Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pamietaj misiu-pisiu, ze oprocz polski c jest tez a .tacy jak ty, ta wlasnie polske opluwaja.

w kraju w ktorym na czele wladz panstwowych i koscielnych stoja prawie sami homosekualisci, niechec do lgbt jest jak najbardziej zrozumiala🤣.

czym sie rozni facet w ornacie od tego w sukience ???

gdy prowadzicie dzieci do kosciola zeby ogldaly facetow  w kolorowych sukienkach z ktorych polowa to geje , to czy nie jest to promocja lgbt ???? kazdy wrog lgbt ppowinien natychmiast dokonac apostazji🙃,

racyl stawiam dolary przeciw orzeszkom ze sam jestes kryptogejem . po twoich postach wyraznie widac klopoty z seksualnoscia😂

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, jacus napisał:

pamietaj misiu-pisiu, ze oprocz polski c jest tez a .tacy jak ty, ta wlasnie polske opluwaja.

w kraju w ktorym na czele wladz panstwowych i koscielnych stoja prawie sami homosekualisci, niechec do lgbt jest jak najbardziej zrozumiala🤣.

gdy prowadzicie dzieci do kosciola zeby ogldaly facetow  w kolorowych sukienkach z ktorych polowa to geje , to czy nie jest to promocja lgbt ???? kazdy wrog lgbt ppowinien natychmiast dokonac apostazji🙃,

racyl stawiam dolary przeciw orzeszkom ze sam jestes kryptogejem . po twoich postach wyraznie widac klopoty z seksualnoscia😂

W odróżnieniu od ciebie nie pociągają mnie fujarki ani nie podniecaM się facetami w sukienkach

no i gdzie te geje  u władzy ? jak to jest że te wolne media nie mogą tego ustalić 🤣

nie którzy jak Ty lubią chodZić na smyczy jak ktoś z zagranicy każe im zrobić to czy tamto

Edytowane przez racyl
Opublikowano
25 minut temu, DTaras napisał:

Prawda jest taka, że fundament zaspakajamy oddając datek dla Ochojskiej, Owsiaka... Niczego nie piętnuję oprócz robienia kasy dla... kasy. Zaznaczam.

Żadne Owsiaki i Ochojskie nie są tego fundamentu częścią. To pasożyty na sumieniach jak i wielu podobnych w tym i o religijnych korzeniach

Akceptujemy utrzymanie regularnych struktur jak domy dziecka jak ochrona prawa dziecka względem alimentacji rodziców, Nawet jeśli obce dziecko nie wywoła u nas odruchu przygarnięcia do własnego stada , rodziny to już poszukiwanie odpowiedzialnych według hierarchii; rodzic biologiczny, dalsza rodzina, ...terytorialnie np gmina aż do bodaj minimalnego wykształcenia wszystkich polskich dzieci jako państwo jest właśnie tym fundamentem tworzącym społeczność.
Taka potrzeba jest w większości z nas
W sytuacjach ekstremalnych jak przypadek opisywany przeze mnie z opowieści mojej babki gdy po rozstrzelaniu całej żydowskiej rodziny przez Niemców ostało się ukryte gdzieś niemowlę i zostało przygarnięte przez polską rodzinę i wychowane jako swoje bez świadomości pochodzenia nawet zapewne do dzisiaj.

Sytuacje ekstremalne
tylko czy możemy za ekstremum uznać fanaberię posiadania własnych dzieci przez osobników z natury do tego niezdolnych i mamy może jeszcze wyszukiwać jakieś sieroty których pech życiowy sieroctwem obarczył aby zaspokoić fanaberię homosi dążenia to normalności? taa in vitro to mogą sobie wyhodować z własnego materiału genetycznego i tylko tutaj jest to nowe czego nigdy wcześniej nie było i tu dyskusję tylko bym podjął
Czy to mieści się w fundamentach jakiejkolwiek znanej nam dotychczas cywilizacji która by przetrwała dłużej niż jedno pokolenie homoseksualizmu traktowanie za normalność?
Czy nie lepiej powstrzymać proces zanim eskalował niż później samouleczenie ma przybrać formy eksterminacyjne?

Jest odpowiedni poziom degeneracji który właśnie kończy każdą cywilizację jeśli go przekroczy i tu reszta już na temat o Historii pasuje
warto przyjrzeć się co działo się po upadku takich zdegenerowanych cywilizacji i jak nisko wszystko musiało się cofać aby zaczynać od początku.

w między czasie kilka postów napisaliście i nawet nie wiem czy mój będzie na temat

Opublikowano (edytowane)

Polska jest jedna tylko są w niej takie szkodniki co im ktoś mózg zaorał i wydaje im się że ich zagraniczni koledzy nie mają swoich interesów

Edytowane przez racyl
Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał:

Polska jest jedna tylko są w niej takie szkodniki co im ktoś mózg zaorał i wydaje im się że ich zagraniczni koledzy nie mają swoich interesów

Ależ my tu cały czas powtarzamy że nasi zagraniczni koledzy i przyjaciele mają u nas tylko interesy. Tylko widać że do nas to dotarło. bo do miłościwie panujących chyba jeszcze nie.:lol:

