-smolenskiej-tupolewa-jest-reakcja-6449095512422017a

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

No ale teraz będzie mógł powiedzieć że postkomunistyczny układ kolejny raz się na niego uwziął bo był już tak blisko prawdy że padł na nich blady strach. Oczywiście za kilka chwil zdemaskowałby wszystkich winnych podstępnego zamachu. Niestety teraz prace zostały storpedowane przez sPISek wrogich sił ale nic to dla Antka bo on nawet po trupach do prawdy dojdzie. 

Opublikowano

No tak, tylko Pan Antonii zapomina że jego podkomisja nie jest Państwową Komisją badania Wypadków Lotniczych. A pewnie by chciał aby tak było. Niestety raport Millera już poszedł w świat a Antoniemu tych parę lat nie wystarczyło do nabrania rozumu. 

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

No tak, tylko Pan Antonii zapomina że jego podkomisja nie jest Państwową Komisją badania Wypadków Lotniczych. A pewnie by chciał aby tak było. Niestety raport Millera już poszedł w świat a Antoniemu tych parę lat nie wystarczyło do nabrania rozumu. 

no tak wiemy wiemy. Miller teraz w dowód wdzięczności dostał się do sejmu .

Jak już nie raz powtarzałem nic za darmo nie ma Miruś.

Już nie gadaj o Państwowej bo tyle co tam było niechlujności to wstyd ją tak nazwać

Opublikowano (edytowane)

No to czemu Antoś nie umie nic udowodnić tylko bajki ciemnocie wciska?

Dostać się do sejmu to faktycznie taka kasa że d... urywa 🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

coś ci się pomieszało Daniel . Miruś mówił o podkomisji Antka a ja o Państwowej Laska

Opublikowano

racylu - cała podkomisja Antoniego jest do obalenia ustaleń komisji Laska. Nic mi się nie pomyliło - oni tam na Ciebie czekają. Czytam to: https://fakty.interia.pl/polska/news-piotr-glinski-niszczenie-sfery-publicznej-zagrozeniem-dla-de,nId,3350743 Zastanawiam się do czego chcą sobie grunt przygotować. To przecież minister kultury.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v