Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, krystek1992 napisał:

Tylko te dwie marki maja szerszy rozstaw? Chyba że brać normalną i nie patrzeć na to? 

zaley jakiego masz konia, te xl są długie strasznie, długi hydropak, jeszcze jak zaczepisz siewnik do niego jakoś talerzowy co z tonę wazy i zasypu z 400 kg to trzeba ok. 200 koni żeby to bezpiecznie wozić.

Opublikowano

Zboża dużo nie sieje. Max kilkanaście ha. A kupować talerzówkę bez możliwości dołożenia hydropaku to chyba lekki strzał w kolano :) Mam 2 znajomych którzy są braćmi i obaj mają Rolexy na wale z kół jezdnych. Nawet jeden u mnie nim pracował. Fajne sprzęty ale jakoś zawieszana mi chyba lepiej pasuje, co prawda bardzo ją czuć na ciągniku ale jakoś z przyzwyczajenia chyba dlatego wydaje się lepsza zawieszana. :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Hvb3000
      Moje pytanie dotyczy awaryjności i tego jakie ma zalety i wady skrzynia "dynashift", jak oceniacie ciągnik ?
    • Przez Mateusz321
      witam. kupuje bizona fahr m_750 i chciałbym sie dowiedziec o jego wadach i zaletach. oraz jaki jest dostep do czesci
    • Przez MarcinOsucha
      Witam. Mój tata planuje zakup ciągnika o mocy około 80-90 KM. Poszukując takiego trafiliśmy na Deutz Fahra Agroplus 85. Tu chciałbym się zapytać czy ktoś posiada ,,Doicza'' z serii agroplus i zechciałby się podzielić opiniami na jego temat, np. wydajność, spalanie, wady/zalety, najczęstrze awarie i niedopracowania... itp. Liczę na pomoc.
      PS. to mój pierwszy post na forum
      Pozdrawiam.
    • Przez trafer
      Witam,
      Chciałbym się dowiedzieć czegoś o takich agregatach jak janpol, euromasz, czy jest różnica miedzy nimi   a powiedzmy agromaszem? 

• Przez indyczek87
      Witam poszukuje informacji na temat kombajnu MF 430. Wady, zalety, wydajność, opinie użytkowników.  Bardzo ciężko znaleźć informacje na temat akurat tego modelu więc za każdą wskazówkę z góry dzięki. 
  • Dodaj nową pozycję...
v