Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

co powie jak pewnie tak samo się dorobił a tu robi za wszechwiedzącą papugę od rana do nocy

Opublikowano
Przed chwilą, rejvas napisał:

to kto głosuje na kandydata konfederacji ?  

w 2025 na niego zagłosuje jak będzie jeszcze startował 😁

Opublikowano

rosja nam oddala a rosja radziecka zabrala-takie kolo historii. 

to sie nazywa "odgrzewane kotlety" ja proponuje wszystkich ministrow sprawiedliwosc i prokuratorow generalnych - niektorych to powinno sie nawet ekshumowac[i  to ponownie] i osadzic-jak to w historii np papiestwa bywalo.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Ministrowie_sprawiedliwości_III_Rzeczypospolitej

https://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_zwierzchników_prokuratury_w_Polsce#III_Rzeczpospolita

na bosaka-teoretycznie srodowisko lgbt,swoj na swojego,tyle ze oni maja jeszcze paru innych kandydatow oprocz adriana jeszcze biedron-oj trudny maja wybor.😂

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

w 2025 na niego zagłosuje jak będzie jeszcze startował 😁

a teraz na skrajnych lewaków czy umiarkowanych lewaków ? bo prawicy poza konfederacją to nima :D

Opublikowano
6 minut temu, rejvas napisał:

to kto głosuje na kandydata konfederacji ?  

Gdyby miał uprawnienia jak Tramp to może . Teraz prezydent musi być z obozu rządzących bo nic z tego nie wyjdzie .

Opublikowano

Racyl - idzie za głosem małego wieszcza z okrzykiem: "tak trzymać". W nadziei na sprawiedliiwość tępi poczynania "ośmiu ostatnich lat" krzycząc: "złodzieje". Hołubi dobrą zmianę, usprawiedliwia sprzedaż Agramu bo to najlepsi sprzedają a oni mają wyłączność na prawdę... Skoro robił pieniądz 30 lat to co stało na przeszkodzie robić następne 30? A przepraszam jednak nie jest tak dobrze bo trzeba Unię o kasę prosić. Ot człowiek zagadka. A tak przy okazji Belgowie kupili bo ktoś sprzedawał. Wcalę się nie zdziwię jak Ci Belgowie to jednak z todziną na Białorusi i wujkami w Putinii.

Opublikowano
6 minut temu, 12zbyszko napisał:

Wygląda na to że wcale nie śledzisz forum😏

Forum chodzi w tle. 
Akurat oglądałem to. I zastanawiałem się co poszło nie tak. W tle słychać głosy( zza grobu albo na chwilę przed) amerykanów z patrolu.

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Racyl - idzie za głosem małego wieszcza z okrzykiem: "tak trzymać". W nadziei na sprawiedliiwość tępi poczynania "ośmiu ostatnich lat" krzycząc: "złodzieje". Hołubi dobrą zmianę, usprawiedliwia sprzedaż Agramu bo to najlepsi sprzedają a oni mają wyłączność na prawdę... Skoro robił pieniądz 30 lat to co stało na przeszkodzie robić następne 30? A przepraszam jednak nie jest tak dobrze bo trzeba Unię o kasę prosić. Ot człowiek zagadka.

teraz pójdziesz do byle jakiego sklepu to masz soków czy mrożonek od groma że nie wiadomo na które się zdecydować. konkurencje matołku masz ogromną więc w takiej branży nie masz tak łatwo jak pare lat temu gdzie tego nie było tak dużo. gdzie ludzie więcej tego jedli

porównujesz lata rynku  które mają się  nijak do siebie

1 minutę temu, mirro napisał:

Forum chodzi w tle. 
Akurat oglądałem to. I zastanawiałem się co poszło nie tak. W tle słychać głosy( zza grobu albo na chwilę przed) amerykanów z patrolu.

to filmik dla umysłowo chorych ?

Opublikowano
3 minuty temu, 12zbyszko napisał:

Jeszcze parę odcinków casta i sprawy w sądach będą szybciej szły . Ludzie powiedzą . Ja pier...ole taką sprawiedliwość i spraw  o 50% bedzie mniej .

na pewno idiotów ze świeczkami będzie mniej na ulicach przed sądami

Opublikowano
DTaras napisał:

To jest o tej drużynie co jeden przeżył? Patrząc na ekwipunek papciowych to i tak długo się bronili.

Wszystko zjebał dowódca, co wypuscił tych ciapatych pastuchów zamiast przywiazac do drzewa. Za taki bląd zgineło tylu ludzi. A nastepni dowódcy co zapomnieli o zapewnieniu łączności i wsparcia.

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Oglądałem film dokumentalny o tym co przeżył. Sam powiedział ze to byl najgorszy błąd. Poczytaj. Napisano o tym pelno artykułów, tylko szkoda ludzi.

Nasi też tak chodzili, A ta ekipa nie miała się wiązać walka tylko zająć punkt i obserwować. Ale wyszło jak wyszło.

Ja pierdzielę, ale cyrk.

https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/6424704,pawel-juszczyszyn-wyjazd-krs-warszawa.html

"Prezes Sądu Rejonowego w Olsztynie i zarazem członek KRS Maciej Nawacki o godz. 6.30 wysłał do sądu odręcznie napisane zarządzenie, że anuluje zgodę na wyjazd do Warszawy Pawła Juszczyszyna. Prezes kilka godzin później poinformował, że przerywa urlop - poinformował rzecznik prasowy Sądu Okręgowego w Olsztynie."

Gościu na urlopie, w gaciach rano biegnie do roboty żeby wysłać pismo do Warszawy, że ten co przyjedzie to nie ma prawa niczego oglądać. Tylko zapomina powiadomić jadącego żeby wracał.:lol:

Niech ktoś mi powie że Nawacki jest normalny i nie uchybia godności urzędu. 

Opublikowano (edytowane)

małym pionkiem i nie mamy w ustroju silnej pozycji prezydenta , zarówno prezydent jak i premier Polski powielają nieraz swoje role , w usa jest prezydent a w Niemczech kanclerz , zastanawiałem się  oglądajac ten film wyżej nad prezydentem niemiec i  pustka w głowie . na pytanie kto rzadzi polską też nie ma jednoznacznej odpowiedzi ,  we francji jest prezydent , w rosji prezydent , w niemczech premier [ kanclerz ] w angli premier . a z niemiec to coś Gałk mi do głowy przychodzi jako prezydent .

Edytowane przez jarecki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v