Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@dsbh dużo pisania aby sensownie na to wszytko odpowiedzieć ale Bosak nie potrafił stanowczo i bezdykusyjnie perrorować czymś w stylu - tak wyszło i sam nie wiem dlaczego i nic ci gryzipiórku do mojego życia prywatnego.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

kiedyś był normalny ale jak zaczął w onecie to mu odbija

Bosak to jedyny jakiś sensowny alternatywny kandydat dla dudy

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

jak sie nie myle to kiedyś sam handel domagał się żeby żywnosc  po tereminie mogła być przekazywana organizacjom .    odnosnie owoców ... jak się nadaje to jest na półce a jak się nie nadaje to spółki jest zdjeta  czy to coś zmieni prawo ? chyba nic .                  a turcja z grecją ma od dawna nie wyjasnione  wasnie i jakoś nikt za grecją w unni nigdy się nie wstawił to i teraz pokrzyczą i tyle 

Koniec z marnowaniem jedzenia w dużych sklepach.

https://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/index/id/180026?fbclid=IwAR29Lyo8Y2XTQ06t9_HVGEDfvAxlONEWo37FgJELERQUqZ61x_qEq7d7h08

Będzie dużo witamin a sadownicy zapłacą .

Opublikowano (edytowane)

Stankiewicz to ten z wywiadu od Bosaka?
ten redaktor wyczerpuje wiele z cech encyklopedycznej definicji człowieka mendy Paździoch nawet bardziej układny od niego i tylko na podstawie tego jednego linka to wnioskuję. Pierwsze wrażenie rzadko mnie zawodzi.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

Czytam o niesnaskach turecko - greckich. Będzie dym? Poco Turcja robi taką prasę?

To czytasz? 
http://eurokurier24.pl/index.php/europa/item/549-to-nie-uchodzcy-z-syrii-turcy-zwoza-na-grecka-granice-afganczykow-i-pakistanczykow
Jeżeli to prawda, to chyba można mówić o wojnie hybrydowej w stosunku do Grecji. 
Dodać do tego aresztowanie Brytyjczyka co dokumentował dowożenie autokarami na granicę Grecką "pielgrzymów" i obraz pełny.

8 minut temu, dysydent napisał:

Stankiewicz to ten z wywiadu od Bosaka?
ten redaktor wyczerpuje wiele z cech encyklopedycznej definicji człowieka mendy Paździoch nawet bardziej układny od niego i tylko na podstawie tego jednego linka to wnioskuję. Pierwsze wrażenie rzadko mnie zawodzi.

A sam zarzuca Ziemkiewiczowi że ten robi, to co robi i w sposób jaki to robi.🤣

• Thanks 1
Opublikowano

To jeden czort ISLAM , Turek nasyła , ale Grecja będzie się bronić .

Starożytni Grecy prowadzili wiele wojen. Ponieważ najsilniejszymi ośrodkami starożytnej Grecji w okresie klasycznym były Sparta i Ateny, grecka sztuka wojenna jest nam znana najlepiej właśnie na przykładzie tych państw. Szczególnym przykładem jest tu Sparta, dla której armia i wychowanie do służby w niej miało ogromne znaczenie.

Opublikowano

https://wmeritum.pl/koronawirus-niemcy-lista-zapasow/307018?fbclid=IwAR0KXVX9IDtNkM62M_7KVC4ALJ2omCfpyAk1qx43xHoT1ah4gBn7HPABzaM

Koronawirus wywołuje coraz większe zaniepokojenie również w Niemczech. W związku z obawami mieszkańców tamtejszy Urząd Ochronny Ludności i Pomocy na Wypadek Katastrof (BBK) poinformował, co należy zgromadzić na wypadek epidemii. Jest oficjalna lista zapasów, które mają zapewnić przeżycie przez 10 dni.

W związku z paniką wywołaną przez koronawirus w niektórych rejonach Niemiec opustoszały półki w sklepach. Niemieckie media informują, że w niektórych miejscach obroty w handlu wzrosły aż o 30-40 proc. Coraz trudniej jest kupić najbardziej podstawowe produkty, jak mąka, czy papier toaletowy.

Opublikowano (edytowane)

Ja i tak zawsze kupuje więcej  prezerwatyw 😄 są gorsze świństwa niż wirus w koronie 😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, galan99 napisał:

332. rocznica Bitwy pod Wiedniem. Jan III Sobieski pokonał Imperium Osmańskie i ochronił Europę przed islamizacją.

21370930_1495466873867311_1989268463192450769_n.jpg

Edytowane przez many12
  • Like 1
Opublikowano

Miruś a co ten taki wkurzony ? nie chcę mu konar zapłonąć 😁

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, many12 napisał:

21370930_1495466873867311_1989268463192450769_n.jpg

Prowadziliśmy też dialog z Zakonem NMP Domu Niemieckiego iii też bywało różnie.love29.gif

Racyl - On pręży muskuły. Można stosować wspólnie.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

znaczy ta ikona dla mnie co mi do posta zabrakłoconfused.gif
a ta 
strong.gif to dla Łukaszenki czy brytyjczyków? 
nie wiem czy Brytyjczyków pisać czy jak wyżej bo mam mieszane wobec nich uczucia

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, many12 napisał:

19665411_1898119103762357_5806595519323642633_n[1].jpg

Nie dotyczy wszystkich i nie zawsze. Przynajmniej nie w przypadku Marszu Równości w Lublinie.Tam chyba była próba z plecakiem zawierającym kabum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v