Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rolnik7343 napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

ech. nie to nie. sam sobie zrobię. albo powiedz ile cenisz.

pany tej maszyny są chronione prawem urzędowym i nie może ich udostępniać 👍

Już to wcześniej pisałeś nic nowego. Pisałem pisz jakieś nowe rzeczy bo to już wiem pisałeś to 20min temu pod zdjęciem.

Bananek napisał:

ile cenisz za zrobienie wstegi?

Zależy jaka grubość materiału, jaka wielkość wstęgi. Napisz mi jutro na priv.

Opublikowano
29 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Jak pisałem mogę wykonać wstęgi na zamówienie. Zdjęć maszyny nie wstawiam.

Nie wstawiasz bo jesteś zdania że ty masz i nie pomożesz mieć nikomu czy użyłeś do jej budowy elementów z ruskiej rakiety??😆

• Haha 1
Opublikowano

Nie wstawiam z powodu hejtow. Musicie mieć pretensję do osób którzy tu głównie hejtuja zdjęcia.

A taka maszyne można tak samo znaleźć na necie. Ja też musiałem gdzieś tego poszukać.

https://youtu.be/Fy3TRbW03JY

Minuta szukania.

Opublikowano

A ja wam powiem tak wujek sprzedał do Mierzejewskich 8 sztuk byki hf po 7.5 byki super po 8.2 skóra 7% ceny brutto wagi brutto kolega sprzedał do stałego odbiorcy 5 buków cena jak leci 7.5 brutto wagi blisko 700 nie chce mi się słuchać waszych wypocin że cena nie realna i że u nas to po 6.5 u nas są po tyle byki od wujka z naszej wagi od kolegi jedna sztuka przewazona waga się zgadza kasą od Mierzejewskich 14dni od kolegi kasą 3 dni ps jałówka wyceniona na 8bruto ale to jakaś mięsna taka szara wuja nie sprzedał jeszcze potrzyma 

Opublikowano

Sprzedawał ktoś ostatnio byki do ZM Kowalczyk z miejscowości Bargły za Częstochową?Macie opinie na temat tego zakładu, jak u niego z kasa, płaci w terminie? Klasyfikowanie poubojowo ok?

Opublikowano

Przecinarkę plazmową kup i tnij, albo idź od zakładu i powycinają co chcesz. Tylko nie wiem po co to wszystko jak firm robiących spirale jest pełno? Co do samego giecia widziałem filmik ze sprytniejszą maszyną i można wygiąć kilka kół jednocześnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, jarasm napisał:

Sprzedawał ktoś ostatnio byki do ZM Kowalczyk z miejscowości Bargły za Częstochową?Macie opinie na temat tego zakładu, jak u niego z kasa, płaci w terminie? Klasyfikowanie poubojowo ok?

ja im sprzedaje na zywą,kiedys płacili po 21 dn. teraz po 14 przeważnie w ostatnim dniu jest na koncie z cenami roznie bywa 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v