Skocz do zawartości
News

Polecane posty

Witam. Panowie jak założyć noże do rotora do prasy John deere 592 MaxiCut? Oraz drugie pytanie można jakoś ustawić aby ona podawała siatkę automatycznie?

Dzięki wielkie 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez LulaszRol
      Witam  dzisiaj po skoszeniu pszenicy zmieniłem obroty i sita na rzepak i wtedy się zaczeło radio zaczeło wariować, nie przejełem się tym. Przejechałem pierwszy przejazd podniosłem heder i zgałs heder i młucarnia. Jak próbowałem załączyć znowu to gdy opuszczałem było to samo wyłączał się heder.. Więc musiałem skończyć robote. Po drodze zauważyłem że światła słabiej działają i radio jak jade wolniej  a jak szybciej to elegancko. Jakiś problem z elektroniką czy bezpiecznik ? Proszę was o pomoc.
    • Przez romanddd123
      Witam mam problem poniewaz nie mam kierunkowskazow w john deere 6400 i nie wiem gdzie moze znajdowac sie przerywacz ,jesli ktos by wiedzial prosze o szybka odpowiedz ,jesli ktos by mogl prosilbym o wstawienie zdjecia mniej wiecej w ktory miejscu jest jesli nie to o jakis szczegolowy opis z gory dziekuje i pozdrawiam
    • Przez Gesiarz
      Witam z końcem tego sezonu żniwnego staje przed zamiarem zakupu nowej prasy. Rocznie robię około 1500 bel słomy i 300-400 siana i sianokiszonki jak do tej pory użytkuje 10 sezon prasę Sipma farma 2 na którą nie narzekam, tylko ta prasa jest za mało wydajna. Proszę o opinię użytkowników tych pras.
    • Przez peszun
      Witam. Posiadam jd 6910 z automatyczną skrzynią.  Ciągnik nie chce ruszyć z miejsca od razu wyrzuca błędy
      BCU 88
      UIC 138
      TCU 79
      Co oznaczają te błędy?
    • Przez mateo105
      panowie  mam problem z prasa gdyz z dnia na dzien przestala dobijac bele. problem polega na tym ze srodek jest ladnie dobity lecz gorna warstwa jest luzna i na dodatek wywala blad E411 co 2 lub 3 belki . Co moze byc przyczyna takiego zachowania??
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.