Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich potrzebuje pomocy w sprawie części do pługa vogel&noot.

kupiłem pług obrotowy 3 skibowy vogel&noot rok 95 typ 950ss cena była adekwatna do stanu lecz moim błędem było niesprawdzenie dostępności części zamiennych oryginalne są do sprowadzenia ale niestety nie na moją kieszeń, w agromach płozy i lemiesze są a ja potrzebuje piersi i odkładnice. Pytam więc czy zna ktoś może firme która produkuje tego typu części zamienne z przyzwoitą jakością? Za pomoc z góry dziękuje.

Opublikowano
4 minuty temu, Janusz napisał:

Firma Stankiewicz z Suwałk sam kupowałem....

A do jakiego modelu były kupowane części ? I jak się teraz sprawują?

Opublikowano
Do overuma obrotowego podobno HARDOX .Co do jakości to całkiem niezła a cena od oryginalnych była sporo niższa.Dwa lata temu kupowałem.Wtedy prowadzili sprzedaż wysyłkową,pewnie i teraz...
Opublikowano
2 godziny temu, Guzek82 napisał:

Witam wszystkich potrzebuje pomocy w sprawie części do pługa vogel&noot.

kupiłem pług obrotowy 3 skibowy vogel&noot rok 95 typ 950ss cena była adekwatna do stanu lecz moim błędem było niesprawdzenie dostępności części zamiennych oryginalne są do sprowadzenia ale niestety nie na moją kieszeń, w agromach płozy i lemiesze są a ja potrzebuje piersi i odkładnice. Pytam więc czy zna ktoś może firme która produkuje tego typu części zamienne z przyzwoitą jakością? Za pomoc z góry dziękuje.

tak to jest jak się kupuje wynalazki .

• Confused 1