Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, PRIMO napisał:

Jak już powiedziałem "PIER****SZ PAN GŁUPOTY ".

Sytuacja ze żniw. 

Jadę swoim łursusem z dwiema przyczepami na pole z przeciwka jedzie sznur samochodów osobowych a tu nagle jakiś debil wyprzedza na chama TIR-em i idze na czołowe z osobowymi i mus ostre hamowanie żeby ten debil się zmieścił a to przez to że miałem spaloną żarówkę w kogucie. 

Wszytkim pojazdom założyć koguty i od razu wypadków będzie mniej 😊

Opublikowano (edytowane)

39 minut temu, PRIMO napisał:

Sytuacja ze żniw. 

Jadę swoim łursusem z dwiema przyczepami na pole z przeciwka jedzie sznur samochodów osobowych a tu nagle jakiś debil wyprzedza na chama TIR-em i idze na czołowe z osobowymi i mus ostre hamowanie żeby ten debil się zmieścił a to przez to że miałem spaloną żarówkę w kogucie. 

Jechał tirem więc siedział wysoko. Dobrze widział co jedzie z przodu. Idiota się trafił i tyle.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Tak tak,

bo kogut by wyleciał zatrzepotał skrzydłami i zapiał stój jełopie gdzie się pchasz na chama

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

w dzień może i tak ale w nocy boją się pchać i wyprzedzać na chama  widzą tylko że coś mruga a nie wiedzą co jedzie ;)

Opublikowano

Nie wiem jak w po innych stronach ale u mnie debili w osobówkach nie brakuje to raz. Dwa nie wiem czemu ale za każdym razem jak remontują tak kompleksowo to ta czarna nitką robi się coraz węższa. 

Sam mam tylko bombkę na Reni a na T25 i C-360 nie posiadam bo nie potrzebuję. 

W Reni nie powiem przydaje się ale głównie wieczorem i w nocy kiedy ciągnę to co wystaje poza ciągnik. A najbardziej to w piątek i sobotę. I tak jak ktoś pisał to pomarańczowe światełko powoduje momentalne wytrącenie prędkości i przytulenie się do pobocza. 

• Like 3
Opublikowano
4 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

Po to żeby tresować tych co myślę że są panami dróg

53 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

w dzień może i tak ale w nocy boją się pchać i wyprzedzać na chama  widzą tylko że coś mruga a nie wiedzą co jedzie ;)

Jeżdżę naprawde dlugimi i szerokimi zestawami i to raczej to powoduje ze ludzie zjeżdżają, a nie kogut bo sie ludzie do blyskania pomaranczowego światełka przyzwyczaili przez to ze jedzie jeden z drugim z wozkiem do wozenia swin i mruga, najlepiej dwoma.  

Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

Sytuacja ze żniw. 

Tak sobie tłumacz.

Rolnik1973; komentarz bezbłędny.

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Tak tak,

bo kogut by wyleciał zatrzepotał skrzydłami i zapiał stój jełopie gdzie się pchasz na chama

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Bez obrazy ale ten typ miał blachy "LLU"

Jeżeli nie zależy ci na życiu to twoja sprawa. 

38 minut temu, szymon09875 napisał:

No to moze u Ciebie ludzie inni w autach albo ja na takich nie trafilem, w tym roku ok 3 tys km i to samo dzieje sie na drogach wojewodzkich i krajowych. Jedynie w miastach ludzie jakoś bardziej uwazaja na ciagnik

Zapraszam do mnie to raz dwa zamienisz zdanie. 

28 minut temu, jacek1296 napisał:

Tak sobie tłumacz.

To nie moje tłumaczenie tylko życie. 

Dzisiaj kończyłem wywózkę obornika ciągnik bez koguta i wymuszanie pierwszeństwa przed zakrętem przez osobówki jak i TIR-y. 

Opublikowano
34 minuty temu, jacek1296 napisał:

Tak sobie tłumacz.

A co on może wiedziec jak on ciągnikiem nawet do ulicy nie dojeżdża 

5 minut temu, PRIMO napisał:

Bez obrazy ale ten typ miał blachy "LLU"

Jeżeli nie zależy ci na życiu to twoja sprawa. 

Zapraszam do mnie to raz dwa zamienisz zdanie. 

To nie moje tłumaczenie tylko życie. 

Dzisiaj kończyłem wywózkę obornika ciągnik bez koguta i wymuszanie pierwszeństwa przed zakrętem przez osobówki jak i TIR-y. 

A ile razy jest tak że bierze się do wyprzedzania a tu się okazuje że wagon długi i obok ciągnika samochody się mijają 

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem o co ta dyskusja ? Przepisy zabraniają i tyle .

A po za tym , to temat nie o kogutach . Ja to już bym dostał bana za spam . ;)

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Wiem . Ale po co pisać że tak trzeba jak ustawodawca ma inne zdanie ? Przepisy trzeba zmienić i legalnie będzie można dyskotekę mieć na dachu .   

Ciekawe jak kierowcy na niebieskiego koguta na traktorze by reagowali ? 🤔

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, zetorki12 napisał:

Wiem . Ale po co pisać że tak trzeba jak ustawodawca ma inne zdanie ? Przepisy trzeba zmienić i legalnie będzie można dyskotekę mieć na dachu .   

Ciekawe jak kierowcy na niebieskiego koguta na traktorze by reagowali ? 🤔

Z kogutem niebieskim powiadasz ?

Policja-mtz-300x217.jpg

Edytowane przez jahooo
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v