-
Podobna zawartość
-
Przez skywalker89
sprzedam opryskiwacz krukowaik apollo 1000l 12m rok produkcji 2004, użytkowany od 2005r, doinwestowany, w zeszłym roku wymieniony kompletny rozdzielacz sekcyjny, założony siłownik wymuszonego poziomowania (za dopłatą dorzucę dorobiony rozdzielacz dwusekcyjny np do ciągnika ursus c360, mogę sprzedać z ciągnikiem )
cena 11000zł do negocjacji
woj lubelskie/powiat tomaszowski/gmina telatyn
-
Przez karolas123
Witam jak w temacie mam do zaoferowania czesci do Claasa, Gaspardo, Lemken, oraz instrukcje obsługi i napraw. Wszystko w bardzo dobrych cenach i bardzo wysokiej jakości (same oryginały) oczywiście filtry, oleje, oraz wszystkie części eksploatacyjne, na części które mam na stanie dodatkowo fajny rabat. Kontakt: czescidoclaasa@gmail.com
-
Przez Farmer19900
Chciałbym Was zapytać jak sprawują Wam się siewniki precyzyjne na pochylonym terenie? Macie jakiś sposób na zminimalizowanie problemu? Słyszałem o siłownikach, jeśli ktoś może się wypowiedzieć to bardzo proszę.
-
Przez Lubago
Witam, złożyłem wniosek na dotacje na maszyny w 2016r. . Między innymi wybrałem opryskiwacz Krukowiak Orion 3000 PHB ( 3 tys ltr) (komp. Bravo 180) . Cena na ofercie 107500zł netto.
Ze względu ,że jest możliwość zmiany chciałem spytać Was o porady czy ten opryskiwacz wart jest takich pieniędzy.. a może polecicie w podobnej kasie coś lepszego co u was sie sprawdza ?? Od razu powiem ,że orientowałem się przed złożeniem wniosku w konkurencji ale skoro kase wydaje raz to może polecicie cos lepszego na dzień dzisiejszy? . Dzięki za każdą informacje
-
Przez wojtekb333
Witam
Pisze do was abyście pomogli dokonać mi wyboru. Chce zmienić siewnik do kukurydzy i interesuje mnie 4 rzędowy pneumatyczny. Zastanawiam się nad dwoma gaspardo i ozdoken. Gaspardo jest z 2014 roku zasial niby 120 ha wszystko na talerzu, komputer, nawóz 1000 L cena 46 tyś brutto. Natomiast druga opcja to siewnik firmy ozdoken nowy ta sama opcja za 50 tyś brutto. Teraz trzeba podjąć decyzję czy lepiej lepsza marka A używany czy gorsza A nowy ?
Dodam, ze ja obsiewam tak 50ha rocznie
Liczę na pomoc
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z siewnikiem Jota Z Pom Brodnica
Krukowiak Apollo