Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Aaaa teraz zacząłem o co chodzi z tym sexbotami 😛 @rogaliq oglądaj 😂

qrła ,drogie to w cholere ale może jakby burdel z tym otwotrzył to by sie zwróciło i może zarobiło ,psy za handel ludźmi i sutenerstwo by sie nie uczepiły

2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

włączyłem i wyłączyłem 🤣

sexboota?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
8 minut temu, Wiesi0 napisał:

Jak by poszedł na położnego to by się napatrzył i namacał.

jakby się napatrzaj na czyjeś porody i problemy to by sie swoich bardziej sie odechciało niż dziś sie nie chce

@Wiesi0to ty dawaj na ginekologa 

13 minut temu, Roman4321 napisał:

inżyier elektryk na budowie jak sie patrzy, nie budują w okolicy nic?

węzeł drogowy Porosły , ogólnie dużo robią ale ja zdrowia nie mam,zmarźluch i chuchro jestem,odmrożenia się robią szybko więc ciepło i pod dachem musi być oraz praca w ruchu by było krążenie ,metabolizm i apetyt 

tym bardziejże  już ani się nie znam ani przestało to mnie interesować , ogólnie chyba jak wszystko z czym miałem doczynienia

Opublikowano

@rogaliq za mało by się chwalić za dużo by narzekać, tak o przeciętnie. 

Trochę z innych powodów.

Opublikowano
4 godziny temu, Roman4321 napisał:

a czym się zajmujesz zawodowo

"pomocnik operatora" w dużej firmie meblarskiej,a najczęstsze obowiązki to podawanie i odbiór elementów z pił  , odbiór z okleiniarek

do działu utrzymania ruchu na mechanika/elektryka aspirowałem ale nie chcieli , też "swoich" wolą wsadzać

jaki masz cel

doszedłem do wniosku że żaden

co chcesz osiągnąć

juz teraz nic 

no może tylko świety spokój ale to trzeba byłoby bezrobotnym i bezdomnym ewentualnie pijaczkiem zostać

6 minut temu, bergman31 napisał:

załóż klub fitnes dla pań.

o, to musiałby być chyba w okolicach kampusu i tylko dla studentek by taka praca dawała satysfakcję i przyjemność ale teraz już moja kondycja zapewne gorsza jest od klientek więc daruję bo nie mam głowy do organizowania czegokolwiiek ani w domu ani w pracy

Opublikowano

to sobie poszukaj celu blisko terminowego i na dłuższą mete wyjść ze strefy konfortu a pić też trzeba mieć z co 

utrzymanie ruchu fajna fucha nie objaj sie tylko zdobyaj wiedze w tym kierunku bo może być i tak że ławka rezerwowych się skończy i znowu zastartujesz  

Opublikowano
1 godzinę temu, leszek1000 napisał:

Seweryn stwierdził że woli cielaka

jak JarekOgarek1986 , w końcu jak cielak zgłodnieje to i dobrze mu zrobi  , a jak urośnie to i tak na nim zarobi jak sprzeda

choć nie wiem co on zrobi jak ten HF jemu zwariuje ? te wiatki i stodoły to rozniesie jak huragan domy w USA

a co z takiej dziewczyny?

Opublikowano
8 minut temu, Roman4321 napisał:

utrzymanie ruchu fajna fucha nie objaj sie tylko zdobyaj wiedze w tym kierunku bo może być i tak że ławka rezerwowych się skończy i znowu zastartujesz  

W zakładzie w którym pracowałem do pracy przyszedł młody technik elektryk. Pracował ze starymi elektrykami. W ciąg paru lat starzy poszli na emeryturę a on został głównym elektrykiem w zakładzie.

Opublikowano
1 godzinę temu, przezuwaczka napisał:

Bzdura. Materiał z tego roku z wystawy z Szepietowa. 

Nie do mnie pretensja. Tak ten syn mówił, może liczyć nie potrafi..

Opublikowano
10 minut temu, Roman4321 napisał:

hvja , cv tam wysłałem zanim zacząłem robote "robola" i sie nie odezwali , pracując jako "robol"już czasem podglądałem i podpytywałem ich przy pracy ale częściej spławiali mnie bo nie nie od tego tam jestem , teraz im dłużej ich pracy sie przyglądam to też mnie przestało interesować i na ich miejscu pewnie też bym nie umiał tego ogarnąć, w sumie już mi to wisi

1 minutę temu, damianzbr napisał:

.Tak ten syn mówił, może liczyć nie potrafi..

a czego sie po nim spodziewałeś , jakby umiał to by albo w mieście już siedzał albo by bamberniejszym już był niż jest 

Opublikowano
1 godzinę temu, rogaliq napisał:

w sumie dzis wiem że najlepiej to nic nie robic a przynajmniej niewiele musieć robić by niezbędne minimum do samotnego życia zarobić ,tyle aby tylko i wyłącznie tylko te życie przezyć nie musząc sie starac i czegoś w życiu się dorabiać i osiągać , i z tym miałeś kiedyś w swoim temacie na forum rację że pieniądze nie sa ważne w życiu wiec tego życia poza pracą powinno żadnego nie być , na tyle ile można sobie pozwolić czyli praca komputer sen i tak do emerytury

Ty to jesteś agent jakich mało. xD

Normalnie z tym bijącym od ciebie pesymizmem to ładny psikus by był gdyby los zrobi z ciebie najbogatszego rolnika w gminie o bardzo zazdrosnej i zawiłej ludności.

Byś tak chodził i narzekał w koło i się użalał i przygnębiał każdego to parafrazując nawet gdyby ci się byk ocielił bliźniakami to sąsiedzi (przypominam zazdrośni i zawili z natury) słuchając twojego narzekania litowaliby się i w ramach pocieszenia przyprowadzaliby ci swoje cielaki abyś mógł choć trochę się rozweselić i mieć zamiast bliźniaczków czworaczki na poprawę humoru.

Opublikowano

Ja tam zauważyłam jedno...coś Ania się wycofała w stosunku do Jakuba 🤔🤔 obym się myliła😪

Opublikowano
46 minut temu, rogaliq napisał:

ale ja zdrowia nie mam,zmarźluch i chuchro jestem,odmrożenia się robią szybko więc ciepło i pod dachem musi być oraz praca w ruchu by było krążenie ,metabolizm i apetyt

Dzisiaj przechodzisz samego siebie w tym narzekaniu. Przestań bo kogoś tu na forum wpędzisz w depresję xD

Opublikowano (edytowane)

Oby..? 

A po co komu depresja?

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano
3 minuty temu, damianzbr napisał:

Dzisiaj przechodzisz samego siebie w tym narzekaniu. Przestań bo kogoś tu na forum wpędzisz w depresję xD

On powinien pracować w telefonie zaufania ... Mieli by 100% skuteczność 😅

1 minutę temu, damianzbr napisał:

Oby..? 

A po co komu depresja?

Paulina na pewno odpisała na mój komentarz ;)

Opublikowano
5 minut temu, damianzbr napisał:

Dzisiaj przechodzisz samego siebie w tym narzekaniu.

przywykłem

6 minut temu, damianzbr napisał:

Przestań bo kogoś tu na forum wpędzisz w depresję

to nie jest zaraźliwe, co najwyżej dziedziczne/genetczne

@Rolnik7343 dla zamachowców samobójców

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v