Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teoretycznie wiekszość krajów nadbałtyckich widzi zagrożenie ze strony rosji .kiedyś oglądałem  rozmowe z osobą która miała jakiś związek z inwestycjami zagranicznymi w polsce to powiedział że oprócz gorszej infrastruktóry sciany wschodniej to inwestorzy też widzieli może nie zagrożenie ale nie pewnosć bezpieczenstwa inwestycji na wschodzie polski . a czy usa  sa okupantami to już zależy jaką posiadamy wiedze i być może ja nie dysponuje pełną ale tą którą posiadam to nie uważam żeby byli okupantami .        bazy usa mają w wielu krajach Niemal 21 mld dolarów rocznie wydają Amerykanie na swoje zagraniczne bazy wojskowe – tak wynika z tegorocznych przewidywań budżetowych. Według szacunków baz jest obecnie od 736 do 843 w 45 krajach, a największe znajdują się w Niemczech, Japonii i Korei Południowej.

4 minuty temu, galan99 napisał:

Wkopią co się da i Pojadą w Czortu zostawia nas bez niczego .

polska sama i tak nic nie wykopie,w czechach  jakis metal do bateri samochodowych miał wydobywac czeski podmiot ale  trzeba sprawdzić bo miał jakies kłopoty i czy zagraniczny inwestor tego nie przejął a po drugie chyba koncesje w polsce są wyprzedane 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jarecki napisał:

teoretycznie wiekszość krajów nadbałtyckich widzi zagrożenie ze strony rosji .kiedyś oglądałem  rozmowe z osobą która miała jakiś związek z inwestycjami zagranicznymi w polsce to powiedział że oprócz gorszej infrastruktóry sciany wschodniej to inwestorzy też widzieli może nie zagrożenie ale nie pewnosć bezpieczenstwa inwestycji na wschodzie polski . a czy usa  sa okupantami to już zależy jaką posiadamy wiedze i być może ja nie dysponuje pełną ale tą którą posiadam to nie uważam żeby byli okupantami .        bazy usa mają w wielu krajach Niemal 21 mld dolarów rocznie wydają Amerykanie na swoje zagraniczne bazy wojskowe – tak wynika z tegorocznych przewidywań budżetowych. Według szacunków baz jest obecnie od 736 do 843 w 45 krajach, a największe znajdują się w Niemczech, Japonii i Korei Południowej.

Teraz mają zabrać bazy z Turcji do Polski broń Atomową .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

16298527_1310819275646774_2989967981930908225_n.jpg

17799316_403533686673004_6189341914890696378_n.jpg

9 minut temu, jarecki napisał:

polska sama i tak nic nie wykopie,w czechach  jakis metal do bateri samochodowych miał wydobywac czeski podmiot ale  trzeba sprawdzić bo miał jakies kłopoty i czy zagraniczny inwestor tego nie przejął a po drugie chyba koncesje w polsce są wyprzedane 

W naszym kraju trzeba odebrać władzę szabesgojom i przejąć kontrolę nad polskimi aktywami. surowcami, ziemią i lasami poprzez świadectwa udziałowe bo inaczej rozgrabią to imperialiści spod białej gwiazdy.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

już rozebrali koncesje na poszukiwania razem z wydobyciem ,a ten kurna a kiedys niebyło jakiś swiadectw udziałowych dla każdego obywatela ? jakieś akcje czy coś ?        dopiskiem  Straciłeś mordke pod postem bo to już poważna sprawa .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

I posłał Bóg na ziemię siedmiu aniołów zagłady z siedmioma trąbami, by ukarać ludzi. Pierwszy wylądował w Australii, zadął w trąbę a zapłonęła ziemia. Drugi wylądował w chinach i wybuchła pandemia. Trzeci już leci... A Każdy z nich straszliwszą karę wymierzy...

• Haha 1
Opublikowano

GDZIE JEST GRETA-CZY WIRUS JEST EKOLOGIZNY-MASKI;KOMBINYZONY;EKAWICZKI-PLASTIK--GREEEEEETA pomóż

Opublikowano

biorac pod uwage wyniki wyborow we wszelkich szpitalach pewnej specjalizacji to takie wpisy mnie nie dziwia  😛.

przypomina mi sie ostatni wypadek glosiciela idei plaskiej ziemi- okragloziemcy mu rakiete zepsuli 😜.

siodmy aniol wylanduje na slunsku, ale wpadnie do dziury po wyrobisku kopalnianym i spotkal sie z belzebubem i w kotle wypija flaszke, tak skonczy sie zaglada swiata-slask ocaleje😛

• Haha 2
Opublikowano
38 minut temu, jacus napisał:

siodmy aniol wylanduje na slunsku, ale wpadnie do dziury po wyrobisku kopalnianym i spotkal sie z belzebubem i w kotle wypija flaszke, tak skonczy sie zaglada swiata-slask ocaleje😛

Opublikowano (edytowane)

romus-korona-s-wirus juz w raciborzu- dezynfekuj siewewnetrznie intensywniej niz do tej pory

najwiekszy sukces naukowcow Kolejny S...ukces PiSu.

Edytowane przez jacus
Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał:

romus-korona-s-wirus juz w raciborzu- dezynfekuj siewewnetrznie intensywniej niz do tej pory

nie bój się ...   zabija tylko lewicowych poglądach 😁

Opublikowano
9 godzin temu, Roman176 napisał:

I posłał Bóg na ziemię siedmiu aniołów zagłady z siedmioma trąbami, by ukarać ludzi. Pierwszy wylądował w Australii, zadął w trąbę a zapłonęła ziemia. Drugi wylądował w chinach i wybuchła pandemia. Trzeci już leci... A Każdy z nich straszliwszą karę wymierzy...

w miedzyczasie jest plaga szaranczy w afryce , także  ten no ........

Opublikowano

Czy ludzie chociaż na czas tej epidemi nie moga powstrzymać się od podróży. Jechać z 2 dzieci do terenów objetych epidemią jest szczytem bezmyslności i cynizmu. Oczywiście można się zarazić w Polsce , ale również można zminimalizować to ryzyko.

Opublikowano

to jeszcze nic wszyscy co przywieźli wirusa do polski to jak szczury okrętowe statek tonie to uciekamy .... jak trwoga to do boga czyli wybuchł wirus uciekamy do polski 

3 godziny temu, jarecki napisał:

w miedzyczasie jest plaga szaranczy w afryce , także  ten no ........

czyli teraz powodzie ?? 

Opublikowano

@Roman176 a któryś z  premierów nie mówił, że za jego panowania ludzie będą wracać do Polski ?

13 godzin temu, Roman176 napisał:

To jakaś modyfikacja Apokalipsy św Jana ?

Opublikowano
Przed chwilą, DTaras napisał:

Roman - do Czech można jeździć?

a czemu by nie ?? od której strony jechałeś ? 

4 minuty temu, mirro napisał:

Roman weź pod uwagę taki sposób dostarczenia aniołka apokalipsy.😂

eee widziałeś kontrkandydatur trapa ??   2 dziadki przed 80 z mapet show ... ciekawe kto wygra ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v