Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Ursus932 napisał:

u mnie też taka firma ściąga ciągniki ,to na lawecie masakra A w kabinach to syf jak na dworcu centralnym ,ale do garażu i picują nawet widziałem dziwaczny zatrudnia i one właśnie robią błysk w kabinie

Co się dziwicie na zachodzie mają duże gospodarstwa to nie mają czasu na sprzątanie tylko wsiadają i jadą często robotnicy a obcy to wiadomo , gorzej że nie dbają o oleje filtry .

Opublikowano
25 minut temu, bratrolnika napisał:

Kupiłbym tą lawetę, ale wtedy to już by mnie żona wygnała z domu na pewno...

To byś w garażu siedział i miał czas przyczepki tworzyć. 😁

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, logan3512 napisał:

Co się dziwicie na zachodzie mają duże gospodarstwa to nie mają czasu na sprzątanie tylko wsiadają i jadą często robotnicy a obcy to wiadomo , gorzej że nie dbają o oleje filtry .

W Polsce jest  tak samo.....Jedni dbają  inni  nie......

• Like 1
Opublikowano
46 minut temu, bratrolnika napisał:

Kupiłbym tą lawetę, ale wtedy to już by mnie żona wygnała z domu na pewno...

Na punkcie przyczep i osi to chyba schize już masz?🤔

Opublikowano
2 godziny temu, szmergiel napisał:

kolego ciezko bedzie. tyle ciagnikow ogladalem  i naprawde moge przysiadz ze nigdy nie widzialem zeby ktos nasral w kabinie.hehe😉

kiedyś szukałem ciągnika jd przejechałem połowe polski zajechałem do sprzedawcy i niby idealny ciągnik palił z samostartu a w środku obok lewarka zmiany biegów kot nasrał  więc realne 

• Haha 1
Opublikowano
artek27 napisał:

Ja jak szukalem ciagnika to u jednego handlarza stal jeszcze na lawecie kolo Zbuczyna to bylo w srodku taki syf az za glowe sie zlapalem. Przebieg mial 13tys mtg zajezdzam za jakis czas juz ciagnik wyszykowany czysciutki az sie blyszczy a przebieg ponad 6tys mtg😃

też widziałem przypadek malejacego licznika gdy byl nie wystawiony bylo ponad 12tys na ogloszeniu 7czy 8 tys😮

soltys48 napisał:

jak brać z zachodu to byłoby najlepiej prosto z lawety nawet taki co nasrane w środku

taki jak mechanicznie sprawny najlepszy

PRIMO napisał:

3 minuty temu, gustaww napisał:

może case 5120, sam będę takiego szukał  za rok jako pomocniczy , mam 5140 w 6 cyl.

Możesz mi coś więcej powiedzieć o 5140 jakie są jego mankamenty?

Pytam bo powoli rozglądam się za Case 5140.

PRIMO nie skupiaj się na jednej marce

Opublikowano
3 godziny temu, gustaww napisał:

może case 5120, sam będę takiego szukał  za rok jako pomocniczy , mam 5140 w 6 cyl.

I jak case sie sprawuje?

Opublikowano
36 minut temu, slawek74 napisał:

PRIMO nie skupiaj się na jednej marce

To co jeszcze proponujesz?

Opublikowano

Ja też na początku skupiłem się na Massey'u później doszedł Case i New holland, a teraz oglądając te wszystkie w idealnym stanie maszyny to poszukam chyba zetora z pierwszych rąk

Opublikowano

Jak jeszcze przeglądałem ogłoszenia i szukałem opini to wpadł mi w oko Same Antares. Budżet podobny, ciągniki trwałe i spotkasz jeszcze5 pod logiem Lamborghini i Hurliman tę samą konstrukcję. Części też tańsze niż do Case.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v