Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zaskoczę cię yoda . Czy jest tu ktoś oprócz damiana , kto uważa że Yogi nie ośmiesza rolników ?.Dobra minęło z pół minuty . Większość uważa że nie masz racji . Dziękujemy , do widzenia .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
Ja tylko nie szanuje ludzi, którzy tylko wyciągają łapska po zapomogi i krzyczą więcej i mi się należy. A w życiu składki żadnej nie zapłacili ani nie skalali się żadną ale to żadną pracą. A znam takich zarówno na wsi jak i w mieście. Coś takiego działa na mnie jak płachta na byka.
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Ty oddałeś duszę za 500 pisowi , a inni oczekują czegoś innego . Choć byś nie wiem jak się starał , to nie wmówisz nikomu , że czarne jest białe .

Co do pośmiewiska , to z Ciebie jak na razie mam niezły ubaw .

Nareszcie przyznałeś otwarcie że chodzi ci pis. Brawo za odwagę.

Opublikowano

Szczepanitoo napisał:

Ja tylko nie szanuje ludzi, którzy tylko wyciągają łapska po zapomogi i krzyczą więcej i mi się należy. A w życiu składki żadnej nie zapłacili ani nie skalali się żadną ale to żadną pracą. A znam takich zarówno na wsi jak i w mieście. Coś takiego działa na mnie jak płachta na byka.

Więc myślimy podobnie.

Opublikowano (edytowane)

Mi ? Znowu zaklinanie rzeczywistości ? Daj już spokój . Nastał kres twego trolowania .

Ooo , Yoda napisał coś mądrego . To przy okazji . Co o 500+ zielony stworze sądzisz ty ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

zetorki12 napisał:

Mi ? Znowu zaklinanie rzeczywistości ? Daj już spokój . Nastał kres twego trolowania .

Ooo , Yoda napisał coś mądrego . To przy okazji . Co o 500+ zielony stworze sądzisz ty ?

Jak ktoś chciał wygrać wybory to trzeba było kupić ludzi za ich własne pieniądze. Tak samo jak z każdą partią i organizacją. Trzeba ludzi przekonać ile to się dla nich nie robi i wygrana w kieszeni. Co do poglądów to ja akurat jestem wolnorynkowcem i uważam że im mniej polityki i państwa w rolnictwie tym lepiej.

• Like 2
Opublikowano
Więc widzę że niektórym 15 lat zajęło zrozumienie że dopłaty unijne nie są po to żeby wam było lepiej tylko po to żeby zatkac usta jak będzie wjeżdżac tanie żarcie z zachodu.
Opublikowano

Unia ogólnie to piz*... Tylko  nie chce żeby za nią poleciał mój kraj. Ruski tylko czeka żeby się zagotowało w tej części globu, chiny i usa też

Także wiecie

Opublikowano

Żadna teoria spiskowa. Globalistyczna polityka unii (na początku to była unia pod względem gospodarczym), zmanipulowani imigranci załatwią sprawę. Na początku było WOW tyle kasy unia daje. ..Jak się okazuje zainwestowała a polony zbiera dwukrotne ( czyt. Niemcy). Ludzie przeglądają już powoli na oczy

• Like 1
Opublikowano
Teoria spiskowa z tą Rosją i Chinami. Unia zapłaciła i ma. A teraz jest coś takiego jak swobodny przepływ towarów i usług w całej UE i polski minister może szefa zakładu sprowadzajacego tanie mięso w sam środek rowa pocałować. Dopóki ktoś będzie chciał to kupić to będą to sprowadzać i koniec. Jeśli oddolnie nie powstaną na nowo polskie zakłady w rękach rolników to protest na autostradzie będzie pajacowaniem.
Opublikowano

Tak jak i niewidzialna ręka rynku zmarznięte rzekomo chore dziki rozrzuca w szczerym polu przy drodze albo na drzewie!!!.

Ludzie to się rozchodzi już o przetrwanie w ogóle. Powiedzą za 10 lat że powietrze jest monsanto albo coca coli i zabronią ci oddychać bez opłacenia daniny.

A tak w ogóle to na robili tej broni chemicznej i teraz takie dziwy się dzieją.

Aby gawiedzi miała wolność:( 

Opublikowano

gdyby byl z jajem to byl by kop w du.p.e

nawet agrobiznesie mowili tu kiedys ze f.b.i. ma szczepionke na asf- dzik z ukrainy byl na wycieczce w afryce,potem wrocil i pozarazal wszystkie lochy

trzeba kupic for$a musi sie zgadzac

Opublikowano

krzysieek napisał:

@Yoda wolny rynek nie istnieje! Powtarzam kolejny raz.

A ja powtarzam że im mniej polityki w rolnictwie tym lepiej. Całkowicie wolny rynek nie ale jak najmniej ingerencji. Ludzie potrafią liczyć i działać i nie przeszkadzać im w tym. A o tych co działać nie chcą i czekają aż ktoś za nich zrobi nie będę więcej się wypowiadał.

Opublikowano

Tak , ale inne kraje wiążą politykę z rolnictwem i póki co też nie mamy innego wyjścia . Te blokady , to po prostu mechanizm obronny rolnictwa . Po prostu tak trzeba . Nie masz ochoty to nie musisz w tym uczestniczyć , ale daj już spokój ze swoimi teoriami . Tyle razy już powtarzałeś swoje zdanie , ze wszyscy je już znają .

Opublikowano

Bo wiecie kiedyś gdy ludzie jeszcze troche myśleli to rolnictwo i ta świnia z kurczakiem to tak jak by ludzie ze swoją bronią...

Rolnictwo to suwerenność debile.

Nie masz swego to tydzień i cie niema!!!

Ps bez urazy, z wyjątkiem tych których się tyczy:) Brak słów... ale dwa trolle to i tak nie dużo... ciekawe czy swoi? czy obcy? jak sądzicie?

Każdy młody który coś chce dla wsi powinien być dobrze przyjmowany, jak coś później go wywalisz.

• Like 1