Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Szkoda ze jeszcze nie na zapalonym silniku :D koza w aucie 

A tej kaczuszki to szkoda 

SZKODA to mój wuja i za rowem mieszka........

nie żałuje się zwierząt przeznaczonych na pożywienie

Opublikowano

W ten cielętnik chyba. 

1 minutę temu, Paulina1985 napisał:

yyyyyhyyy  a tu mi czolg jedzie...😁

Opublikowano

Szkoda, ze mojej ulubionej babci Emilki dziś nie było 😪, ale już wiemy ze bedzie w kolejnym odcinku 😁😍 babcia Zosia też fajna, co ona tam miala to zielone na krzakach wyższych? pomidory takie? bo wygladalo jak zielona papryka 🤔🤔🤔

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

SZKODA to mój wuja i za rowem mieszka........

nie żałuje się zwierząt przeznaczonych na pożywieniea

Ale ona taka rasowa jak dzika i jeszcze tak patrzy  tymi oczkami 

No ale trzeba coś jesc z ozdoby nie będzie pożytku 

Opublikowano

Tymi oczkami 😁😁😁 a ja dzis wydlubalam oczy szczupakowi 😫😱

Opublikowano
2 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Tymi oczkami 😁😁😁 a ja dzis wydlubalam oczy szczupakowi 😫😱

Dzieci i ryby glosu nie maja

Ryby mi tam nie szkoda : D 

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Papryka

o widzisz 😁 czyli jednak z oczami u mnie Ok 😂

Opublikowano (edytowane)

😂 daj spokój😂 Szczerze mowiąc jak się on rozmroził to rzeczywiscie był jak swieżo wylowiony 😁 poszedł w tą sól, zobaczymy.

Wedzone pstrągi super. Jesiotr w smaku też jest Ok, ale moim zdaniem za slabo podsuszony, albo zle uwedzony, bo mieso takie jakby rozgotowane ?🤔

Edytowane przez Gość
Opublikowano

heh, a ja się tak staralam! nastrzykiwalam, a gość dał za wysoką temperature 😫  Ale zje się 🤤🤤🤤🤤  

I strasznie czarne mi sie te wedzonki wydają??? brudzą...🤔 to chyba nie był najlepszy specjalista od wedzenia 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

Jak dla mnie to taki scenariusz ze muszą piłą moja twoja rżnąć, nie wierze, ze nie mają, no i te babeczki dla wygłodniałych chłopów.

kilka lat temu kolega ożenił się na zadupiu, pojechał z teściem do lasu, a teść na wyposażeniu zabrał siekiery i piłę moja-twoja.

Na następny wyjazd kolega zabrał piłę spalinową, to teściowa skwitowała ,że leń i burżuj. A za tydzień kupili pilarkę🤣

Opublikowano

A myslalam, ze to mowienie " z pełną gębą" tylko ja zauważyłam 😂😂😂😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v