Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał:

a twoj terapeuta jak komentuje twoje seksualne obsesje ??? moze powinien ci zrobic regres i cofnac cie do czasow gdy jeszcze nie byles impotentem ??

samo życie jacuś. ciupcianie to taka sama czynność jak np jedzenie a rączki trzeba myć

w wieku 37 lat ciężko być impotentem

Opublikowano
15 godzin temu, jacus napisał:

ten migalski to chyba pis-owiec i  hanys ??

prezes wezwal adriana po rozkazy-ciekawe co sie dzieje,jutro sie okaze...

Możesz powiedzieć co Ci takiego osobiście ten Pis zrobił złego, chociaż widzę, że nawet Sobieskiemu się oberwało od Ciebie :).

Odnośnie prezesa,po co ma się włóczyć po knajpach aby ktoś go nagrał ? Wystarczyło,że raz się nie upilnował.

2 godziny temu, dysydent napisał:

no i popatrz coś tym podpowiadaniem narobił. Posłuchali
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25755785,armia-wzywa-prawnicy-lekarze-i-kierowcy-odbeda-cwiczenia-wojskowe.html

:o duszpa.... co??? cyt - "Armia wzywa rezerwistów na ćwiczenia wojskowe: obejmą one korpusy medyczne, finansowe i duszpasterskie"
to zaczyna być coraz bardziej ... chore i rzeczywiście potrzebna wizyta księdza z ostatnim namaszczeniem ale do chorego ... tego wszystkiego.

To mnie akurat nie cieszy. Ale to zdanie jest ciekawe.

Sztab poinformował również, ze najczęściej na ćwiczenia wzywani są rezerwiści w wieku 31-50 lat.

Czyli w wieku 20-30 lat się nie nadają ?

Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał:

Żadne dożywotnie. Aby żyletki zostały i jeszcze jeden docisk zjadło.. W  Fendzie 818 już dwa razy wymieniane. 936 świeżo po wymianie u Niemca przed przyjazdem do kraju. Wszędzie w kąpieli olejowej.

miałem na myśli wagę bardziej lekką  żaden transport nawozy ... opryski 

4 godziny temu, DTaras napisał:

co to za myślenie? Hamulce dożywotnie? No chyba, że do tragicznego końca życia traktorzysty...

od nowości aż do tylko mth zeby kosztów za wielkich nie ponosić do 8/10 tyś 

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał:

Czyli w wieku 20-30 lat się nie nadają ?

Chodzi o rocznik, Ci co mają 20=30 lat jeszcze zdążą. Ale ich trzeba powołać i przeszkolić w podstawowych umiejętnościach. Kasy nie ma na wszystkich. MON poczeka bo część młodych zgłosi się do WOT, więc po przeszkoleniu staną się naturalnym zapleczem. Inna sprawa że nie można WOT nadać przydziałów mobilizacyjnych w jednostkach liniowych, bo ekipa piżnie kwitami i powie że na takie cuś to oni się nie pisali. A jak zrobią łapankę w młodych to znowu zabiorą potencjalnych chętnych WOT i sukcesu w tworzeniu nowych jednostek nie będzie można ogłosić.:lol:

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał:

samo życie jacuś. ciupcianie to taka sama czynność jak np jedzenie a rączki trzeba myć

w wieku 37 lat ciężko być impotentem

a ciebie  sie udalo-gratuluje sukcesu:D,

jesli uwazasz ze mozna dziennie tyle samo razy "ciupcac" co jesc to oznacza ze nie masz pojecia o czym piszesz,co potwierdza moje slowa o impotencji

Screenshot_3-20200304143744.jpg

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, gienio007 napisał:

Czemu my Polacy pod władaniem PISiorów jesteśmy dyskryminowani i mimo iż wszyscy sąsiedzi koronowirusa  już mają  to my nadal nie ????? Dzika zamrożonego z drzewa PSL potrafił zdjąć i ASF w nim jako pierwszy przypadek w Polsce głośno ogłosić potrafił , a te niedojdy z PIS to już nic nie potrafią .

Ale kto tego dzika pod Chełmem posadził na drzewie- czy to nie Ci sami przyjaciele co rozpylają wirusy, rozpylają aluminium i trują nasze dziecki lekami zabiegając o depopulację odpowiedniej rasy.

Edytowane przez many12
  • Like 1
Opublikowano

Jeszcze jest NSR jako ochotnicza służba - wstęp do armii. Jedno słowo Wam umknęło - to są rezerwiści. 30 minus mają służyć na etatach a że nikt się nie garnie... Gdyby ktoś był ciekaw to jest już dostęp. Many - daj sobie miesiąc bez internetu, co?

Opublikowano

Z NSR to sami nie wiedzą co zrobić.

5 minut temu, many12 napisał:

zabiegając o depopulację odpowiedniej rasy.

O to, to już jest dobre.  A ja głupi myślałem że to tylko nasi miłościwie panujący chcą ZUS od plajty uratować.:lol:

Opublikowano
19 godzin temu, Roman176 napisał:

to ze jestem górnikiem to nie znaczy ze jestem złym rolnikiem ... po za tym youtuba się naoglądałeś kor banka ?? 

Roman gdzie fedrujesz bo jo kiedyś hajerowałem na Murckach.

Opublikowano

Jacuś nie pogniewaj się .     W której robiłeś ? ;)

Opublikowano

z komentarzy pod tym artykulem
- "Zawsze mnie zastanawia dlaczego skoro te PISowce są takie mądre i wykształcone to znajdują zatrudnienie tylko w spółkach Skarbu Państwa za gigantyczne pieniądze a nie w prywatnych spółkach ? Może to prawda co piszą, że to są odpady z rynku pracy i gdyby nie polityka byłby zasiłek i MOPS. "
napisał "dornjuan"
czyli ja już tu nic nie muszę dopisywać

Opublikowano
40 minut temu, Pafnucy napisał:

Jacuś nie pogniewaj się .     W której robiłeś ? ;)

nie pamietasz jak zesmy razem fedrowali ?? nie trza bylo tyle pic😜,

ojczyzne dojna racz nam dac panie............... zdaje sie ze elektrownie atomowa nadal buduja ??? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v