Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale z Twojego byka musi się utrzymać pośrednik, zakład i sklep, także daj zarobić innym :). A serio już. Jeżeli nie je to z wagi będzie "spadał". Druga sprawa ,nie wiem jak w Twojej okolicy ale jeżeli zadzwonisz do "przedstawiciela branży mięsnej" to reszta przedstawicieli również może wiedzieć,że jest  taka sztuka.

Opublikowano
13 minut temu, dsbh napisał:

Możecie mi w profil nie patrzeć :). Nie wiem jak ten kod ukryć.

Wpisz 00-123 ;)

1 minutę temu, 3in1 napisał:

@dsbh a lachy u was kupuja? Czy tylko w naszym regionie się kręcą?

Lachy!? Co Ty ukrainiec!?

  • Thanks 1
Opublikowano
5 godzin temu, HF86 napisał:

Po 10 z wbca powinieneś dostać handlarz pewnie 1000 za całość zaproponuje

Za P??

5 godzin temu, JarekBazydlo napisał:

Taka sztuke najlepiej dla siebie zabić

Jeśli to P klasa to dla siebie nie warto

3 godziny temu, Karollorak93 napisał:

1000 wydaje sie troszke za mało nie uważasz? Ma dokładnie 420 kg właśnie go zważyłem wybije się na pewno ponad 50 % bo jak mówię parę dni nie je. Więc powinien dać minimum te 220-240 kg mięsa liczac P klase po 10 zł mamy 2400 zł więc jak ma sie ten tysiąc do tego?  

Czy Ty widziałeś P klasę na 50%??

Opublikowano
5 minut temu, 3in1 napisał:

U nas też cały czas dlatego pytam z ciekawości...

Nie spotkałem się ale ostatnio reklamuje się w okolicy Wrzesień z Chmielnika.

  • Haha 1
Opublikowano

No ważyć waży 420 z pustym brzuchem to na ile ma się wybić? Chyba ze odpier... połowe, w co wątpię jednak bo widocznie mu coś na wnętrznościach siedzi albo płuca. A O według mnie nie dostanie, no chyba ze się mylę.

1 minutę temu, dsbh napisał:

Nie spotkałem się ale ostatnio reklamuje się w okolicy Wrzesień z Chmielnika.

Ten też dobry Kubuś jest. Waga magiczna a cielaka jak kiedyś brałem od niego to mi 2 miechy robił kupno-sprzedaż

Opublikowano

Pewno wcześniej pojemnika używał jako miarki do oprysku 🤔

Opublikowano

W tamtym roku dowoziłem towar na budowe i było tam około 20 ukraincow reszta Polaków. Jeden z nich ostro do mnie ,,jeba..yy Polak,,,  długo się nie zastanawiałem od razu gno..a w pysk i w błocie go calutkiego wytarzalem teraz wjezdzajac na ta budowe nawet głowy nie podniesie..

  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, dsbh napisał:

Nie spotkałem się ale ostatnio reklamuje się w okolicy Wrzesień z Chmielnika.

Jaki powiat się ogłasza ten rzetelny i uczciwy handlarz z gwarancją?

  • Haha 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

    • Przez lukasz2347
      Czy wie ktoś gdzie na necie można znaleźć arkusze z tej olimpiady z odpowiedziami????
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez KarolinaNowicka
      Centralne Targi Rolnicze 2017 + IV Forum Sektora Wołowiny
      Kto się wybiera??? 

      Podobno są dofinansowania do autokarów, ktoś coś wie?
      Pozdrawiam!
    • Przez danielhaker
      W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"
       
    • Przez ciszu
      Witam serdecznie,
       
      Zwracam się do Was z prośbą, ze względu na wysoką rozbieżność i dezinformacje co do śladu wodnego dla wyprodukowania kg mięsa wołowego. 
      Proszę Was o potwierdzenie  czy prawdą jest, aby wytworzyć kg wołowiny należy zużyć w całym procesie produkcyjnym aż 21 829 razem (szara, niebieska, zielona)?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v