Drzwi do obory- ocieplenie
-
Podobna zawartość
-
Przez KAROL0905
Stłukłem leeko o bala i poszły szklane drzwi od mego DX 6.05 W Jaryszkach pod Poznaniem gości zaoferował mi te szybę za 900 zł. Nie wiecie gdzieś jakiegoś tańszego zamienika.
-
Przez sznajdik
mam pytanie odnośnie szyby w drzwiach w mf 3060 dokładnie chodzi o to że mi wypadła bo puściła ta część gumowa która służyła jako zawias i nie mam pojęcia czym ją wkleić żeby działało na tej samej zasadzie kolega lakiernik samochodowy robił różne doświadczenia z klejami, silikonami itp. i nic. m Może ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać?
-
Przez Damianursus30
Witam i mam małe pytanko czy wie ktoś gdzie można dokupic drzwi do ursusa c330? (kabina rurkowa) czy lepiej zrobi tylko prosiłbym o wymiary drzwi prawych i lewych bo moje wywaliłem na złom bo rdza je zjadła Z góry Dziękuje
-
Przez dawidursus323
Hey. Jak ocieplić kurnik zrobiony z tzw. blaszaka 5x3? Będzie on na wylewce postawiony i u dołu jak będą szpary to go cementem zalepię.Jak go ocieplić? Jeśli styropianem lub wełna mineralną to jak go/ją przykręcic/przylepić do blachy od zewnątrz.
Czy zdałoby egzamin ten styropian/wełnę przykręcić? do blachy i potem siatką i klejem pozalepiać aby jakoś to wyglądało?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Chłodnia do mleka montaż
Obora