Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, galan99 napisał:

Kurski wyleciał z telewizji ciekawe kto teraz ?

Żarty ?? No jedynie Macierewicz może podołać . No może Pawłowicz ... 🤔

Kurna . ZARAZ , ZARAZ . Teleranek będzie jutro ??? :o

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

aż sprawdziłem program tv "naziemnej" na jutro bo nie oglądam i tam nie ma teleranka tylko jakieś "ziarno" pięć po dziewiątej na tvp jedynce.
znaczy; "nie było nie ma i nie będzie" ... teleranka
364226118_koszmarczarownikaSarumana.PNG.ecdb0c92244faae23160cbd86a752ab0.PNG

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Pafnucy napisał:

Żarty ?? No jedynie Macierewicz może podołać . No może Pawłowicz ... 🤔

Antek to tylko- Z archiwum X, a Krysia to jakiś program o fitnes, modzie i urodzie.🤔

Opublikowano (edytowane)

Jeśli o "stabilności" mowa

1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

No może Pawłowicz ...

Jej wołami nie ruszy z obecnego stanowiska i po dobrej woli na pewno by na wakat po Kurskim nie poszła.
no chyba że jako łączenie stanowisk bo taki Zbigniew Z. dwojga stano...
a co też ja tu za podpowiedzi wypisuję? toż by dopiero było

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Ten pacjent jest stabilny. Fakt że stan krytyczny a stabilny, bez zbędnej poprawy.:lol:

1 godzinę temu, dysydent napisał:

znaczy; "nie było nie ma i nie będzie" ... teleranka

A może jeszcze "Klub niewidzialnej ręki" Ci się marzy?:lol:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, mirro napisał:

A może jeszcze "Klub niewidzialnej ręki" Ci się marzy?

skoro to "ziarno" co wygryzło teleranka jest programem religijnym to akurat "niewidzialności" w nim więcej niż w tym klubie telerankowym było.
tak że i tutaj za wiele się nie zmieniło

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
26 minut temu, dysydent napisał:

Jeśli o "stabilności" mowa

Jej wołami nie ruszy z obecnego stanowiska i po dobrej woli na pewno by na wakat po Kurskim nie poszła.
no chyba że jako łączenie stanowisk bo taki Zbigniew Z. dwojga stano...
a co też ja tu za podpowiedzi wypisuję? toż by dopiero było

@many12 przecież Halloween dopiero będzie. 

Opublikowano (edytowane)

tłuk, horror , "obszczyzna"
cała prawda o

spirytus zamierzają zwolnić z akcyzy
ale tylko ten do celów dezynfekcyjnych
mnie zdziwiło że od etanolu do tych celów to oni tę akcyzę też pobierają i dopiero przy okazji się to wydało bo zapewne niewielu to wiedziało? bo po co to komu?

cyt -"Spirytus w Polsce zostanie zwolniony z akcyzy. Będzie przeznaczony na produkcję środków biobójczych. Szef KPRM Michał Dworczyk poinformował, że wiąże się to z rozpoczęciem produkcji płynu do dezynfekcji przez Orlen."

cytat z gazety krakowskiej a tylko cytat nie link bo wyskakuje komunikat zasłaniający treść jeśli kto reklamy blokuje 
no mi udało się tak poustawiać firefoxa że strony nie są w stanie rozpoznać u mnie adblocka a treści wyświetlają normalnie.
Można jednak obejść chłam reklamowy i jeszcze nie być przy tym zauważonym.

cyt-"

Z nieoficjalnych ustaleń Gazeta.pl wynika, że p.o. prezesa TVP zostanie Mateusz Matyszkowicz, który od 2019 roku jest  członkiem zarządu TVP. 

W Radzie Mediów Narodowych zasiadają trzy osoby z nadania PiS: były poseł Krzysztof Czabański, posłanka Joanna Lichocka i europosłanka Elżbieta Kruk, a także były szef TVP Juliusz Braun z nadania PO i Grzegorz Podżorny z rekomendacji Kukiz '15."

to ta Kruk co sobie lubiła wypić? no to te dwa tematy w jednym poscie nawet nie taki przypadek :P 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

pierwszą moją reakcją na ten tytuł był śmiech
cyt -"Statek wycieczkowy z Polakami na pokładzie niewpuszczony do portów w Malezji i Tajlandii. Powodem obecność Włochów na pokładzie"

refleksja po chwili - @szmergiel możesz zakładać spis narastającego obłędu na całej planecie bo to Twój pomysł i masz prawo autoryzacji

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

skoro to "ziarno" co wygryzło teleranka jest programem religijnym to akurat "niewidzialności" w nim więcej niż w tym klubie telerankowym było.
tak że i tutaj za wiele się nie zmieniło

Za to ci tutaj mają wyjebane na niewidzialne. Po takim numerze mógłbym poczuć nieodpartą chęć przypomnienia sobie zagadnień związanych z wysadzaniem obiektów o konstrukcji mieszanej. Bez względu na konsekwencje.

https://tvn24.pl/magazyn-tvn24/nie-bylo-mowy-o-czarach-na-dzieciach-rekolekcje-do-prokuratury,260,4527

13 minut temu, dysydent napisał:

Powodem obecność Włochów na pokładzie"

Takie czasy, niedobrze być Włochem, oj niedobrze.:lol:

Opublikowano (edytowane)

zalecał bym badanie psychiatryczne rodzicom, tym pojebom co wierzą że mają jakieś moce a sk***iela który te psychotechniki wymyślił i praktykować zezwala poddał bym praniu mózgu z zastosowaniem technik naukowych na przerobienie go na eksponat doświadczeń w lekcjach psychologii i podstaw medycyny dla tych dzieci.

swoją drogą to nie uwierzę że jakieś bełkoty i obrzędy mogły mieć wpływ somatyczny na dzieci i albo jest ta relacja naciągana albo użyto metod naukowych czy zwykłych substancji psychoaktywnych dla wywołania efektu omdleń etc u dzieci jeśli to rzeczywiście prawda.

zaręczam @mirro że bardziej boją się mojej metody niż Twojej podobne indywidua.

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano

Wiecie co ten virus, ze statystyk wynika ze zbiera największe żniwo w osobach starych,a takim to płaci się emerytury i się tylko na nich wydaje,chyba celowo go ktoś wypuścił aby wzbogacić budżety Państw i zmniejszyć populacje w chinach.

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

zaręczam @mirro że bardziej boją się mojej metody niż Twojej podobne indywidua.

Mój patent to zrzut do afgańskiej wioski opanowanej przez Talibów z odpowiednią tabliczką na szyi.

Opublikowano

Prędzej takie po...eby dogadają się z Talibami niż ze mną tak że raczej większą byś im przysługę zrobił niż wydając na dociekliwość Nauki.
W końcu Talibowie to taka sama kategoria jak ...

Opublikowano (edytowane)

a skąd mają wiedzieć w tym WHO...? chociaż w Brazylii, Australii,; wszędzie z drugiej strony równika jest teraz właśnie lato i tam chyba wirus radzi sobie jednakowo skutecznie jak po tej stronie.
Można się czepiać że tam już jesień tak że... sam nie wiem

za trzy cztery miesiące się wszyscy dowiemy tak że tutaj raczej ważniejsze co zrobić abyśmy mieli jak najmniej danych porównawczych u nas jak to jest na wiosnę.

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v