Skocz do zawartości

Polecane posty

aezakmi666    1

Witam posiadam dziwny przypadek w c360. Po wymianie plecaka poniewaz pekl zalozylismy nowy na stole wszystko chodzilo jak nalezy te sprezynki w rozdzielaczu itp. Po zlozeniu podnosnik dziala ok ale problem zaczął sie jak przy wywrotce. Mam 2 wyjscia wczesniej pod kazdym dzialalo bylo ok . No i jak pisalem przy wywrotce na 1 podnosilo na 2 nie ale kij niemartwilem sie tym problem nastal jak zalozylem pod dobre gniazdo koncowke z euro i sytuacja na polu zmusila mnie do uzycia 2 gniazda i tak podczepilem prubuje ta wajche rozruszac slysze jak by chciala zatrybic ale cos ja boli i przygiolem troche na opor wajche o wlaczyl sie kiper ale teraz ta wajcha jest luzna i ten kiper trzeba trzymac bo jak nie to odrazu opada przyczepa dodam ze wczesniej opuszczalo sie wajcha no i teraz mnie to wkurza przy orce jak uzywam podnosnika wajcha tez ta lata d*pa cala uwalona bo z gniazd gdzies siknie co tam moglo pujsc bo wiadomo plecak trzaba sciagnac a mial ktos taki przypadek ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

seweryn20    573

W rozdzielaczu jest sprężyna, zatrzask, pękła prawdopodobnie. A podnośnik... Nie trzyma na półksiężycu. Podkładki cierne nowe, sprężyna i będzie dobre.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×