Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

A on to tym kościelnym jest czy czymś jeśli dobrze pamiętam... 

Ksiundz go chyba na ambonie wyswieci, 😂

Może kazał mu dziewicy szukać 😊 w tym wieku 😊

Opublikowano

No szkoda. Ta najstarsza 52 letnia nawet nową protezę sobie sprawiła. Było słychać jak jeszcze szeleści podczas wypowiedzi. Znaczy niedopasowana jeszcze dobrze. 😂

Opublikowano
39 minut temu, Thomas2135 napisał:

No szkoda. Ta najstarsza 52 letnia nawet nową protezę sobie sprawiła. Było słychać jak jeszcze szeleści podczas wypowiedzi. Znaczy niedopasowana jeszcze dobrze. 😂

Ta doktor Quinn na sterydach😂

43 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

A nie wypier. lą go? 

W zapowiedzi kolejnego odcinka nie pokazywali już go, więc możliwe że dziękuję do widzenia 

Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał:

To dziwisz się ze ja pogonił a jakby przy pocałunku się odlepila i do niego przeskoczyła 😛

Pocałunek to nic , A jak by tak chciała loda z takimi nowymi ostrymi ząbkami ... Zjeść😊

Był by porysowany jak stary słownik w d35😊

Opublikowano

Z tym wieku może się szybko topić i nie będzie czasu na wyjmowanie 😊

Opublikowano

Zaspokoję waszą ciekawość. 

Co do Waldemara to piszą, że chyba odchodzi.

Opublikowano

American Pie nie znasz? Oglądałem kilka lat temu i się przypomniała ta scena. Skąd mogłem wtedy wiedzieć co będzie w filmie?

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

To jakie Ty oglądasz? jak klasyki "naszej" młodości nie znasz? 

On to jeszcze reksia ogląda 😊

Edytowane przez Gość
Opublikowano

to samo mialem napisac. kompletny brak szacunku napisac reksio przez X.

ech, reksio, bolek i lolek i pankracy w piatek przed czarno bialym telewizorem jedzac placki ziemniaczane z cukrem na podwieczorek. ;)

tak tak, pkacki ziemniaczane z cukrem.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Już poprawie

Zresztą ja tego kundla nie oglądałem to skąd mam wiedzieć jak się wabi

Ja pamiętam komisarz rex 

Za komuny nawet psy inaczej się nazywały 😏 

Opublikowano
27 minut temu, Bananek napisał:

to samo mialem napisac. kompletny brak szacunku napisac reksio przez X.

ech, reksio, bolek i lolek i pankracy w piatek przed czarno bialym telewizorem jedzac placki ziemniaczane z cukrem na podwieczorek. ;)

tak tak, pkacki ziemniaczane z cukrem.

Do tej pory tak zajadam placki.😋

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v