Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

ale odkrycie. zabieraja 1%. idac tym tropem dostales fakture 3000zl z hakiem. za co?

Bananek idąc tym tropem to powinni mu zabrac 30 zł. 1% z 3000 to 30.  Prawda taka że  ubojnie zabierają 0,1 % kwoty netto na fundusz  promocji za co później  prezesi zrzeszenia mogą sobie pić.  A pośrednik  juz nie może brać na fundusz  od rolnika  (taka ciekawostka )

Opublikowano
3 godziny temu, johnsnow napisał:

Adrian z Brzózy niedaleko kozienic  robił robote jako naganiacz. Był user i nima TELEFONYRADOM usera.

ON jest zapewne pod wieloma innymi kontami 

Opublikowano

W ogole o co dokladnie chodzilo z tym telefonyradom bo nie jestem do konca w temacie. Naganial Was stad do handlarza z super cenami i handlarz zawinal manatki bez placenia?

Opublikowano
kanalia36 napisał:

Jarku jakbyś tak zachwalał sołtysa jak masz w zwyczaju))))))))) ze sołtys super ze sołtys wpaniały)))))) a potem sołtys by nie zapłacił ludzią 2 melony to też byś się ukrywał)))))) Ciekawe ile z tych 2 melonów to kuszenie rolników przez TelefonyRadom. 

Ale telefonyradom się nie ukrywa. Wstawia normalnie zdjęcia dalej. A jak byś pracował w firmie i ona by upadła i nie dała kasy ludziom to Ty też byłbyś złodziejem? Nie rozumiem waszego podejścia

Opublikowano

Gość ma krew na rękach . Powiedzmy Ojciec zabija kurczaka ale ty mu go podajesz kto jest mordercą ojciec czy ty a moim zdaniem i ty o ojciec ty  podajesz naganiasz nie świadomych dostawców a pojeb ich wy***ał bez mydła . U nas w okolicy by go spalili  najebali kopów itp dlatego w naszych stronach sie to nie zdarza 

Opublikowano
1 minutę temu, zkordalski napisał:

Ojciec zabija kurczaka ale ty mu go podajesz kto jest mordercą

To takie coś to morderstwo ? Kuźwa to mnie dożywocie grozi ? 😫

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik7343 napisał:

@zetorki12 dożywozie jak dożywocie ale mnie to chyba już żywcem zakopią 😰

To co Ty mordujesz kurczaki i pewnie jeszcze je zjadasz😏 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Ojciec kilka lat do tyłu za maciore kupił ponad 2 tony saletrzaku . to były czasy 😊

Ja gospodarze 13 lat i jakoś takiego czegoś nie pamiętam więc Chyba to nie mogło być kilka lat...

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, dudek998 napisał:

Ja gospodarze 13 lat i jakoś takiego czegoś nie pamiętam więc Chyba to nie mogło być kilka lat...

Bo może tak dużych macior nigdy nie miałeś ? 🤔

Opublikowano
7 minut temu, dudek998 napisał:

Czas zapier... To pewnie było więcej lat

Opublikowano
1 minutę temu, Gringo1 napisał:

Macie jakies opinie o łukasz klusek co o nim powiecie

To co epd już nie bierze?

Opublikowano
Ursus932 napisał:

7 minut temu, dudek998 napisał:

Czas zapier... To pewnie było więcej lat

To jest fakt

Opublikowano
4 minuty temu, Gringo1 napisał:

Kluska jezdzi po waszym terenie masz jakies wiadomosci

Kielecki handlarz a ja takich unikam , u mnie nie jeździ

Opublikowano (edytowane)

Jak się waga nie zgodziła to wszytko możliwe 😄

Ale nie słyszałem takiej plotki

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v