Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raporty posłał ?... 🤣🤣🤣🤣

3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Ją może i nie .

Opublikowano

Wracają demony i będzie dziś siku w nocy .. 😂😂😂😂

Opublikowano

Wiem że podupadles na zdrowiu ale może jeszcze medycyna coś na to poradzi  .... 😜

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

jak by to racjonalne nie było to i tak się "kojarzy" z gułagiem

Sovietskij czełowiek znajet że może i zimno ale choć od razu nie zastrzelą.😂

Opublikowano
9 minut temu, zetorki12 napisał:

Prosto do wyrzuconego Kozulka :D

o jejku jejku, wychodzi na to że na tym forum prawdziwych użytkowników jest jakies 10% reszta to multikonta :D

Opublikowano
9 minut temu, ogarek napisał:

Wiem że podupadles na zdrowiu ale może jeszcze medycyna coś na to poradzi  .... 😜

O i żartować mi się odechciało ...

Opublikowano
18 minut temu, ogarek napisał:

Wracają demony i będzie dziś siku w nocy .. 😂😂😂😂

jak byś miał babe to umiał byś się wylać .., podobno już na widok krowy tak reagujesz ...

. . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -.,. . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . :/. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-..'... . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-...l
. . .l. . . . .' —...-'. . . ,'
. . .',. . ,... . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'____________
. . . . .. . . . . .. . . .,.- '______________| ')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - ...-`

9 minut temu, zetorki12 napisał:

przejmujesz się jak zeszło rocznym śniegiem 

• Haha 1
Opublikowano

Chodziło mi o zboże. Rozumowanie z instalacją nie jest pozbawione błędu. Firma podpisująca umowę z rolnikiem może i utrudnić dochodzenie praw ale - miejsce przyłączenia jest objęte umową z operatorem sieci i stamtąd dowiesz się, po zgłoszeniu przestępstwa dla przykładu, kto czerpie korzyści z instalacji i robi to bezumownie. Poza tym Operator Sieci żąda tytułu prawnego do nieruchomości i gdy zgłosisz roszczenie właściciela cały ten szajs będzie tylko stał, gdy zgłosi się po niego provident łupniesz go jak wyżej.. Fakt - trzeba będzie negocjować podatek. Zapomniałem - gdyby kto pytał to od pewnej mocy jest to działalność kobcesjonowana.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, zetorki12 napisał:

Eeeee. no przestań toć nie dawno całe forum płakało razem z tobą jak wzywałeś pomocy.. choć niektóre to błagały żebyś przestał a ty że NIE że nie przestanę.. 😂😂😂😂... nawet szeryf godol że nima czego becec a ty że nie bede becal.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Toć zawsze można powtórkę tego cyrku zrobić..... 😂😂😂😂😂

SEAN a Ty to czytał?... "🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 godziny temu, Roman176 napisał:

marko kolo   dobry jesteś 

3 godziny temu, zetorki12 napisał:

Prosto do wyrzuconego Kozulka :D

To jest ten sam Maroko koko to kozulek i ogarek??

mówicie??

Ja aż tak się nie wtajemniczam ale faktycznie do marko koko/kolo mógł bym do porównać.

3 minuty temu, ogarek napisał:

Eeeee. no przestań toć nie dawno całe forum płakało razem z tobą jak wzywałeś pomocy.. choć niektóre to błagały żebyś przestał a ty że NIE że nie przestanę.. 😂😂😂😂... nawet szeryf godol że nima czego becec a ty że nie bede becal.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jak ty płakałeś mi na PW to było dobrze a teraz kozaczysz??

Masz jeszcze naszą rozmowę czy skasowałeś? Jeśłi skasowałeś to nie bój nic bo ja mam, jeśli chcesz wyślę ci na email a ty wkleisz skreny, umowa stoi czy wymiękasz kozaczku?

Opublikowano (edytowane)

Nic nie wstawisz bo okazało się że jesteś wypierdkiem.... 😂😂😂😂😂

Ale spoko dobrze ze dziś nasion nie zamówiłem bo ponoć będziesz obsiewał w gratisie po nocy.... 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
13 minut temu, ogarek napisał:

uuu  ciężki przypadek psychozy  ....  co gdzie mamy wysłać pomoc ? 

Opublikowano
16 minut temu, ogarek napisał:

Chyba nie jestem w temacie. :)

Opublikowano

A to nieeee pomoc..... a moderatora trza zwolnić bo się nie nadaje.... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Opublikowano
6 minut temu, ogarek napisał:

Nic nie wstawisz bo okazało się że jesteś wypierdkiem.... 😂😂😂😂😂

Ale spoko dobrze ze dziś nasion nie zamówiłem bo ponoć będziesz obsiewał w gratisie po nocy.... 🤣🤣🤣🤣

Jakiś ksiądz musiał cię w młodości za genitalia łapać i przez to stałeś się nie pełnosprawny?

Czy tak po prostu udajesz idiotę i zgrywasz że nie rozumiesz co piszę??

To ty masz wklejać scren naszej rozmowy a nie ja.

Opublikowano
1 minutę temu, damianzbr napisał:

Jakiś ksiądz musiał cię w młodości za genitalia łapać i przez to stałeś się nie pełnosprawny?

Czy tak po prostu udajesz idiotę i zgrywasz że nie rozumiesz co piszę??

nie nie zgodzę się z tobą dlaczego ?  bo gdyby tak było byłby cichy i zamknięty w sobie ...   obstawiam ze coś z wypadkiem ale coś związane z głową , wypadł przez szybę samochodu na głowie się zatrzymał ...  przepadł przez rower pocałował krawężnik coś ala te wypadki 

nie obrażając wyborców PO  ale większość taki jest 

Opublikowano

A to dobrze bo ja na po nie głosował.... 😂😂😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v