-
Podobna zawartość
-
Przez Arto96
Witam. Czy w tym ładowaczy czołowym jest takie coś jak tryb pływający. To znaczy takie coś że po jeździe po dołach tur tak jakby chodził płynnie razem z ciągnikiem a nie na sztywno ? Jeśli jest to jak to się włącza lub w jakim położeniu tura się ustawia ?
-
Przez Maciek1091
Cześć! Czy ma ktoś w swoich zbiorach taką część? A może ktoś wie gdzie mógłby dostać coś takiego... Jest to tryb napędzający zewnętrzny wirnik
-
Przez Damiano604
Witam,
kupię części do Fendta 312 LSA 1991 r.
- półoś zwolnicy
- bęben hamulcowy
- tryb atakujący
kontakt. tel. 726-467-505 lub PW
-
Przez artis32
Witam,
Mam Classa Ergos 446 2008rok. Na zimnym silniku bardzo dobrze pracuje, jednak po przejechaniu kilku kilometrów zapala się czerwona dioda na wskaźniku temperatury wody i po sekunddzie traktor przechodzi w tryb awaryjny (piszczy i wyświetlają się dwa wykrzykniki), ciągnik zwalnia niemalże do 20km/h. Na początku wymieniłem czujnik temperatury bo wskaźnik wskakiwał na czerwone pole, teraz jest już chyba ok bo wychodzi za niebieskie. Później wymieniłem czujnik sprzęgła lecz nic to nie pomogło. Gdzie szukać przyczyny? Oraz czasami jest problem z ruszaniem, wrzucam bieg, puszczam sprzęgło, ciągnik stoi w miejscu i nagle rusza, zdarza się to bardzo sporadycznie.
-
Przez kellyq
Mam problem z obrotami. Po odpaleniu na wolnych obrotach obrotomierz najpierw pokazywał 700 obrotów, po pewnym czasie 800 itd. Aktualnie na wolnych obrotach pokazuje ok. 1000. Podejrzewam że pada ten trybik który daje napęd na linkę obrotomierza. Pytanie czy da się go wymienić bez rozbierania połowy ciągnika?
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 6210 rewers problem
Prototyp ehr do Ursusa C-360