Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie może ktoś naprawiał MF 592 z przednim napędem mianowicie pompa podnośnika działa raczej ok nie działa mi przedni napęd poprostu nie załącza się czasami też jest problem z włączeniem wom do tego bardzo słabo działa hydraulika zewnętrzna tak zwany wywrotka może ktoś by mógł pomóc 

Opublikowano

Skoro działa podnośnik to pompa tłoczkowa ok. Skoro kiepsko działa hydraulika zewnętrzna, wom , przedni napęd, półbiegi to padnięta pompa zębata. Nie wyklucza to później zużytych tarczek na którymś sprzęgle, ale jeśli nie domaga to wszystko to trzeba zacząć od pomiaru ciśnienia z pompy zębatej. Z tyłu przy wyjściach hydrauliki powinien być dodatkowy przewód stalowy z zaślepką na wkręcenie manometru

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez trys
      pacjent mf 5430  rocznik 2013 podniósł ramiona podnośnika i nie opuszcza
      po odpaleniu  ehr się normalnie aktywuje
      przyciskając na cefce z tyłu  ciągnika do góry troszkę podnosi na drugiej cefce przyciskając trochę opuszcza
      przyciski na błotnikach podniosą trochę do góry i tyle samo opuszczają do dołu gdzie tkwi problem błagam pomocy bo to koń główny
    • Przez Cytus
      witam potrzebuje schemat podnośnik A mf135 potrzebuje jakie części się tam znajdują dziekuje
    • Przez WojtekLewandowski
      Witam. Panowie jak założyć noże do rotora do prasy John deere 592 MaxiCut? Oraz drugie pytanie można jakoś ustawić aby ona podawała siatkę automatycznie?
      Dzięki wielkie 
    • Przez miles3147
      Witam. Słyszałem kiedyś, że można zwiększyć udźwig w 4514 poprzez założenie cylindra i tłoka od 5714. Robił tak ktoś? Wyjdzie taniej, bo żeby zwiększyć siłownikami wspomagającymi udźwig o tonę, to trzeba wydać 2 tyś zł.
    • Przez Sebast654
      Witam mogę prosić o wytłumaczenie mniej więcej które przyciski do czego są i jaka jest ich konfiguracja badz na co uwarzac. Ares 610rz 

• Dodaj nową pozycję...
v