Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ojeju z tym wiekiem się uśmiałam...😐😐😐😐 aż mnie brzuszek rozbolał😑😑😑😑

😅

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Pewnie nie boli - jak wypije😉

Hoho ostatnio prawie w ogóle nie zaglądam do %%%, zimno to i chęci nie ma, nawet na browara.

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

A co ona taka wyzerowana? Istnieje w ogóle ?

Daniela się boi to i wyzerowana/yyyy..... 😁😁😁

Ale ze mną romansuje na pw..... 😁😁😁😁

Opublikowano

bo nie masz poczucia humoru... proste🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

Hoho ostatnio prawie w ogóle nie zaglądam do %%%, zimno to i chęci nie ma, nawet na browara.

Daniel nadchodzi zima, dni są krótkie więc przestaw żołądek na wódeczkę bo piwko to na długie dni czyli w upalne lato 😁

Opublikowano
1 minutę temu, Paulina1985 napisał:

bo nie masz poczucia humoru... proste🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

A może pan @Bananek ma zły dzień bo mu cos humor popsuło ? Różnie to bywa ale wszyscy wiemy o co chodzi 🤔

Opublikowano

😅😅😅 Coś Ty, on ( tj. @Bananek jak zwykle się chichra nawet jak udaje, że poważny 😅😅😅 juz chyba znam go troszkę 🤔   Czy nie?????🙊

Opublikowano

@Bananek z innych to lubi się nabijać, do rodziny przypieprzać, piajństwo sugerować, ale jak jemu coś zasugerować to para uszami idzie.

Opublikowano

U mnie nie ma takiego czegoś jak poważny. szkoda życia na fochy i złe dni. czy mnie znasz? wątpię. Sam dopiero siebie poznaje od dłuższego czasu. 😀 i ciągle coś mnie we mnie zaskakuje 😀😀😀

Thomas2135 napisał:

@Bananek z innych to lubi się nabijać, do rodziny przypieprzać, piajństwo sugerować

A da mi przykład tego, co tu napisał. chętnie rano poczytam. dobranoc.

Opublikowano

hmmmm...widocznie ja jakoś nie zapamiętalam  na razie tego "dopieprzania się" 🤔 pewnie kwestia czasu 😅

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

Ja mam zły dzień? po czym wnosisz?

A nic tak sobie napisałem. 

2 minuty temu, Bananek napisał:

U mnie nie ma takiego czegoś jak poważny. szkoda życia na fochy i złe dni. czy mnie znasz? wątpię. Sam dopiero siebie poznaje od dłuższego czasu. 😀 i ciągle coś mnie we mnie zaskakuje 😀😀😀

Jak sam siebie zaskakujesz to znasz odpowiedź na to pytanie z pierwszego cytatu. Jak sobie odpowiesz to będzie zaskoczenie 😁

Opublikowano

Konteno daj adres, jak mi za dużo kandydatek w rolniku się zgłosi to mogę podesłać do Ciebie 🤣 

Coś może być w tym mundurze... 🤔 Jak byłem w OSP to i kobitek nie brakowało. Teraz już bieda, odłogiem leżę 🤤ale potwierdzam rzuciłem straż w hooj przez to, że frajerzy przychodzili tylko po to żeby wychlać. Było nas 18stu, a zostało pięciu największych pijoków, ale oni też się wykruszają bo sknery i nie ma kto stawiać 😋

Opublikowano

i cała piękna otoczka OSP legla w gruzach 😭😭😭 Już ich nie lubię i corce nie kupuję kolejnych wozów straży pozarnej  😅 chociaz ostatnio w LeroyMerlin wsadzila do kosza kask budowlańca, więc trzymam mocno kciuki za zmianę preferencji🙄

Opublikowano
13 godzin temu, artur125 napisał:

hmmmm, dobrze wiesz ,że popełniasz wykroczenie, a jak przyszło ponieść konsekwencję , to wszyscy winni tylko nie Ty?

Najlepiej panią funkcjonariusz "suką" określić:/

To tak jakby powiedzieć , że rolnik śmierdzi gnojem🤔

Nie ma co się oszukiwać ;) z babą nigdy tak się nie dogadasz jak z chłopem 👍

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

A da mi przykład tego, co tu napisał. chętnie rano poczytam. dobranoc.

coś kiedyś pisałem o weselu jakimś na którym nie dawno byłeś bo zasugerowałem że żona twoja  lampkie szampana siorbnąć może mając niepijącego mężą i kierowce w jednej osobie ,  pamiętam że bulwers był wtedy 

Przed chwilą, Agrest napisał:

Nie boisz się czasem że się zaskoczysz tak znienacka?

wątroby nie zaskakuje jak Kwaśniewski to siebie ma zaskoczyć?

Przed chwilą, rolnik115 napisał:

bo mu cos humor popsuło ?

albo ktoś , pewnie stąd , nawet domyślam się kto 

Przed chwilą, Bananek napisał:

dziwne, bo mnie nie bawi

bo im bliżej starości tym mnej to bawi 

każdy z innym wystansem do tego podchodzi pomimo porównywalnego wieku 

Opublikowano
rogaliq napisał:

coś kiedyś pisałem o weselu jakimś na którym nie dawno byłeś bo zasugerowałem że żona twoja  lampkie szampana siorbnąć może mając niepijącego mężą i kierowce w jednej osobie ,  pamiętam że bulwers był wtedy 

Tak, tylko wtedy trochę inaczej to ujales. Ale Thomas napisał, że to ja sugeruje innym pijaństwo i wyjeżdżam na czyjąś rodzinę. chciałbym przykład kiedy to zrobiłem. Ale jak widać, nie doczekam się. najwyraźniej potrafi tylko rzucić pustym tekstem bez podparcia w faktach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v