-
Podobna zawartość
-
Przez Jakubfm
Witam, dziś rano pryskalem truskawki, wom działał bez zarzutu, pod wieczór kiedy zmieniłem opryskiwacz, wom przestał działać, ikonka od walka normalnie działa, obroty tak samo, a wałek się nie kręci. Czy to wina zaworu? Dodam że prąd przed elektoro zawodem wszedzid dochodzi
-
Przez Veq9
Witam
czy mógłby mi ktoś proszę wytłumaczyć jaką funkcje pełni owa wajcha ( podejrzewam iż jest to zmiana prędkości wom z 540 na 1000 oraz odwrotnie), oraz jak ową wajchą manipulować by otrzymać owe prędkości tzn. Należy ją wdusić, przekręcić czy jak, bo niezbyt wiem ???
Z góry informuje iż jest to oryginalny element stosowany w Ursus 1634 wersja exportowa
-
Przez misiekbz2
Panowie mam taki problem że jak włącze wom pochodzi chwile pod obciążeniem i wałek przestaje pracować i pompa, dzwignia zostaje w tym samym miejscu na włączonym i słychać taki zgrzyt jak przy włączaniu wałka, gdy wcine sprzegło i wyłącze i włącze dzwignia znowu działa chwile i to samo. Ktoś cos miał podobnego?
-
Przez Arek
Wymieniłem simering na nowy silikonowy i niestety olej nadal przecieka, wałek ma już wyżłobienie pod uszczelniaczem. Da się jakoś temu zaradzić oprócz wymiany całego wałka ?
-