Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

😂😂😂 bajkopisarze erotomani 😂 jak takimi filmikami się posiłkujecie jako WIEDZĄ to współczuję żonom 😪

Opublikowano
rogaliq napisał:

@Bananekdobrze że sie przypominasz , zima idzie a pamiętałem że o kaloryfery przed sezonem grzewczym pytałeś więc była okazja zrobić fotke bo na zakupy znowu byłem zbyt spłukany ,z resztą w chacie o kupowany złom wciąż pretensje i kłótnie wiec nie chciałem brać z placu i większego burdelu robić niż już jest

qrła , czemu nie moge fotki dodać jako załącznik do posta? 

Przenieś do galerii

gdzie? popieluszki? ciekawe czy nie dziurawe.

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

na razie ta wiedzą mi zbędna 

wiedza bezużyteczna powiadasz ? może masz rację bo im mniej widziałeś w życiu tym mniej zepsuty i rozczarowany jesteś tym światem

Przed chwilą, Bananek napisał:

gdzie? popieluszki?

Sossaboskiego za halą Specnarzędzia , raczej już ich nie było na drugi dzień , duża rotacja złomu jest , coś przyjeżdza a na drugi dzien już tego nie ma dużo pierdół to chyba stare graty lub  zabierane tranzytem z zachodu bo na lokalnym/krajowym rynku nic na ten temat w internecie nie ma 

sam miałem chrapke na pare rzeczy , tydzien temu był cały sprawny lej , a na początku tego tygodnia dół od kosa bez skrzyni , odśnieżarka spalinowa stala bez kół i silnika a reszta w miare kompletna była

fotka zrobiona w środku tygodnia po wyjsciu z roboty bo skup od wpółdo 7 czynny 

te grzejniki w środku pomiędzy pionowymi kanałami też są zgrzane czy tylko na krawędzi dookoła?

Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

jak takimi filmikami się posiłkujecie jako WIEDZĄ to współczuję żonom

z takim nastawieniem to na pewno wogóle sie nie znajdzie i nawet struganie pajaca przed kamerą u manowskiej w TV nie pomoże

jako druga strona barykady masz pomysł na lepszą wiedzę ? najlepsza lekture w tej kwestii opracowali amerykańscy studenci ale na próżno tego szukać w polskich i europejskich księgarniach american-pie-presents-the-book-of-love-1

Edytowane przez Gość
Opublikowano

to czemu mi nie wziales? ech. toz bym odebral od Ciebie. te dwa takie duze bym przytulil jak w cenie zlomu.

Paulina1985 napisał:

Przed kolejnym odcinkiem trzeba sobie poprzedni przypomnieć zeby byc na swieżo 😁🍿 

O godzinie 14.00 na Polsat Play ROLNICY odc.2  :) jakby ktos był zainteresowany :) coś bliżej rolnictwa niż "Rolnik szuka..." :)

to ten program o podlasiu co tu pisaliscie?

Opublikowano
Dnia 24.06.2019 o 08:13, Bananek napisał:

zgadza sie, chce zrobic solar. szkoda mi tej energii, ktora sie marnuje.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Dwa lata już planuję solar zrobić, i póki co na planach się kończy... Ale jak Bananek przetrze szlak to może i ja się w końcu zbiore...

przetrze przetrze. w razie czego bede sluzyl pomoca.

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

smiesznie bedziesz wygladal z grzejnikiem pod kurtka wracajacy gsem z pracy. z pewnoscia nik sie nie kapnie. jakby co to powiesz. ze wycwiczyles taki "kaloryfer" na brzuchu ;)

GS zapadł już w sen zimowy raczej, choć kilka dni w październiku jeszcze się przejechałem do pracy

10 minut temu, PRIMO napisał:

Ten to mały, ten co mam odłożony to taki 160cm długi...

Opublikowano
58 minut temu, ussr napisał:

Co tam marcinek  tak się czaisz jak LEMing? 😁😁😁😁

Opublikowano
23 minuty temu, Bananek napisał:

to czemu mi nie wziales?

miałem na miejscu taką samą zagwostke jak ty teraz 

53 minuty temu, Bananek napisał:

ciekawe czy nie dziurawe.

bo qpić aby qpić byś sie rozczarował po odebraniu ode mnie to tez nie ma sensu bo wtenczas i ty i ja w plecy , a na miejscu nie ma jak sprawdzić może jakby korki pozaślepiał ,powietrzem nabił to by wiedział co i jak ale pracownicy niechętni do odkładania na bok" na zaś" ,kupując płacisz 1,5-2 za kg a sprzedając dostajesz 1/3 do max połowy tego 

1 minutę temu, Roman4321 napisał:

te grzejniki dobre sa na ścianki szałunkowe pod wylewki

pod wylewki czego ? miałem rozpołowić i na burty/nadstawki przeznaczyć 

Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

Znalazłem w internecie polsat play za darmo ale dopiero od połowy oglądałem 😓
...

dej pan link 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v