Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

pan sebastian nadal skupuje??

16 minut temu, ab23 napisał:

Cena bez zmian propozycja ponowiona 7,4 netto  p.Sebastian W.

podyma nie dzwonił?? jak są eleganckie sztuki to po 8 netto da mówł, u minie hf i z cena sie nie wychyla przed innych

Opublikowano
31 minut temu, pawelol111 napisał:

Sm/hf krzyżówki po 7.5 z vat waga od 800 do 840kg Odbierał Karczewski

Dobra cena 

1 godzinę temu, ab23 napisał:

Cena bez zmian propozycja ponowiona 7,4 netto  p.Sebastian W.

Kasa zaraz inaczej strach

Opublikowano
8 minut temu, soltys48 napisał:

Ale nie na własny rachunek

sołtys to tak jak mipol co wydymał debrzyne. Kradli rodzice a dzieci to już maja nowy zakład.

Sebastian Waleński kupuje na własny rachunek a telefony Radom mu pomagają, firma się prężnie rozwija to i bydło jako pracownik zacznie wozić Łukasz Pięta  za pensje . Pare latek i wierzycieli spłaci z pensji ))))).

Sołtys wk***ia mnie takie coś to stała taktyka wszelkiej masci oszustów ja niewinien to wspólnik  ja uczciwy kupuje dalej a za dwa lata zamiana miejsc

Ja się publicznie  pytam skąd Waleński ma kase na kupowanie bydła??? odchodził od Pięty to zostawił mu wszystkie samochody, sprzęty, konta bankowe, odszedł goły i wesoły   nie mineło 6 miesięcy i Waleński w totka wygrał i  nagle płaci ludzią gotówką  miliony złotych. za bydło a Pieta nie ma nic nawet kornik nic nie wskórał , smród jego interesów ciągnie się jak smród Farmutilu.

Opublikowano

Jak by mi zapłacił gotówką po 7,50to bym sprzedał latem sprzedałem jałówki  i byłem zadowolony z wagi i ceny /nie wiedząc o całej sytuacji /kasy w terminie nie zapłacił ale po interwencji ,we wrześniu miałem byki to też dzwonił nie sprzedałem 

Opublikowano
1 godzinę temu, kanalia36 napisał:

sołtys to tak jak mipol co wydymał debrzyne. Kradli rodzice a dzieci to już maja nowy zakład.

Sebastian Waleński kupuje na własny rachunek a telefony Radom mu pomagają, firma się prężnie rozwija to i bydło jako pracownik zacznie wozić Łukasz Pięta  za pensje . Pare latek i wierzycieli spłaci z pensji ))))).

Sołtys wk***ia mnie takie coś to stała taktyka wszelkiej masci oszustów ja niewinien to wspólnik  ja uczciwy kupuje dalej a za dwa lata zamiana miejsc

Ja się publicznie  pytam skąd Waleński ma kase na kupowanie bydła??? odchodził od Pięty to zostawił mu wszystkie samochody, sprzęty, konta bankowe, odszedł goły i wesoły   nie mineło 6 miesięcy i Waleński w totka wygrał i  nagle płaci ludzią gotówką  miliony złotych. za bydło a Pieta nie ma nic nawet kornik nic nie wskórał , smród jego interesów ciągnie się jak smród Farmutilu.

Mi takich rzeczy nie musisz mówić 

Opublikowano

Fajna ta nasza Polska taka nie za bardzo prawa ani sprawiedliwa i nie obywatelska.ot taki ku.wi dołek dla wszelkich cwaniaczków i tyle co możemy to się ucieszyć że wogole parę groszy wypłacili i na miskę ryżu i styklo.😵

Opublikowano
8 minut temu, ACoCieTo napisał:

Podajcie mi numer do P. S. Bo nie odpowiada stary może  ma ktoś do p. Łukasza F. Kiedyś pracował do pięty 

chłopie czy Cie pogieło???  może ci zaraz do samego Łukasz Pięty podać??? sprzedaj komus co zapłaci ci gotówką i z twojej wagi na cene nie patrz skoro kończysz jak ja hodowle

50 minut temu, zbitom793 napisał:

To Waleński skupuje na żywą dla McKeena ? Czy na siebie znów kupuje ??? 🤔

i jedno i drugie dla siebie też.  ^ miesięcy temu nie miał nic a teraz gotówą płaci, normalny cyrk

Opublikowano

Cwaniaki się zapewne umówiły niby to w maju się pokłucili i rozeszli tyle ze W. przejoł majątek i kasiore z kont a P. teraz scieme wali o niewypłacalności ubojni i bankructwie. i dalej dziadostwo złodziejskie działa i bez skrepowania na FB się jeszcze reklamuje

Opublikowano
11 minut temu, kanalia36 napisał:

chłopie czy Cie pogieło???  może ci zaraz do samego Łukasz Pięty podać??? sprzedaj komus co zapłaci ci gotówką i z twojej wagi na cene nie patrz skoro kończysz jak ja hodowle

Wy tak oboje konczycie i konczycie 😂😂😂😂 a bydła co miesiąc więcej 😂😂😂😂

Opublikowano
12 minut temu, kanalia36 napisał:

i jedno i drugie dla siebie też.  ^ miesięcy temu nie miał nic a teraz gotówą płaci, normalny cyrk

Nie pogięło ale skoro tyle płaci to 2na drodze nie leży 

2 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Wy tak oboje konczycie i konczycie 😂😂😂😂 a bydła co miesiąc więcej 😂😂😂😂

Nic nie jest dokupione na stanie tylko 26szt i koniec .naprawdę nie mam pomysłu komu sprzedać nie ukrywam że mi trochę zależy z paszą krucho podajcie namiary tel na prywat. 

Opublikowano

Kwestia czy zapłaci  jakość nie wierze ze 7,5 da ci za HF skoro masz dwie strony temu ktoś za LM dostał 7,6.

Opublikowano
2 minuty temu, kanalia36 napisał:

Kwestia czy zapłaci  jakość nie wierze ze 7,5 da ci za HF skoro masz dwie strony temu ktoś za LM dostał 7,6.

Ktoś pisał że za ładnego hf tyle dostał może potrzebują to zapłacą nie spróbujesz się nie dowiesz.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, ACoCieTo napisał:

Ktoś pisał że za ładnego hf tyle dostał może potrzebują to zapłacą nie spróbujesz się nie dowiesz.

A czytałeś wpisy AdamaRo i Kentara naszych forumowych wyłudzaczy??? ze za HF dobrego na dziś ubojnie płacą w przeliczeniu na żywą 6-6,5 max to z kąt  cena o złotówkę większą ???  która ubojnia tyle zapłaci??? żadna w Polsce. Jak tyle proponuje do masz dwie opcje zostaniesz 100 kg uj***ny na wadze ale nigdy ci za to bydło nie zapłaci. Ale rób jak uważasz.

Opublikowano

Słaby 6,5-6,6 zł netto za hf  pobliskie zakłady mięsne oddział Sokołowa 11,6 zł O  to ciekawe jak ktoś może dać 7 zł netto przy wydajności hf 48-52%

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
19 minut temu, marb80 napisał:

Słaby 6,5-6,6 zł netto za hf  pobliskie zakłady mięsne oddział Sokołowa 11,6 zł O  to ciekawe jak ktoś może dać 7 zł netto przy wydajności hf 48-52%

Nie wiem jak może dać 6,50przy dzisiejszych cenach wszystko drożeje a my po kosztach nawet złodziejowi aby drożej zapłacił

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v