Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Na Leclerc dzisiaj ON 4,72

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Rozumiem że większy nie potrzebny ale różnica w cenie między Twoim a 2500L to już tylko kilkaset złotych. Wujas chciał tak samo kupić i namówiłem go na ten 2500l. Ja czekam na wycenę w Swimmerze na 2500l ale "goły" tak żebym mógł podłączyć wlasny dystrybutor. Wycenę robią już drugi tydzień i chcieli foto dystrybutora...

Edytowane przez alvaroalvaro78
Opublikowano (edytowane)

Sam jestem ciekaw, może być tak że handlarze mają taki rabat w Swimmerze że mnie drożej wyjdzie goły bezpośrednio od nich ale handlarze niestety gołych nie mają w ofercie a rozmawiałem z kumplem który serwisował stacje benzynowe że jak mam brać w wersji podstawowej (słabe podzespoły) to lepiej brać goły bo atest jest na zbiornik a nie na zespół dystrybucyjny...

Edytowane przez alvaroalvaro78
  • Like 1
Opublikowano

Jechałem dziś z dzieciakami do Nałęczowa na basen. U mnie diesel 5,05 A za Wisłą Opole Lubelskie, Poniatowa  4,79, 4,82. 

I skąd aż takie różnice?

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał:

Jechałem dziś z dzieciakami do Nałęczowa na basen. U mnie diesel 5,05 A za Wisłą Opole Lubelskie, Poniatowa  4,79, 4,82. 

I skąd aż takie różnice?

Jeden robi sobie wieksze marze drugi mniejsze.

Orlen w Siedlcach ON- 5.23, lpg kolo 2,50

Opublikowano
Dnia 28.01.2019 o 19:22, alvaroalvaro78 napisał:

Sam jestem ciekaw, może być tak że handlarze mają taki rabat w Swimmerze że mnie drożej wyjdzie goły bezpośrednio od nich ale handlarze niestety gołych nie mają w ofercie a rozmawiałem z kumplem który serwisował stacje benzynowe że jak mam brać w wersji podstawowej (słabe podzespoły) to lepiej brać goły bo atest jest na zbiornik a nie na zespół dystrybucyjny...

Na 100% w swimerze będzie drozej

Opublikowano
marasp napisał:

Kupuję ktoś ropę na stacjach przy marketach, bo ostatnio pod Tesco w Lublinie było po 4.63 i pasuje kupić, tylko jak z jakością?

zalej w auto. jesli bedzie jezdzilo to bierz. podejrzewam, ze paliwo ok skoro ludzie tam tankuja.

Opublikowano
16 minut temu, marasp napisał:

Kupuję ktoś ropę na stacjach przy marketach, bo ostatnio pod Tesco w Lublinie było po 4.63 i pasuje kupić, tylko jak z jakością?

tylko ile kupisz, auto zatankujesz, ale w baniaki nie nalejesz, bo ochrona goni

chyba, że masz blisko i ciągnikiem podjedziesz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      kontynuacja wątku: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/88234-ceny-paliw-2016/page-27?do=findComment&comment=1998096

Jak tam ceny w hurcie wraz z nowym rokiem?
  • Dodaj nową pozycję...
v