Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jupiii 🥳🥳🥳🥳 

No dobra, przyznać się kto się zglosił do programu 😁😁😁😁

Mam wrażenie, że te listy to ktoś pannom redaguje 🤔🤔🤔🤔

Macie już swoją faworytkę? oprócz pani Manowskiej 🤪 To prawda, że sie związała z kimś z poprzedniej edycji???? 🤔

@danielhaker a dlaczego rolnik "szyka" żony? 😛

Opublikowano

A jaki to ten niby "ciekawy" kandydat do tych klocków musi być ? 😯

Opublikowano

Chociażby z aparycją przyjemną, żeby nie trzeba było w trakcie oczu zamykać i mysleć o Bradzie Pitcie 🤣 no i te "klocki" bez miłości??? faceci zawsze po najmniejszej linii oporu :)

Opublikowano

Wy Kobiety macie to do siebie, że na finiszu mrużycie oczka 😋

Opublikowano
7 godzin temu, Paulina1985 napisał:

Chociażby z aparycją przyjemną, żeby nie trzeba było w trakcie oczu zamykać i mysleć o Bradzie Pitcie 🤣 no i te "klocki" bez miłości??? faceci zawsze po najmniejszej linii oporu :)

Taaaa. .... a kobiety zawsze z miłości😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 No teraz dopiero sie uśmiałem.

Opublikowano

ten waldek 46l rozjeb.. mnie myslal ze wiecej kandydatek do niego napisze i sie chlop prawie poplakal. ten od fermy swini tez jakie zasady pokazal i ma wysoko postawiona poprzeczke ten ogrodnik tez fisiuje jedynie na normalnego to narazie wypadl ten rolnik strazak

• Like 2
Opublikowano
22 minuty temu, wojtal24 napisał:

ten waldek 46l rozjeb.. mnie myslal ze wiecej kandydatek do niego napisze i sie chlop prawie poplakal. ten od fermy swini tez jakie zasady pokazal i ma wysoko postawiona poprzeczke ten ogrodnik tez fisiuje jedynie na normalnego to narazie wypadl ten rolnik strazak

Też tak sądzę, i na dziś tylko strażakowi będę kibicował, ma ładne dziewczyny niech wybierze dobrze

Opublikowano

Sławek strażak mieszka kilkanaście km ode mnie, z dobry miesiąc temu widziałem go z wybraną już chyba dziewczyną jak chodzili po markecie a niektórzy ludzie jak dziki obcinali ich wzrokiem że kobitka zestresowana chodziła 

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Paulina1985 napisał:

Dobrze wiedzieć co kobiety myślą o brzydalach. 😂

Opublikowano

Pfffff...moja kochana ś.p. babcia mawiała "każda potwora znajdzie swojego amatora", więc @Thomas2135 jak jesteś ten brzydal to się nie martw 😁👍 Ja mam swoją osobistą teorię o facetach jakby to powiedzieć mniej grzeszacych urodą i ja im kibicuję, bo zawsze w końcu znajdują dobrą żonę :)

@przemek28_28 ja nie wiem w jakich kręgach się obracasz, że na takie panie trafiasz...mowiąc o tej miłości nie mówiłam o paniach pracujących "w zawodzie" 🤣

Opublikowano

Nieeeee 🤣🤣🤣🤣 chociaż...czekaj....🤔🤔....Nieeeeee, jednak nie 🤣   Po prostu niewiele oglądam, a już na TVP to wcale, więc chociaż jest oczym pogadać ;) ten program w wiekszosci i tak jest wyreżyserowany, ale jednak mamy prawo się odmóżdżyć czasem :) wolę to niż "dlaczego ja?" i inne tego typu twory :) nie śmiej się, daj mi się odstresować 🥳

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
  • Dodaj nową pozycję...
v