Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, bergman31 napisał:

Najpierw ten hajs tżeba mieć. 

i to nie mały hajs tylko znaczny jego nadmiar 

11 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Hehe jak jak zdawałem na T w wieku 16lat to po objechaniu placu przed wyjazdem na miasto egzaminator wsiadł do ciągnika i powiedział że jeżdżę lepiej od niego 😅 każde cofanie za pierwszym bez błędnie ... Oczywiście przyczepa zwykła 2 osiowa a nie jakieś tandemy z którymi można z zamkniętymi oczami cofać ...

to sie ciesz że miałeś za***iste dzieciństwo umożliwiające nauczenie się tego, nikt ci nie szkodował ,nikt ci nie zabraniał a wręcz oczekiwał tego po tobie 

sam sie zastanawiam czy lepiej B+E czy T robić , 10 lat od zdania B mineło i nie wiem ile znów mnie to bedzie kosztować kasy i czasu

rodzina i bambry oczywiście przeciwko bo mi do miasta nie potrzebne każdy zniechęca i odradza robote w polu" po godzinach" ale na pomoc żadnego z nich liczyć nie można kazdy pilnuje siebie i swojego dorabiania

12 godzin temu, bergman31 napisał:

Seks to jedno, charakter i wspólne plany na przyszłość to już zupełnie co innego.

dokładnie , jak to znajomy kiedyś trafnie spuentował :seks z miłością nie ma nic wspólnego

11 godzin temu, bergman31 napisał:

Ciągnikiem z tandemem lepiej się cofa niż osobówką z małą przyczepką.

ale na nauce i egzaminie B+E chyba małej przyczepki nie ma chyba? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

A od kiedy to multi konta nie są zakazane ?

Multikonta tak, ale on usuwa stare i zakłada nowe, więc zaczyna od nowa.

Opublikowano
17 minut temu, rogaliq napisał:

ale na nauce i egzaminie B+E chyba małej przyczepki nie ma chyba? 

Jest przyczepka na tandemie

13 minut temu, Bananek napisał:

konteno bierz b+e. przyda sie bardziej niz T. na egzaminie miale tandem z plandeka. tez mam B+E poki co mi wystarcza.

Przy zdaniu B+E, T wbijają automatycznie, także na korzyść B+E

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, dsbh napisał:

Gdzieś to już słyszałem ? Ale to było chyba Ototo :).

Ale wszyscy nie mogą być tacy sami 😎

1 godzinę temu, niesmiertelny88 napisał:

Już nie. ;) W moim życiu dużo się pozmieniało. A czy na lepsze to się dopiero okaże.

Winszuje 😎

Opublikowano
51 minut temu, rogaliq napisał:

To sie ciesz że miałeś za***iste dzieciństwo umożliwiające nauczenie się tego, nikt ci nie szkodował ,nikt ci nie zabraniał a wręcz oczekiwał tego po tobie 

sam sie zastanawiam czy lepiej B+E czy T robić , 10 lat od zdania B mineło i nie wiem ile znów mnie to bedzie kosztować kasy i czasu

Czy jest się czym cieszyć ? Wątpię ... Po prostu łąki daleko wtedy jeszcze jedno pole było też dość daleko i szybko robiłem prawko żeby spokojnie jeździć 

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jak zrobiłem A to mi chyba z pięć kategorii wbili...

Jak już to 4👌 AM, A1, A2 i A

• Like 1
Opublikowano

znajony nie mial tylko na tramwaje. fajnie wygladal taki caly zapelniony blankiet. w tym roku wiosna oddal prawko w zamian za dwa piwa ;)

takim panom w niebieskich ubrankach w bialych czapkach.

• Haha 1
Opublikowano
Bananek napisał:

znajony nie mial tylko na tramwaje. fajnie wygladal taki caly zapelniony blankiet. w tym roku wiosna oddal prawko w zamian za dwa piwa ;)

takim panom w niebieskich ubrankach w bialych czapkach.

a nie mógł powiedzieć że nie ma 😆 to by nie oddał 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v