Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale na poprawę dnia dla mnie nie ma NIC lepszego jak...Glupii i glupszy 😂😂😂 kocham 😅 poza tym wszystko z Careyem, Ace Ventura zew natury i inne...A z nowszych "Szefowie wrogowie" 😅 szaleństwo😅

Opublikowano

O, to ja dla odmiany jakoś już na niego patrzeć nie mogę.

Zielona mila super ale wczoraj odpuściłem.

Opublikowano (edytowane)

Czemu?  historia niezwykle wciagająca mimo  niedobrego końca, w zasadzie tragicznego końca dla  czarnoskórego z niezwykłym  darem

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
43 minuty temu, Wiesi0 napisał:

To nie ten gladiator tylko ten

Chyba jeden z lepszych filmów który długo się pamięta i jeszcze ten Soundtrack. 

Opublikowano
12 godzin temu, Wiesi0 napisał:

Są tylko nie zadbane.

Tylko wina czasami brak..... 😂

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Paulina1985 napisał:

Ja to ta "nie urodna", która też wypindrzyć się nie umie, więc jakoś...nie pasuję nigdzie do Twojej ukladanki 🤷‍♀️ 

Czyżby? Kiedy ja napisałem że te z bogatego właśnie się pindrzą aby w ogóle wyglądać i dlatego odnosimy wrażenie że z bogatego domu to wszystkie urodne.

Chyba nie zrozumiałaś poprzedniego wpisu ;)

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, bergman31 napisał:

Jako kawaler (stary kawaler) mogę bez obaw napisać o byłych miłościach.

Z pierwszą spotykałem się przez 7 lat. To był ciekawy związek, były wzloty i upadki. Do tego trochę szalony i bardzo namiętny. Niestety gdy przyszła pora na poważne decyzje, nasze drogi okazały się zupełnie różne. Kilka najlepszych lat poszło w ...uj.

Z następną spotykałem się przez pół roku. Dziewczyna bardzo miła, atrakcyjna, wykształcona, pracującą w biurze i z gospodarstwem.  Można powiedzieć ideał. Niestety miała też drugą naturę. Do tego różnica charakterów i inne plany na przyszłość. W okazywaniu uczuć, niestety kiepska.

Następnie kilka nieznaczących randek z różnymi dziewczynami. 

Teraz od kilku lat jestem sam i nie widzę szans aby to się zmieniło. W przyszłym roku na urodzinach zaśpiewał sobie:"Czterdzieści lat minęło, jak jeden dzień...". 

11 godzin temu, Pigmei napisał:

@Sean wiesz co, zapodaj jednak inny wątek. bo jak przypomnę sobie jakie dziewczyny wypuściłem z rąk to włos na łysiejącej  głowie staje :ph34r:

Złe podejście chłopaki, musicie zmienić tok myślenia na  - jakie dziewczyny jeszcze mogę mieć.   :P  Teraz macie o wiele lepiej niż za młodego, wtedy bardziej liczył się szpan, wygląd, teraz wystarczy dobra gadka, tylko musicie opanować sztukę mówienia jej to dokładnie co chciałaby usłyszeć.   :P       :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano
13 godzin temu, Paulina1985 napisał:

Ja to ta "nie urodna", która też wypindrzyć się nie umie, więc jakoś...nie pasuję nigdzie do Twojej ukladanki 🤷‍♀️ 

A nie Wiesz że takie najlepsze

Opublikowano

Tak widzialam, właśnie ten serial wspominaliśmy wcześniej tutaj i @Bananek dziś pisał, że w niedzielę o 20.00 gdzieś będzie, na Focus?

Opublikowano

Tu na AF powinna być taka strona dla kawalerów,żeby wstawili swoje zdjęcie z opisem i nóż widelec by się może komuś udało znaleźć kobietę.

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Bananek napisał:

jakby kogos interesowalo to o 13:00 dzis na discovery bedzie program strazacy, a w nim o strazakach m.in. z mojej gminy Suchowola. ;)

a o 18:40 na fokus tv "Elektryczni"

25 minut temu, Paulina1985 napisał:

Tak widzialam, właśnie ten serial wspominaliśmy wcześniej tutaj i @Bananek dziś pisał, że w niedzielę o 20.00 gdzieś będzie, na Focus?

jutro o 20:00 pierwszy odcinek
a po "Rolnicy" cyk na "rolnik szuka" :P

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano
11 minut temu, Wiesi0 napisał:

Tu na AF powinna być taka strona dla kawalerów,żeby wstawili swoje zdjęcie z opisem i nóż widelec by się może komuś udało znaleźć kobietę.

Tak tak i wszystko za nich ma net załatwiać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v