Opublikowano

każdy kraj ma jakieś tradycje i zwyczaje, nie ma co na siłe upodabniać wszystkich do jednego konkretnego modelu

2 minuty temu, mirro napisał:

Ależ my tu cały czas powtarzamy że nasi zagraniczni koledzy i przyjaciele mają u nas tylko interesy. Tylko widać że do nas to dotarło. bo do miłościwie panujących chyba jeszcze nie.:lol:

tylko że nie można w imię tych ich interesów zaniechać własnej działalności jak to czynili poprzednicy

Opublikowano (edytowane)

no jak by Niemcy chcieli swoje zwyczaje z lat trzydziestych i początku czterdziestych ub wieku sobie przypomnieć to nie wiem czy tak pewnie by otoczenie ich suwerenność szanowało :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

oni nie lubią jak ktoś na nich zarabia. dzisiaj na tyle mają rozwiniętą gospodarkę że oni na wszystkich zarabiają

Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał:

ylko że nie można w imię tych ich interesów zaniechać własnej działalności jak to czynili poprzednicy

Uuuuuuu to się sporo musiało zmienić. A nie przepraszam, zmienił się tylko kierunek transferu kasy.

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał:

Czyli jednak nie wstaliśmy z kolan.

co nie którzy to jak upadli na głowę to już im nic nie pomoże

Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał:

Roman a takie coś? 😂

oooo

1 godzinę temu, jacus napisał:

remisja choroby ? 

Opublikowano

ci co na kleczkach przed prezesem czy biskupem calymi latami to maja trudnosci ze wstaniem , a jak juz to sie od razu wala w glowe

polska nigdy nie byla jednoscia i nigdy nie bedzie ... 

a to ze najwieksi zdrajcy i sprzedawczyki pochodzili ze wschodu to czysty przypadek.

zeby daleko w historii  nie szukac.

bierut-lublin   jaruzelski-kurow . jaroszewicz-nieswiez   kania-wrocanka

gomulka-krosno

biedron-rymanow,   smiszek-stalowa wola, 😂.

Opublikowano

Dysydent - mam wrażenie, że nie zrozumiałeś. Napisałem wszak o Owsiaku i Ochojskiej jako sybstytutach. Dobrze tu mirro napisał. Czy widzę degenerację? A widzę. Czasem przysiadam się do towarzystwa spędzającego czas na niczym. Problem polega na perspektywie beznadziei jaką sami sobie wytaczają i przestali już nawet telewizję oglądać bo młodego człowieka nic nie obchodzi wyścig tam relacjonowany. Zatem spadają w dekadencję, marazm i żyją w komórkach. Dwóch na dziesięciu z nich potrafi opisać swój stan zatem mogliby być gdzie indziej na pstryknięcie palcami i są. Oni najwcześniej wyjeżdżają nie za chlebem a za jasną stroną życia. To jest degeneracja, ten brak przystosowania dysydent a nie tolerowanie gejozy. Błędem jest myślenie, że oni nie mogą mieć dzieci bo mogą. Tylko, że nie ze ze sobą. A co na to statystyka? To jest ten sam promil co rozwodzi się bezdzietnie i płodzi dzieci w związku następnym. Degeneracja poprzednich cywilizacji nie polegała bowiem na odejściu od tradycyjnego modelu rodziny tylko indywidualizacji i czystemu egoizmowi bo cóż jest następne gdy pieniądze kręcą się same? Ano pęd ku władzy. Cesarstwo Austrii i Węgier tak się władzy uczepiło, że kontynuowało dynastie kazirodczo. Więc cóż geje? Niech sobie żyją, nie rozmnożą się. Skoro w adopcji genów nie przekażą. Byćmoże Wam rodzice mówili kogo macie brać i byliście posłuszni. Z mojego doświadczenia wynika, że fupa nie traktor a niesamowicie ciągnie i w tych latach co się to okazało i tak starych nie słuchałem. Toteż patrzę na gejostwo ze zrozumieniem. Ot są.

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

ci co na kleczkach przed prezesem czy biskupem calymi latami to maja trudnosci ze wstaniem , a jak juz to sie od razu wala w glowe

a to ze najwieksi zdrajcy i sprzedawczyki pochodzili ze wschodu to czysty przypadek.

zeby daleko w historii  nie szukac.

bierut-lublin   jaruzelski-kurow . jaroszewicz-nieswiez   kania-wrocanka

gomulka-krosno

to nie ważne skąd tylko z kim się skumali i kto ich popierał. myszka agresorka  nie jest raczej ze wschodu. bodnar, tusk, bolek, spurek itp

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał:

To naprawdę ekscytujące prawybory na lewicy. Wciąż nie wiemy, czy p. Śmiszek będzie kandydatem na prezydenta, a p. Biedroń na pierwszą damę, czy na odwrót. Naród zamarł w oczekiwaniu.
5:31 PM · 5 sty 2020·Twitter for iPad
252

W odpowiedzi do
Pomóc Panu się otrzepać po tym żałosnym upadku?
9 minut temu, jacus napisał:

Znalezione obrazy dla zapytania donald tusk memy

też tak całujesz rękę trusiowi a morze dlatego cie zabrali od ukłonów zabrakło ci krwi w twojej małej głowie ?

Edytowane przez Roman176
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v