Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te odcinki są za krótkie zdecydowanie😁 

Bambi i jego ekipa są po prostu smutni, mogloby się wydawać, ze wszyscy przyszli na pogrzeb. Goście Bambiego też nie wprowadzili radosnej atmosfery, ale wcale się nie dziwię po tym jak trzy mimozy weszły 😪 

Sławomir nie wiedziałam, ze taki showman 😅 razem z Małgosią, ktorą już mu wybrała większość rodziny 😁 ja stawialam na Martę, ale chyba czarny koń gdzieś się czai posrodku 🤔🤔🤔

Seweryn...szkoda gadać. Rodzina się na tej relacji jednak poznała :)

Ciekawe jak Jakub 🤔 widać, że on przesycony szczęściem i zakochał się na amen choc probuje jeszcze stwarzac pozory pt "przyjaciele". Mam nadzieję, że Ania odwzajemnia 🤷‍♀️ zobaczymy dopiero za tydzień 😭😭😭😭😭

Opublikowano

A co jak wybierze Natalię???.😅 po tej randce to kto wie...🤔🤔🤔 Malgosia przesympatyczna, ale straszny krzykacz i taka...chłopska z tymi żarcikami...

Opublikowano
27 minut temu, Thomas2135 napisał:

Prawo jazdy za jajka kupowali?

Gdzieś ostatnio widziałem tekst o kierowcach w dniu wszystkich świętych:

Jest to dzień w którym bardziej od Seby w zdezelowanej BMW boisz się dziadka w fiacie uno...

Opublikowano
9 godzin temu, leszek1000 napisał:

Ona samym spojrzeniem mnie rozpala 😁

No popatrz, nie jest nauczycielką, a stawia Ci pałę.   :P    :D

Opublikowano
Paulina1985 napisał:

A co jak wybierze Natalię???.😅 po tej randce to kto wie...🤔🤔🤔 Malgosia przesympatyczna, ale straszny krzykacz i taka...chłopska z tymi żarcikami...

natalia to ten czarny wybaluszony wyplosz? jest u nas we wiosce taka podobna. do nikogo sie nie odzywa, nos nosi wysoko. lezy i pachnie. toczka w toczke jak ta tutaj.

• Haha 1
Opublikowano

Tak 😅 , ale byc moze Sławek ujrzał w niej to COŚ ! kto wie, kto wie...ale wiecie kogomi slawek przypomina w tej smiesznej fryzurze????

20191104_083354.jpg

Opublikowano (edytowane)

To bardzo popularna fryzura na Podlasiu NA IROKEZA.

Co 3 tak się goli u fryzjera,nawet Niecik też ma.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
bratrolnika napisał:

27 minut temu, Thomas2135 napisał:

Prawo jazdy za jajka kupowali?

Gdzieś ostatnio widziałem tekst o kierowcach w dniu wszystkich świętych:

Jest to dzień w którym bardziej od Seby w zdezelowanej BMW boisz się dziadka w fiacie uno...

Drugiego listopada żona widziała pod kościołem jak tacy dziatkowie jeden drugiemu zapukał do drzwi 😀

Opublikowano
54 minuty temu, radekz200 napisał:

Na forum tez mamy taka koleżankę ☝️😂

🤔🤔🤔🤔 ale, że...ja? 🤯

Opublikowano
2 godziny temu, Sean napisał:

No popatrz, nie jest nauczycielką, a stawia Ci pałę.   :P    :D

Tylko teraz musi uważać by sobie nie przyciąć 😊

Opublikowano
11 godzin temu, leszek1000 napisał:

Rolnik szuka żony 6". Seweryn i Marlena rozstali się?! Zaskakujące wnioski internautów!

Marlena trafiłaś na zepsuty model. Czekam 9_9

No Winetu leć po swoją Pokahontas. @PATr wie gdzie mieszka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v