Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
agroFakt.pl
Tylko na agroFakt.pl:

Ceny mięsa w dół

galeria
Odsadki mięsne
Opublikowano

Biku to mają Banki a Ty tylko jak kolega pisze musisz mieć zgodę sprawdzanego.

a KRD  to musisz mieć zaległość powyżej 60 dni. Który oszust bydła działa tak długo w ramach   jednej firmy???

Opublikowano

Nazwa firmy zgodnie z Rodo jest jawna,  ale takie typowe zaleganie  to nie bardzo To musiało by mieć forme oferty sprzedaży długu

Np. 

Sprzedam dług Gospodarstwo Rolne łukasz pięta suma 50 tys zł termin zapłaty 15 maj sprzedam za 49999 zł  Sprzedający Jimii pisać na priv 

i wtedy bedzie legalne

Opublikowano
3 godziny temu, wincenty5 napisał:

Jest jakaś górna granica wiekowa dla jałówek po której może być potraktowana obniżeniem ceny albo nawet pójść jako krowa?

30 lub 36 zależy od ubojni

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Dziad kiedyś mi podkupił cielaka,oklejał wszystkie drzewa ogłoszeniami 

7 godzin temu, debrzyna napisał:

A gdzie jest lista uczciwych kupujących Może trza taka stworzyć na forum 

Jest ich coraz mniej.

Odbiorca który brał ode mnie i ojca z przerwami od ponad 10 lat ma takie problemy z wyplatami ze nosi sie z zamiarem zamknięcia interesu....

Opublikowano
5 minut temu, leon55 napisał:

Ceny powoli idą w górę. Za miesiąc ceny wrócą do normy.

mam nadzieje ze to proroctwo się sprawdzi... czy to jakaś sprawdzona wiadomość a nie prorocza??

Opublikowano
4 godziny temu, soltys48 napisał:

Dziad kiedyś mi podkupił cielaka,oklejał wszystkie drzewa ogłoszeniami 

Jest ich coraz mniej.

Odbiorca który brał ode mnie i ojca z przerwami od ponad 10 lat ma takie problemy z wyplatami ze nosi sie z zamiarem zamknięcia interesu....

Dlaczego ma problemy? Rzeznie nie placa w terminie czy co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v