Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam, mam pytanie czy jeśli wtryski mają obniżone ciśnienie o 10 to mogą spowodować większe spalanie i stratę mocy? Czy po ich wymianie ciągnik będzie mniej palił i będzie mocniejszy. Ten co sprawdzał powiedział że zaczynają lekko lać i jeszcze rok wytrzymają 

Opublikowano

u mnie byly obnizone ciśnienie o 40 bar to różnica byla juz odczuwalna ;) pompa byla sprawna a 5 wtryskow/6 bylo walnietych , ujme to tak jeśli juz wyjales to zrob od razu bo po co 2 raz będziesz wyciagal i sie bawil jak i tak Ci zaczynaja lac

Opublikowano

jeśli gość byłby fachowcem to nie pozwoliłby ci ich założyć skoro leją te 10bar to jeszcze nie tragedia ale tak jak kolega wyżej napisał końcówki to nie fortuna zmień i będziesz miał na długo spokój

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez KamilK199
      Koledzy, pilnie potrzebuje informacji. Jakie powinno byc cisnienie wtrysku w MF 3090??
      Jaki dokladnie jest luz zaworowy?, znalazlem informacje, ze na zimnym 0,2 ssacy i 0,4 wydech...moze ma ktos instrukcje napraw??
    • Przez tomek83
      Witam!
      Jak ustawić prawidłowo pocżątek wtrysku w Renault I55-54? Są tam jakieś żnaki podobnie jak w Ursusach?
    • Przez piotr63a
      witam wszystkich.
      mam pytanie jak prawidlowo ustawic kąt wtrysku z zetorze 12245. silnik twardo pracuje i cieżko pali na zimnym silniku. z goru dziekuje za porady.
    • Przez grzesiek1098
      Witam. Na jakie ciśnienie ustawić wtryski w Perkinsie 6 120KM, zamontowanym w Dominatorze 86??
    • Przez Arek
      Czy się objawia walnięty tłumik drgań skrętnych? Tzn. nie całkowicie zerwany ale ze sporym luzem na sprężynach ?
  • Dodaj nową pozycję...
v