Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Uwierzę jak ktoś napisze że dostał B| bo czy może tak być że wypłacają przed zakończeniem naboru wniosków? tym bardziej bez jakiejkolwiek decyzji na piśmie

Edytowane przez Roki212
Opublikowano
7 godzin temu, Roki212 napisał:

Uwierzę jak ktoś napisze że dostał B| bo czy może tak być że wypłacają przed zakończeniem naboru wniosków? tym bardziej bez jakiejkolwiek decyzji na piśmie

W zeszłym roku Też tak bylo,kasa najpierw a decyzja ze 2 dni później 

Opublikowano

Mój wniosek również u Wojewody, ale mam większy problem z wypłatą 2raty Restrukturyzacji małych... 100 dni od złożenia wniosku i dostalem telefon żeby uzupełniać dokumenty🤔   na wypłatę i rozpayrzenie wniosku mieli 90dni, wszystko co miałem w rozporzadzeniu dostarczylem, a tu mi mówi że  obowiązują mnie zasady jak z nowego naboru😡

Opublikowano
42 minuty temu, robi57362 napisał:

ja to bym sie spalił ze wstydu za taka pazernosc

W innych godzinach pazerność mniejsza ?

Opublikowano
marulekk napisał:

Ale jaja

W czwartek złożony wniosek a teraz sms dostałem ze juz kasa na koncie 🤑🤗

prawda czy zart? serio pytam. zaraz bede jak jeden uzyszkidnik af: pokaz wyciagi z konta!

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez sadownik94
      wiatm mam problem bo na plantacji mam pare takich krzakow pomidora i nie wiem co im jest.
      na jednym zdjeciu jest pokazany chory a na drugim zdrowy

• Przez PanAres
      Według IUNG Puławy susza występuje w bardzo ograniczonym zakresie :ph34r:

http://www.susza.iung.pulawy.pl/mapy/04/Zb_jar/

Powyższa mapa dla zbóż jarych.

Jak to ma się do rzeczywistości, każdy z nas wie.
      Zastanawia mnie tylko jedno, kto robi te pomiary, analizy i co może najważniejsze wyciąga z tych danych wnioski...
    • Przez piozz
      Jak wyglada sytacja u was z wnioskami suszowymi w gminach,jakie straty wpisujecie we wnioski oraz kiedy komisje ruszaja w teren ?
    • Przez hedejegerne
      szukam rolników z dolnego śląska i wielkopolski którzy nie dostali suszowego na kukurydzę mimo słabych plonów.
    • Przez JOHNSTYJEK
      Zastanawiam się nad uprawą trawy sudańskiej, chciałbym się dowiedzieć czy są do tego dopłaty, czym to najlepiej zbierać oraz czy wzbudzi to zainteresowanie kupnem innych hodowców ponieważ sami nie prowadzimy hodowli  
  • Dodaj nową pozycję...
v