Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad uprawą trawy sudańskiej, chciałbym się dowiedzieć czy są do tego dopłaty, czym to najlepiej zbierać oraz czy wzbudzi to zainteresowanie kupnem innych hodowców ponieważ sami nie prowadzimy hodowli  

Opublikowano
Dnia 14.05.2019 o 14:47, michalzetor93 napisał:

Trochę suszy i już każdy myśli- zrobię bel i będę sprzedawał po 200 albo i więcej...

A Ty to chyba  wściekły  krowiarz co nie ma co dać jeść zwierzynie 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez mlodykom1
      Witam wszystkich.Zamierzam zasiać trawe. Zastanawiam się nad trawą firmy barenbrug. Polecacie trawy z tej firmy?
    • Przez xXKarolXx
      Witam . Chciał bym kupił sieczkarnie john deere 6810 i przerobić ją do zbioru traw na zielonkę  tylko zastanawia mnie to czy noże nie pękają od kamieni i czy często może złapać kamień i cos rozwalić co będzie skutkowało dużymi kosztami co myślicie na ten temat proszę o wypowiedź ? I ile się bierze za ha zebranej trawy z odowozem ?
    • Przez damianoooo
      Witam do końca tygodnia muszę  zasiać lucernę 1h sieję ją pierwszy rok na 4 klasie gleby. Nie mam o niej żadnego pojęcia, w  okolicy też nikt  nie sieje. Jak nawozić jakie dawaki ? ile czasu schodzi ? Kiedy kosić mniej więcej ile dni od zasiewu. ile bel z 1 h ? na jeden pokos. Czy lucerna na słabszych klasach ziemi ma sens ?
    • Przez zbycho77
      Witam , wszystkich i zapraszam to dyskusji.  
      Planuję zakupić traktorek do koszenia trawy lecz nie wiem co wybrać , I czy w ogóle warto taki sprzęt kupić . Znalazłem taki  traktorek  proszę o opinie , sugestie lub co byście polecili innego
    • Przez gregory-5000
      Sprzedam prasę Claas Rollant 160. W bardzo dobrym stanie. Zębatki łańcuch idealne. 
      Mało używana. 2004 rok .
      Zwijanie sznurkiem i siatką.
      Cena 15000 PLN. tel 602554693.
      Świebodzin woj. lubuskie.
      Sprzedam Clam
  • Dodaj nową pozycję...
v