Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, danielo2007 napisał:

Wiecie co chłopaki nie sądziłem że co nie którzy tak dobrze mi życzą-pozdrawiam tych miłych. 

Nikogo z Was nie zostawiłem bo macie wiedzę w postaci tego forum i tego nikt Wam nie zabierze, wszelkie informacje są zawarte w tym wątku tylko trzeba prześledzić i poszukać. 

Nic sobie, ani Wam nie obiecywalem więc nikomu nic nie jestem winien. 

Dementuje pogłoski że w ostatnim czasie czyli conajmniej rok czasu do tyłu brałem udział w jakiejś rozprawie sądowej. 

Chłopaki musicie zrozumieć że tej sprawy nie mogę komentować, choć napewno bym chciał ale takie życie. 

Użyjcie wyobraźni to sobie odpowiecie na pytanie jak to się skończyło. 

P.s. Poszukuję dobrze utrzymanego JD 6320 lub 6420 najlepiej z ladowaczem i z zasilaniem commonrail. 

Przez ostatnie kilka stron komentarzy nie robimy nic innego jak właśnie używamy wyobraźni 😆

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, danielo2007 napisał:

Wiecie co chłopaki nie sądziłem że co nie którzy tak dobrze mi życzą-pozdrawiam tych miłych. 

Nikogo z Was nie zostawiłem bo macie wiedzę w postaci tego forum i tego nikt Wam nie zabierze, wszelkie informacje są zawarte w tym wątku tylko trzeba prześledzić i poszukać. 

Dementuje pogłoski że w ostatnim czasie czyli conajmniej rok czasu do tyłu brałem udział w jakiejś rozprawie sądowej. 

Chłopaki musicie zrozumieć że tej sprawy nie mogę komentować, choć napewno bym chciał ale takie życie. 

Użyjcie wyobraźni to sobie odpowiecie na pytanie jak to się skończyło. 

P.s. Poszukuję dobrze utrzymanego JD 6320 lub 6420 najlepiej z ladowaczem i z zasilaniem commonrail. 

Jak masz cisnąć pierdoły, to lepiej nic nie pisz.

Sądzisz, że ktoś Ci teraz nagra ciągnik? Bądź poważny.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

No angolskiego MFa w łursusowskiej kiecce  jak Ty masz to raczej nie kupi xD a zmiana koloru niewiele już zmienia, lepiej cofnąć się do wersji które jeszcze były dla rolnika a nie dla serwisów :P

Edytowane przez Pigmei
  • Like 4
Opublikowano

z prawniczego punktu widzenia jezeli dostał zakaz wypowiadania sie i na ten zakaz sie zgodził pod okreslonymi warunkami złamanie tego zakazu moze skutkować powaznymi konsenwencjami .

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

w życiu bym się na coś takiego nie zgodził ,wręcz bym rozgłosił na całą Polskę i świat by ludzie wiedzieli z kim mają nieprzyjemność. No chyba że podwójną kase dali...

Edytowane przez witejus
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
21 minut temu, witejus napisał:

w życiu bym się na coś takiego nie zgodził ,wręcz bym rozgłosił na całą Polskę i świat by ludzie wiedzieli z kim mają nieprzyjemność. No chyba że podwójną kase dali...

nieraz jest tak ze firma np . john deere odbiera od własciciela maszyne i do czasu wydania oswiadczenia przez firme jest zakaz udzielania wywiadu lub informowanie opinni publicznej , i to nie jest nic dziwnego natomiast po zakonczeniu sporu i oficjalnej odpowiedzi john deere  własciel maszyny powinien wyjasnic jak zakonczyła sie sprawa .

• Like 1
Opublikowano

,,Podczas filmów kolega @danielo2007 mówił,że będzie informował i nie odpuści i będzie nagłaśniać sprawe..Ma chłopak możliwość zrobienia dużej kariery w polityce, prosił o pomoc,gdy ją dostał wypiął na nas wszystkich du.e Bardzo nie ładnie,ale każdy ma inne zasady moralne i jakieś swoje sumienie.,,

,,mówił że będzie informował i nie odpuści i będzie nagłaśniać sprawę" no i ....

Opublikowano

Taaa .

Cytat

Ma chłopak możliwość zrobienia dużej kariery w polityce

Tam się pchają ludzie których z reguły się nie lubi,  z "plecami" kombinatorzy i wielkie świnie kręcące swoje biznesy, myślisz że @danielo2007 tam by pasował? o.O

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał:

,,Podczas filmów kolega @danielo2007 mówił,że będzie informował i nie odpuści i będzie nagłaśniać sprawe..Ma chłopak możliwość zrobienia dużej kariery w polityce, prosił o pomoc,gdy ją dostał wypiął na nas wszystkich du.e Bardzo nie ładnie,ale każdy ma inne zasady moralne i jakieś swoje sumienie.,,

,,mówił że będzie informował i nie odpuści i będzie nagłaśniać sprawę" no i ....

7 godzin temu, jacek1296 napisał:

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, jarecki napisał:

nieraz jest tak ze firma np . john deere odbiera od własciciela maszyne i do czasu wydania oswiadczenia przez firme jest zakaz udzielania wywiadu lub informowanie opinni publicznej , i to nie jest nic dziwnego natomiast po zakonczeniu sporu i oficjalnej odpowiedzi john deere  własciel maszyny powinien wyjasnic jak zakonczyła sie sprawa .

Artykuł 54 Konstytucji RP. Jeśli ktoś nie zna swoich praw to pierwszy lepszy zielony byznesmen może mu dać do podpisania ugodę która łamie jedną z nadrzędnych zasad w każdym cywilizowanym kraju. Nie wiem kto zrobił z siebie większe pośmiewisko w całej tej sprawie - czy poszkodowany czy diler który zasłania się za jakąś śmieszną kurtyną milczenia.

XXI wiek, smartfony, internety, wysyłanie rakiet w kosmos i perspektywa kolonizacji Marsa a w Polsce nadal ciemnogród.

Aż chyba skrobnę przy weekendzie do głównej centrali JD z zapytaniem czy pewne praktyki są na porządku dziennym w tej firmie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
23 minuty temu, witejus napisał:

jesteś pewien?wypróbowałeś?

Tak, kiedyś też tak się spinalem i już przeszło. 

Opublikowano

Wiecie co? Zaczęło się robić nieprzyjemnie. Proponuję żebyśmy zajęli się swoimi ciągnikami i tyle. Mówiliśmy że autor jest taki czy owaki bo nie chce powiedzieć, jak się to skończyło. Ale myślę, że już ma dosyć wrażeń z tym ciągnikiem. Osobiście nie chciał bym wygrywać spraw w sądzie, czy robić zwrotów ciągnika. Byle tylko nie mieć takiego problemu na głowie. 

Opublikowano

Każdy mocny w gębie bo to jego nie dotyczy ;) Typowe polaczki mocne w gębie i nic więcej ;) jeśli was by to spotkało to byście zachowali się tak samo albo i gorzej! Głowa w piasek i byście tańczyli jak wam zagrają... Ale na forum trzeba pokazać jakim się jest mocnym... Tu chodzi o duża sumę by tak ryzykować i robić z siebie hojraka... 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1