Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I weś taki hu. przyjedzie weźmie próbke i kto to wie... święte pany

Mam niby jeszcze widły po dziadku, Takie ostrzejsze nie te co teraz... no wiecie:)

Opublikowano
10 minut temu, lukbud napisał:

Witam

Tak myślałem troche nad tym całym bigosem i się zastanawiam czy polska to właściwie jeszcze nasz kraj??

Ktoś napisał czy to da się odkręcić??

Do wszystkich krowiarzy-  Chyba będą się za nas brali :(

Powiem wam że to fermy powinny bawić się w zabezpieczenie swych fabryk, a jest tek że całe koszty i ryzyko chorób zostało przeniesione na głupich frajerów!

Ja się na to nie godzę!

Moim zdaniem Polski już nie ma a otumanionym Polakom się wydaje że w niej żyją. Komunizm w nowym wydaniu

Opublikowano

Pare lat temu to mówili jakie tam są jaja z bydłem.

Ciągneli te byczki chore i w ogóle, i podobno to wszystko w bliskim krzyzowaniu, kaziroctwo i w ogóle d*pa.

Handlarz bierze co taniej po cichu a potem takie jaja będą!

Opublikowano
1 godzinę temu, Szczepanitoo napisał:

Już słychać, że na Litwie pojawiaja się przypadki niebieskiego języka, tylko czekać jak u nas się pojawi. A minister mówi że na miejsce świń po ASF żeby wstawić bydło albo gęsi:-\

Masz jakiś link o tym?

Opublikowano

Szczepanitoo napisał:

Zasłyszane od hodowcy bydła

Jak o tej porze roku może być niebieski język jak to komary przenoszą? Poza tym kuczmany dla których w Polsce za zimno a co dopiero na Litwie? Wiem że jeden transport cielat z Rumunii to miał i przyjechał do wlkp. To że w Polsce cielat jest za mało i ludzie kupują gdzie się da bo jak dobra cena na wołowine to też was boli? Że zamiast narzekać zamiast świń wstawiaja cielaki? Weźcie się już ogarnijcie z propagandą.

Opublikowano
Napisałem to co mi powiedział rolnik. Człowieku, gdzie napisałem, że mnie boli, że wołowina droga? Wskaż mi to, gdzie napisałem, że wstawiają zamiast świń bydło? To Ty nie zmieniaj cudzych wypowiedzi na własne potrzeby i pokazanie, że niby masz rację. Ja bym był bardzo szczęśliwy gdyby były w cenie świnie i drób i bydło i mleko i warzywa. Bo wtedy jest zachowana równowaga, każdy zajmuje się tym na czym się zna i nie ma skoczków. A nie ludzie szukają pieniędzy i co roku coś innego na polu bo akurat jednego roku zapłaciło 😐
Opublikowano

Sądzisz że tylko Ty masz monopol na pisanie głupot ?

Słyszałeś , nauczyciele protestują . Sądzisz że im wolno , czy też jedynie ciemnota strajkuje ?

Opublikowano

Jaka głupota, skoro ktoś potwierdził, że tam i sam napisałeś, że do Polski też przywieźli. Skoro przez komary się przenosi to dawno się komary skończyły? jeszcze w październiku były. Teraz Ty się odnieś do manipulacji jakich użyłeś. Co do wyborów to też paskudna manipulacja z Twojej strony

• Like 1
Opublikowano

Szczepanitoo napisał:

Jaka głupota, skoro ktoś potwierdził, że tam i sam napisałeś, że do Polski też przywieźli. Skoro przez komary się przenosi to dawno się komary skończyły? jeszcze w październiku były. Teraz Ty się odnieś do manipulacji jakich użyłeś. Co do wyborów to też paskudna manipulacja z Twojej strony

Ale z Rumunii i to ponad rok temu w jednym transporcie. Co nie jest dziwne bo to kraj na południe od Polski. I nie przez komary tylko kuczmany których u nas póki co nie ma a tym bardziej nie ma na Litwie.

Opublikowano

Ale ja chcę być rolnikiem , bo sierp tatowy dostałem .

Każdy kto protestuje musi być próżniakiem i z platformy , bo czego można chcieć w czasach powszechnego sukcesu , głoszonego przez panujących obecnie ?

Opublikowano
No tylko idioci widać się sprzeciwiają. Ciekawe co ludzie powiedzą jak od nowego roku prąd do góry, śmieci do góry (u mnie z 7 do 18zł od osoby/miesiąc). I to odgórnie narzucone jest, gminy zbytnio nie mają nic do powiedzenia. Ciekawe czy się ludzie sprzeciwią czy pochyla głowę i do wszystkiego się dostosują 😐
Opublikowano

Tacy jak Yoda czy tam Damian z pewnością kark zegną i zwiększą hodowlę w imię tego - aby władzy żyło się lepiej . 😁