Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Tak tak 

A może dziewczyny/kobiety powinny tak robić jak ty sobie marzysz?

to już zależy co by miały robić 🤔 do pomocy w gospodarstwie bym nie namawiam, chce to niech pomaga a jak nie to nie ale nie chociaż w domu ogarnie to to trzeba tzn. obiad itd

8 minut temu, slawek74 napisał:

Rolnik a wstawiłeś fotkę z adresem ?😃

wole się tym nie chwalić :P np. tele też sie nigdzie nie "chwaliłem" a wydzwaniają do mnie banki z "kredytem dla rolników" 🤔

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, rami napisał:

wiecie Paulina doskonale wszystko wie tylko się zgrywa z was i bawi się w manipulowanie  wami 

Powiedz jej że jak nie przestanie się tak z nami bawić, to my przestaniemy się z nią kolegować.    :P   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
2 godziny temu, lemarc napisał:

Tą konkretną, czy jakąkolwiek? 😂

O leming, które to konto?

Co do filmów po polecam obejrzeć francuski film "Cierpkie mleko". Pokazuje do jakich rzeczy zdolny jest rolnik, żeby nie wybito mu stada.

Opublikowano
Paulina1985 napisał:

@Bananek jak to z Arimr?

nie wiem. moze jakas dobra dusza pohandlowala danymi? dziwnym trafem po tym jak pojawilo sie okienko, w ktorym nalezalo podac numer, zaczely sie telefony z bankow.

o olx nie wspomne. wystarczy wrzucic ogloszenie zaszyna rolnicza i juz sie zaczynaja telefony o kredyty.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wiesi0 napisał:

Tu na AF powinna być taka strona dla kawalerów,żeby wstawili swoje zdjęcie z opisem i nóż widelec by się może komuś udało znaleźć kobietę.

Przecież każdy może założyć temat, jak jesteś odważny to zakładaj i dawaj swoje foto itd.

Opublikowano

do mnie teź.i sobie kpją jak stonowczo mówię ze mnie to nie interesuje.

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Przecież każdy może założyć temat, jak jesteś odważny to zakładaj i dawaj swoje foto itd.

Wiesiu nie jest kawalerem, to po co ma się promować?   :D

Opublikowano

Dzisiaj już jeden żonaty się ogłaszał że szuka, tylko o małżonce zapomniał wspomnieć że jedną już ma.   xD

Opublikowano
6 minut temu, Sean napisał:

Wiesiu nie jest kawalerem, to po co ma się promować?   :D

Może planuje zmienić, skoro pyta

2 minuty temu, Sean napisał:

Dzisiaj już jeden żonaty się ogłaszał że szuka, tylko o małżonce zapomniał wspomnieć że jedną już ma.   xD

Któż taki???

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Któż taki???

Don Juan z Koziej Wólki   :D  

image.png

Edytowane przez Sean
Opublikowano

łoo... żeby tylko jedno ...jemu chyba tantiemy tu płacą za te konta 😂

Opublikowano

W międzyczasie było jeszcze @coyote przez chwilę i znów usunięfe. Hurtowo je zakłada chyba po 10 i skacze do następnego jak na poprzednim wiedzą już kto to po 1 poście.

Opublikowano
3 godziny temu, Sean napisał:

Złe podejście chłopaki, musicie zmienić tok myślenia na  - jakie dziewczyny jeszcze mogę mieć.   :P  Teraz macie o wiele lepiej niż za młodego, wtedy bardziej liczył się szpan, wygląd, teraz wystarczy dobra gadka, tylko musicie opanować sztukę mówienia jej to dokładnie co chciałaby usłyszeć.   :P       :D

Teraz jest jeszcze gorzej niż za młodu. Kobiety po trzydziestce szukają mężczyzn zaradnych (czytaj: z dobrym zarobkiem), mile widziany nowy samochód, dom itp. Do tego dobrze wykształconych, inteligentnych. 

Najgorsze, że po 30stym roku życia, wśród kobiet poszukujących męża, jest coraz więcej rozwódek z dziećmi, a ilość panien zostaje na podobnym poziomie. Na portalach rankowych, wiele panien ma konto już kilka lat. Tylko nie które pojawiają się na chwilę i znikają z różnych przyczyn.

"Najlepsze" jest to, że moi kuzyni już wyprawiają wesela swoim dzieciom.

1 godzinę temu, Bananek napisał:

bo handel danymi pomimo tych wszystkich papierow rodo, ktore podpisujemy, kwitnie w najlepsze. w sumie na kazdym z tych papierow podpisujemy zgpde na przetwarzanie tych danych.

Ostatnio byłem wywieźć odpady na wysypisko, to też musiałem podpisać zgodę na przetważanie danych osobowych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v